ianachim Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Plecat cu scuterul de la job la 14.oo ajuns la fix de tras filmari si poze o nebunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 i hate you nice pics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Ma mananca sa dau o tura maine, pacat ca doamna e la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Bai dar chiar ca pozele sunt vis. Parca nu e la noi sa zic asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Cum mai e asfaltul pe Argeș? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 1, 2020 Admin Share Postat Iulie 1, 2020 Asfaltul pe Transfăgărășan este întotdeauna prost pentru motocicliștii români și bun pentru cei străini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Pfff, voi mergeți pe asfalt? :))) Superbe pozele, ianachim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Superb. Vorba aia: "sky is the limit". Banuiesc ca te-ai inaltat cu altceva decat cu agregatul pe 2 roti Asteptam si o Transalpina ca se mobilizeze masele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 1 hour ago, l.u.v said: Asfaltul pe Transfăgărășan este întotdeauna prost pentru motocicliștii români și bun pentru cei străini. Zici? Eu am fost și cu vreo doi străini care au rămas surprinși de peisajele uimitoare și de "calitatea" asfaltului de la lac in jos, spre baraj. Eu cred că e o rușine pentru noi ca popor sa nu fim in stare sa avem o calitate decenta a asfaltului pe un drum emblematic pentru noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 1, 2020 Autor Share Postat Iulie 1, 2020 Zona de arges....infecta nisip si asfalt in curs de plombare sibiu ..ok insa de la balea in jos pana la cascada balea s a rupt si asta are serpisori de la dintii de lama si in curbe este nasol rau nu l recomand in wkend azi am platit si taxa la URSOAICA CU 3 PUI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Cat a consumat scuterul B-Transfagarsan-B? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 1, 2020 Autor Share Postat Iulie 1, 2020 Acum 8 minute, Bigfoot a spus: Cat a consumat scuterul B-Transfagarsan-B? Dracu s a uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Acum 10 ore, iulianserban a spus: Bai dar chiar ca pozele sunt vis. Parca nu e la noi sa zic asa... nu te amagi, e filmat de prea sus, nu se vad gunoaiele si nesimtirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Asta este adevărat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 2, 2020 Admin Share Postat Iulie 2, 2020 Acum 9 ore, Bart Bz a spus: Zici? Nu eu, zic alții. Acum vreo 2 ani am oprit după Bâlea, la 8 urile alea.. Plin de străini pe mobre, nu știu dacă am văzut 3 românași. M-am dat în vorba cât mi-am tras sufletul, l-am întrebat pe un ceh dintr-un grup dacă îi place și a mai fost. A surâs și mi-a spus că a mai fost de cel puțin 20 ori Și este același asfalt an de an, și sute de mobre cu numere din toată Europa. Se vede asta mai ales în timpul săptămânii. În rest, perfect de acord cu restul ce l-ai spus, ce ar fi fost să avem peste tot drumuri ca în palma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Cu cat e mai spart drumul cu atat e mai sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Acum 27 minute, robert23mg a spus: Cu cat e mai spart drumul cu atat e mai sigur mmm nu stii cum evita animalu o groapa dar nu te evita pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Acum 34 minute, frigider a spus: mmm nu stii cum evita animalu o groapa dar nu te evita pe tine Ai si tu dreptate, siguranta nu e chiar direct proportionala cu starea drumului. Graficul are un fel de curba la inceput, daca avem un drum acceptabil pe care se poate prinde ceva viteza fara sa iti sara prezoanele de la roti si este spart doar pe alocuri, este intr-adevar mai periculos. Dar cu cat drumul este spart cat mai uniform si iti pierzi rotile la 50, nu mai bagi suta :)) si brusc devine mult mai sigur din punct de vedere al accidentelor cu 2+ participanti, iar zicala 'prost de dai in gropi' se transforma in 'dau in gropi, orice as face si la roti nu mai am capace' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 2, 2020 Autor Share Postat Iulie 2, 2020 Acum 4 ore, robert23mg a spus: Ai si tu dreptate, siguranta nu e chiar direct proportionala cu starea drumului. Graficul are un fel de curba la inceput, daca avem un drum acceptabil pe care se poate prinde ceva viteza fara sa iti sara prezoanele de la roti si este spart doar pe alocuri, este intr-adevar mai periculos. Dar cu cat drumul este spart cat mai uniform si iti pierzi rotile la 50, nu mai bagi suta :)) si brusc devine mult mai sigur din punct de vedere al accidentelor cu 2+ participanti, iar zicala 'prost de dai in gropi' se transforma in 'dau in gropi, orice as face si la roti nu mai am capace' ma ... tu esti PSD ist? exact de aia nu avem autostrazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Frumoase pozele dar prost asfalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 3, 2020 Autor Share Postat Iulie 3, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Am dat ieri o tura, destul de liniste, putine masini, multi ursi , am vazut 5, a plouat cu 1h inainte de a intra pe TF si am mers taraş -grăpis, asfaltul este bunicel daca nu mergi raising Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate