JCDenton Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Salut, Caut o statie Moto ITP care sa nu ma ia la bani marunti, de ex am o iluminare a numarului care nu mai merge iar intr-o saptamana plec din tara si nu mai am cand sa umblu sa rezolv treaba asta, dar de ITP am nevoie sa circul. Motoreta este aproape stock, cu exceptia tobei aftermarket nemodificata, cu silencer montat, pe care a avut-o motoreta de la bun inceput si cu toate astea am trecut ITP-ul in RO de atatea ori, dar inteleg ca s-au mai inasprit normele... Ceva recomandari in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Ca sa nu bati drumul aiurea poti sa le dai un telefon inainte si sa explici situatia. Sigur gasesti pe cineva sa inteleaga, avand in vedere problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Înlocuirea unui bec la poziția spate dureaza 10 minute. Mai puțin decat iți ia sa tai Bucureștiul in 2 pentru un itp biker friendly. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 3 hours ago, JCDenton said: ................ Ceva recomandari in Bucuresti? Vezi că e unul în giratoriul de la Antiaeriana (pe partea dinspre Antiaeriana, nu dinspre Măgurele). Dacă ai seriile în regulă și nu ai vreun burlan sinistru în loc de tobă treci fără probleme. Nu am numărul de telefon de acolo, din păcate. Mai e unul în Măgurele. Tel 0744.657. 908, ITP-ul lucrează după 1200,suni și vezi la ce oră poți să te duci. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 3 hours ago, JCDenton said: Ceva recomandari in Bucuresti? L.L.C. SERVICE CONCEPT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 22, 2020 Autor Share Postat Iulie 22, 2020 Va multumesc mult de raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianubs Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Toba daca are numar de omologare european poti sa faci ITP-ul si la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 22, 2020 Admin Share Postat Iulie 22, 2020 Pe Virtuții, după Mc. https://itp-sector6.ro/?gclid=CjwKCAjwx9_4BRAHEiwApAt0zkSfyTsJVJdpxEkKd2Zidgs_VhCzBu58yObF3RO-3Pb35WSshMz5MBoCVgEQAvD_BwE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 (editat) @JCDenton era bine sa incepi cu zona capitalei in care iti faci veacu. e chiar asa SF sa schimbi un rahat de bec la numar cu manualul pe telefon? presupunand ca nu ai 2 maini stangi cu care iti scoti ochii cand tii o surubelnita. Editat Iulie 22, 2020 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Poate ca are cine stie ce becuri ciudate... am la semnalizatoare niste bunatati de becuri de a trebuit sa comand online de la mama dracu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Salut, Aici poti face ITP la motocicleta:https://www.itpgrup.ro/contact/contact-itpgrup-baneasa/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate