algabone20 Postat Noiembrie 12, 2020 Share Postat Noiembrie 12, 2020 Honda CBR 954 RR an 2004 cumparat din Germania, acum o saptamana kilometri putini, in stare foarte buna ca nou. Deocamdata este stock doar parbriz, urmeaza in curand un esapament afermarket. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Noiembrie 12, 2020 Share Postat Noiembrie 12, 2020 Chiar si dupa aproape 20 de ani, inca arata bine modelul asta. Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Noiembrie 13, 2020 Share Postat Noiembrie 13, 2020 (editat) Arata perfect motoreta, buna alegere ai facut. Sa o stapanesti sanatos! PS: Un amortizor de ghidon iti trebuie neaparat. Editat Noiembrie 13, 2020 de piticot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 13, 2020 Share Postat Noiembrie 13, 2020 Faina jucarie, sa o folosesti sanatos! I-ti recomand un set de protectii pentru capacele de la ambreiaj si stator, din carbon + kevlar (https://carbonadi.de/) si anvelope bune. Am avut si eu un 954 acum cativa ani, si azi i-mi pare rau ca l-am vandut. +daca o folosesti mult in oras sau la viteza mica, ar fii o idee buna sa ii pui un intrerupator manual pentru ventilator. altfel destul de tarziu intra in functiune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 13, 2020 Share Postat Noiembrie 13, 2020 Pfoai da ce bine arata bătrânica! Sa ai bafta maxima la ea. @pepsi: când ai scos-o la vânzare era sa o iau eu, doar ca m-am sucit și nu am mai renunțat la R-ul din dotare(îl am de 9 ani jumate acum, și la mine rămâne). În schimb i-am adus frățiorul năstrușnic tocmai pt a nu-mi veni idei ulterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
algabone20 Postat Noiembrie 14, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2020 Acum 20 ore, pepsi a spus: Faina jucarie, sa o folosesti sanatos! I-ti recomand un set de protectii pentru capacele de la ambreiaj si stator, din carbon + kevlar (https://carbonadi.de/) si anvelope bune. Am avut si eu un 954 acum cativa ani, si azi i-mi pare rau ca l-am vandut. +daca o folosesti mult in oras sau la viteza mica, ar fii o idee buna sa ii pui un intrerupator manual pentru ventilator. altfel destul de tarziu intra in functiune... Multumesc de sfaturi, da ce e drept este ca temperatura urca destul de repede in oras, poate o trebui inlocuit lichidul de racire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Noiembrie 14, 2020 Share Postat Noiembrie 14, 2020 Arata super bine motoreta, da cand vand kilometrul ala de toba, ma ia cu greturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Noiembrie 14, 2020 Share Postat Noiembrie 14, 2020 Una dintre cele mai frumoase motociclete fabricate la începutul secolului. Felicitări! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Noiembrie 14, 2020 Share Postat Noiembrie 14, 2020 Baga.i un antigel cu fierbere la 140 grade , costa da aia e .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 14, 2020 Share Postat Noiembrie 14, 2020 Superba! Monteaza-i crash pad pe stanga, se sparge carterul foarte usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 14, 2020 Admin Share Postat Noiembrie 14, 2020 Superbă! Asta îngroapă multe mobre din ziua de azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 14, 2020 Share Postat Noiembrie 14, 2020 Acum 4 ore, l.u.v a spus: Asta îngroapă multe mobre din ziua de azi! de 600 :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 14, 2020 Share Postat Noiembrie 14, 2020 Numa sa nu fie pe circuit cu multe curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
algabone20 Postat Noiembrie 20, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2020 Intre timp am pus deoparte evacuarea stock si am inlocuit-o cu una bolt-on de la Akrapovic de titan. Sper sa simt o imbunatatire si eventual sa mai scap de ceva greutate. In final am trecut si de borna de 6000km. Urmeaza sa ii schimb uleiul si ma gandeam la o alternativa la Motul..... ceva de la AMS Oil. A folosit cineva asa ceva se merita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 20, 2020 Admin Share Postat Noiembrie 20, 2020 E cam mare toba aia, s-ar fi potrivit una mai mică puțin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Noiembrie 20, 2020 Share Postat Noiembrie 20, 2020 Acum 3 ore, algabone20 a spus: Intre timp am pus deoparte evacuarea stock si am inlocuit-o cu una bolt-on de la Akrapovic de titan. Sper sa simt o imbunatatire si eventual sa mai scap de ceva greutate. In final am trecut si de borna de 6000km. Urmeaza sa ii schimb uleiul si ma gandeam la o alternativa la Motul..... ceva de la AMS Oil. A folosit cineva asa ceva se merita? Este un motor care se incinge foarte tare si foarte repede după cum ai văzut , punei un 15w50 , marca o alegi tu , o mie de oameni o mie de păreri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
algabone20 Postat Ianuarie 2, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2021 (editat) Cateva cadre de ieri la o iesire scurta cu un Suzuki abia achizitionat al unui prieten. Editat Ianuarie 2, 2021 de algabone20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 3, 2021 Share Postat Ianuarie 3, 2021 Sunt curios cum suna Akraul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 3, 2021 Share Postat Ianuarie 3, 2021 Acum 13 ore, algabone20 a spus: Cateva cadre de ieri la o iesire scurta cu un Suzuki abia achizitionat al unui prieten. Tare poza asta. Doua din cele mai smechere designuri de far. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
algabone20 Postat Ianuarie 3, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2021 Acum 8 ore, Kiki a spus: Sunt curios cum suna Akraul ala Suna foarte gros, sper sa nu fie probleme cu politia, oricum nu sunt genul sa ambalez aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 3, 2021 Share Postat Ianuarie 3, 2021 1 oră în urmă, algabone20 a spus: Suna foarte gros, sper sa nu fie probleme cu politia, oricum nu sunt genul sa ambalez aiurea Din cate stiu eu treaba e simpla. Scrie pe cadru moto cati dB sunt la cate RPM si pune aparatu, tureaza la RPM specificat si aia e. 1 data am patit. Nu stiu cum o fi cu tobe after cu "acte" de strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate