bc_krist Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 (editat) https://www.google.com/amp/s/argesulonline.ro/tragedie-la-bascov-doi-morti-intr-un-accident-stupid-de-motocicleta/amp/ Raiderul cunoscut ca iubitor de viteza. Moto aparent neinmatriculata. Astfel de intamplari nu fac decat sa accentueze si mai tare imaginea deja proasta pe care o avem. Pacat de cei morti. https://www.google.com/amp/s/argesulonline.ro/tragedia-rutiera-de-la-bascov-provocata-de-un-tanar-care-conducea-o-motocicleta-neinmatriculata/amp/ Editat Septembrie 19, 2020 de bc_krist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 Vad ca esti pus pe cautari serioase, nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 (editat) Cand ni se spune in cazul unui accident ca motocicleta era neinmatriculata sau ca marele pilot nu avea carnet e pentru ca sa ne dam seama ca era un bou. Atat. Editat Septembrie 19, 2020 de Pinocchio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 Daca nu conducea motoreta neinmatriculata nu era acolo, 2 oameni erau in viata. La fel si cei care conduc fara carnet. Sau cu numerele sub sa. Ei sunt niste smecheri,pentru ei legea e ceva care doar trebuie pacalit. Si asa ajunge sa aiba acel profil psihologic de bou caruia in curand o sa i se intample un accident. Ca s-a intamplat sa treaca si un pieton pe unde nu trebuie este doar un bonus, boului nostru oricum i s-ar fi intamplat cat de curand, pentru ca atunci cand esti zmeu si alegi sa treci peste toate regulile ca tu esti smecher si pilot...ei bine,asta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 ala e un h2 cu burlan si cauciucuri ieftine? le-am vazut pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 Acum 19 minute, prafrau a spus: ala e un h2 cu burlan si cauciucuri ieftine? Cum iti dai seama ca e burlan si ca anvelopele sunt ieftine? Ce model sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 Ca cititor in cauciucuri ce ma aflu,nu vad vreo problema la cauciucul din poza. Cred ca e un Bridgestone model OEM, probabil cu ce a venit motocicleta. Dar cred ca de data asta cauciucurile nu au avut nicio legatura cu producerea accidentului. Sunt curios si daca poza e pe bune de la accident sau marii jurnalisti au pus si ei o poza cu o motocicleta semi-mucificata de pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 (editat) Acum 10 minute, Pinocchio a spus: Cred ca e un Bridgestone model OEM, probabil cu ce a venit motocicleta. RS10 Sunt pe la 270-300 eur setul. Ieftin Editat Septembrie 19, 2020 de ilarionciobanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 nasol, pacat de rider cat mai ales de pieton. Offtopic, eu unul, nu mai pot cu expresia "morman de fiare contorsionate", ar trebui declarata ilegala si taiat un deget jurnalistului care o mai foloseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 Acum 5 ore, ilarionciobanu a spus: Cum iti dai seama ca e burlan si ca anvelopele sunt ieftine? Ce model sunt? greseala mea, sunt rs10, mi s-au parut dunlop-uri q2 burlan fiindca modelul vine cu catalizator in toba, deci orice toba scurta o sa sune a teava goala alea legale scumpe si urate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 (editat) Referitor la primul post, desi ma doare la fix 2m in spatele esapamentului (cu silancer doar acu, ca sunt controale RAR!) de imaginea motociclistilor romani, tin sa aduc la cunostinta postatorului ca imaginea motociclistului roman e muuult mai buna azi decat acum... sa zicem...10 ani. Sau 15. In sensul ca suntem mult mai simpatizati de soferi decat atunci. Se poate observa asta in Bucale dupa fermuarul care se desface intre benzi pe strazile blocate de masini cand vine o mobra. In urma cu ani de zile nu misca nimeni, ba se mai gasea cateun taximetrist sa iti inchida intentionat intervalul in fata. Cat despre accident, daca nici ziarele locale nu se hotarasc cum s-a intamplat, la ce sa ne dam noi cu parerea?! Bine, primul “jurnalist” e un imbecil, “ morman de fiare contorsionate” cand mobra are aproape toate la locul lor... Acum 22 minute, Edd a spus: Teribilism, viteza... Restul este cancan Gata, ai solutionat dosaru’ ? Ceva probe, sau te bazezi pe descrierea marelui jurnalist? Acum 6 ore, easy ride on! a spus: P.S. Pe certificatul meu de naştere scrie R.P.R. şi este valabil, cu tot ce decurge din acesta. Motiv pentru care (la câine) am ales (reflex) să nu virez brusc şi sinucigaş în decor, ci să accelerez, să "ridic" faţa şi să trec peste câine (ca în off-road). În consecinţă, am supravieţuit "evenimentului". A fost o alegere greşită? Este adevărat însă şi faptul că la câine aveam o viteză de 25-30 Km/h (treapta a 2-a). Şi o suspensie faţă cu o cursă activă de 30 cm. Acelasi lucru am facut eu cu o gaina. A fost atat de imbecila incat n-a miscat pana n-au trecut ambele roti peste ea. In stanga sant si zid de beton, in dreapta rapa. Am tirat-o, sa nu cumva sa apara vreo gospodina neagra cu paru’... Editat Septembrie 19, 2020 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 (editat) Acum 7 ore, easy ride on! a spus: Acum te mai apropii de adevăr Ghinionul lui a fost că i-a tăiat calea (şi viaţa) un câine. Fie acela şi un pieton. Indiferent dacă motocicleta avea sau nu o tablă pe "coadă". Tipul avea abilităţile necesare cu permis de conducere, nu? CAPITOLUL II Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice Art. 334 Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat (1) Punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă. Aici nu e vorba ca nu avea sau nu drept de conducere. Doar ca nu cu acea moto. In fapt nu avea ce cauta cu acel motor pe drum public. Daca supravietuia il astepta inchisoarea. In rest e can can, cu doua vieti mai putin sau doua in plus pe rabojul doamnei cu coasa. Editat Septembrie 19, 2020 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 20, 2020 Share Postat Septembrie 20, 2020 Maica,ce ti-e scris in frunte ti-e pus..Daca nea Caisa nu traversa anapoda nu se stia vreodata ca motoristul circula cu un motor neinmatriculat si nici n-ajungeau sa le cante popa prohodu'..Asa tocmai s-a aflat de ilegalitate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 20, 2020 Share Postat Septembrie 20, 2020 Acum 14 minute, iulia_boris a spus: Maica,ce ti-e scris in frunte ti-e pus.. Tu te asiguri cand treci strada? De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 20, 2020 Share Postat Septembrie 20, 2020 Ce te face sa crezi ca nea Caisa nu s-ar fi asigurat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Septembrie 20, 2020 Share Postat Septembrie 20, 2020 Acum 18 ore, prafrau a spus: greseala mea, sunt rs10, mi s-au parut dunlop-uri q2 burlan fiindca modelul vine cu catalizator in toba, deci orice toba scurta o sa sune a teava goala alea legale scumpe si urate Termenul “burlan” folosit aici pe forum are alta semnificatie pentru mine. Insa inteleg unde bati cu catalizatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Japon Postat Septembrie 20, 2020 Share Postat Septembrie 20, 2020 Viteza... mare. Sunt 2 filmari, una cum taie motociclistul o curba, depasind 3 masini pe continua si 5 secunde mai tarziu da in pieton si una cum il ia in plin pe mos, fara sa se vada portiunea de dinainte. A doua filmare: https://epitesti.ro/stiri/video/video-socant-momentul-impactului-dintre-motociclist-si-pieton-la-bascov?fbclid=IwAR3RIpwQWDAo20TpYymmli6O8u82-rVWBlxtqKdQpIDf44H3ucUpFFe6sN8 Pietonul se grabea sa ajunga la popa sa discute despre parastasul sotiei - tot de pe surse. Gaz mai putin = probabilitate mai mare sa ajungi acasa intreg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 20, 2020 Share Postat Septembrie 20, 2020 Absolut teribil impactul. Eu chiar nu pot intelege acest specimen de motociclisti. Avea la cateva minute de mers autostrada A1, unde putea sa se rupa in figuri. Isi lua luni numere provizorii si o ardea 3 luni pina ramanea fara bani de benzina si amenzi. Asta inseamna sa iti bati joc de viata. Si sa nu iti pese de cei care raman sa sufere in urma ta. Si pentru ce? Pentru ca nu a mai avut rabdare 2-3 zile sa isi inmatriculeze mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 21, 2020 Share Postat Septembrie 21, 2020 Acum 22 ore, iulia_boris a spus: Ce te face sa crezi ca nea Caisa nu s-ar fi asigurat? N-ai inteles, las-o asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 21, 2020 Share Postat Septembrie 21, 2020 Asta crezi tu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 21, 2020 Share Postat Septembrie 21, 2020 Exact.Dar totusi cine poate spune ,cert,ca pietonul nu s-a asigurat? Este fix ca si formula 'venea cu peste 200km/h'..De parca ar avea cineva vitezometru in cristalin.Nici macar Politia nu poate sti cu certitudine ci doar din spusele martorilor.Este valabil absolut in orice situatie.Desigur daca pietonul nu exista in acel moment pe sosea probabil cei 2 acum traiau.Dar asta cu 'neasigurarea' suna destul de relativ..Se poate spune,in schimb,ca multi nu apreciaza corect distantele si aici este alta discutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Septembrie 21, 2020 Share Postat Septembrie 21, 2020 (editat) Acum 58 minute, iulia_boris a spus: Exact.Dar totusi cine poate spune ,cert,ca pietonul nu s-a asigurat? exista o filmare, alearga (asa, ca mosii, mers rapid) in strada fara sa se uite nu stiu ce ar putea fi mai clar de atat Editat Septembrie 21, 2020 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 21, 2020 Share Postat Septembrie 21, 2020 Acum 47 minute, prafrau a spus: exista o filmare, alearga (asa, ca mosii, mers rapid) in strada fara sa se uite nu stiu ce ar putea fi mai clar de atat Se vede ca omul s-a uitat, a vazut motorul si in loc sa stea a mers un pic mai repede. Exact cum fac si soferii care iti iau fata. Absolut romaneste. Probabil ca judecata lui era ca mobra vine cu o viteza suficient de mica incat sa aiba timp sa treaca. Eventual sa il ocoleasca prin spate. Realitatea a aratat ca a gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 21, 2020 Share Postat Septembrie 21, 2020 Moshu s-a uitst un pic, a marit pasu' cs de alergat nu putea. Ala-i momentul in care si-a dat seama ca a apreciat prost viteza... Oricum era localitate, deci 50km/h. Mobra aia ma gandesc ca are un super ABS, la 50km/h oprea ,se dadea jos si ii dadea si 2 palme dupa ceafa mosului. Dar la viteza cu care a venit si la lipsa de reactie... Se zice ceva de un prim film in care il arata pe moto depasind niste masini, ala unde e,aveti link? 2 xRIP. Pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Septembrie 21, 2020 Share Postat Septembrie 21, 2020 Acum 16 minute, Pinocchio a spus: Se zice ceva de un prim film in care il arata pe moto depasind niste masini, ala unde e,aveti link? https://epitesti.ro/stiri/video/video-a-aparut-filmarea-cu-impactul-mortal-dintre-un-motociclist-si-un-pieton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate