Sari la conținut

MotoGP presezon 2020

Kagemusha
 Share

Postări Recomandate

La 21.01.2020 la 7:43, P T R a spus:

Eu cred ca audienta a scazut per total,din cauza lipsei de spectacol.

La asta amfacut referire mai sus,nostalgicii se vor uita mai rar spre deloc dupa retragera lui rossi.

Cam asa zic si eu.. nu retragerea lui Rossi va reduce numarul de spectatori si telespectatori, ci lipsa cronica de spectacol  si politica Dorna in ceea e priveste regulamentul tehnic, sau in promovarea pe anumite criterii (ce nu au legatura cu performanta) a unor piloti, etc, etc. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 996
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La 21.01.2020 la 13:45, frigider a spus:

unu ca MM apare 1 data la o viata

Eh nici chiar asa, au mai fost si altii in postura lui in viata noastra :)

Q trebuie sa se coaca putin.

+1

pacat totusi de KKTM ca au plecat din moto2

Sunt foarte curios de Binder, in moto3 imi placea maxim, in moto2 a avut momentele lui, in GP sper sa faca o figura frumoasa fiind crescut pe KTM

Editat de Aion2014
Link spre comentariu

man, Q trebuie sa se coaca putin. eu n-am rabdare, nimeni nu are. dar asta-i situatia.

unu ca MM apare 1 data la o viata.

Desi Q a aratat ca stie si el cu incheietura dreapta. suport cred ca are suficient Q, daca pianele o sa aiba si ele top spid similar..poate poate. 

oricum toata lumea asteapta prima victorie a lui Q.

True.

Chiar si copt eu spun ca nu poate sa se bata la titlu cu MM de la o echipa de client.Ok,moto actuale dar nu e aceeiasi mancare de peste sa ai suport de uzina sau sa vii de la o echipa de client.Conteaza.Toata lumea angrenata in acel sport spune ca asta poate inclina balanta.Vorba lui Chel,diferenta sunt cei 60 de ingineri in plus pe care ii are HRC fata de LCR.

Link spre comentariu

Acum 55 minute, Method a spus:

True.

Chiar si copt eu spun ca nu poate sa se bata la titlu cu MM de la o echipa de client.Ok,moto actuale dar nu e aceeiasi mancare de peste sa ai suport de uzina sau sa vii de la o echipa de client.Conteaza.Toata lumea angrenata in acel sport spune ca asta poate inclina balanta.Vorba lui Chel,diferenta sunt cei 60 de ingineri in plus pe care ii are HRC fata de LCR.

da, resursele conteaza. 

da la sfarsitul zilei MM face treaba cea mai grea.

Link spre comentariu

Acum 6 ore, xt600 a spus:

Sa vedem cum se vor concretiza intentiile inginerilor de laYamaha. La nivel declarativ, lucrurile suna bine... https://www.motorsport.com/motogp/news/yamaha-2020-bike-sumi-interview/4667709/

Maverick ar vrea un "holeshot device", dar văd că nu se pomenește în articol despre așa ceva. 

Link spre comentariu

S-a discutat prin presă, dar îl vor testa oficial abia luna viitoare la Sepang.

https://www.gpone.com/en/2020/01/17/motogp/vinales-in-the-sepang-tests-a-device-for-the-start-on-the-m1.html

https://www.crash.net/motogp/news/935486/1/yamaha-debut-holeshot-device-sepang

Dacă dă rezultate, îl vom vedea (mai degrabă îi vom vedea efectele) cu siguranță începînd din Qatar.

Link spre comentariu

Ducati si-a lansat GP-urile model 20 20: 

Ce sa spun...din punctul meu de vedere, urate! Prezentatoarea in schimb.. hmmmm.. buna! 

Si un articol de citit: https://www.motorsportmagazine.com/articles/motorcycles/motogp/why-are-motogp-v4s-faster-than-inline-4s?fbclid=IwAR0FtsuY2HYKnBgV6L2Prfg0pimD1fSkzSEL2FJ1YZ_rgXjuVdgurWpN6NM

Link spre comentariu

Acum 19 ore, frigider a spus:

da, resursele conteaza. 

da la sfarsitul zilei MM face treaba cea mai grea.

DA, DA ,DA  . Toata lumea cred ca.l stie  pe Gagarin si doar 1-2 pe Сергей Павлович Королёв care a facut posibila treaba deci poti sa fii 2x2x2 Marq-Rossi-Biaggi  dar daca nu ai cu ce , atunci treci in pluton.

Link spre comentariu

Acum 12 ore, Djenavar a spus:

DA, DA ,DA  . Toata lumea cred ca.l stie  pe Gagarin si doar 1-2 pe Сергей Павлович Королёв care a facut posibila treaba deci poti sa fii 2x2x2 Marq-Rossi-Biaggi  dar daca nu ai cu ce , atunci treci in pluton.

Asa o fi, sunt curios doar ce face toata electronica aia cand fata deja se taraste pe jos si mm o ridica cu carca :)

Link spre comentariu

Electronica il ajuta mult sa nu se imprastie inainte de a apuca sa tarasca fata... Mai degraba sunt curios cum s-ar descurca cu electronica 0%,, motoare de 500 in 2 T, pneuri si frane la nivelul anilor '99-2000. ;)  

Link spre comentariu

Bla, bla, bla un frustrat, nu a fost in stare de nimic niciodata, bine ca nu a ajuns pe luna, ca sa incerce sa scape de FIM. 

Link spre comentariu

Acum 1 oră, P T R a spus:

Sunt convins ca are, in buna masura, dreptate, numai ca in acest moment este o voce singulara. Daca si-ar da mai multi drumul la gura, am ramane masca despre ceea ce se intampla in culisele competitiei. 

Link spre comentariu