zigzag Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Cum ati reusit sa rasturnati un tir cu o motocicleta asa de mica? (poza 2) .....glumesc Drumuri bune in continuare! Quote Link to post Share on other sites
Constantin Posted January 20 Author Share Posted January 20 Au trecut 2 luni de la start! Iarna! Rezulta 6.921 km. Cu ce am mai facut astazi, 21. 01. 21, plecand de la Gibraltar, am cam ajuns la Ekaterinburg ( echivalent). Spre Nijninovgorod! Cu ce am mai facut astazi, 21. 01. 21, plecand de la Gibraltar, am cam ajuns la Ekaterinburg ( echivalent). Spre Nijninovgorod! De la Irkutsk la Vladivostok ajung la primavara. Quote Link to post Share on other sites
Constantin Posted February 19 Author Share Posted February 19 . Maine se fac trei luni de la "start". Am depasit 10.000 km. Quote Link to post Share on other sites
caracterincompatibil Posted February 19 Share Posted February 19 Daca va plictisiți,plimb eu africana....sa adune km Quote Link to post Share on other sites
Muretto Grundieg Posted February 19 Share Posted February 19 Cum v-ați descurcat cu temperaturile din Kazahstan ? Nu de alta, dar chiar acum urmăresc Terra Circa și băieții se plâng de căldura toridă. Quote Link to post Share on other sites
Christian 1 Posted February 19 Share Posted February 19 Acum 1 oră, Muretto Grundieg a spus: Cum v-ați descurcat cu temperaturile din Kazahstan ? Nu de alta, dar chiar acum urmăresc Terra Circa și băieții se plâng de căldura toridă. Muretto,vreau si eu Terra circa.Dau la schimb Mondo enduro. Quote Link to post Share on other sites
Muretto Grundieg Posted February 19 Share Posted February 19 No problem. Sa vedem doar cum...ca are peste un giga. Quote Link to post Share on other sites
robert23mg Posted February 19 Share Posted February 19 Acum 2 minute, Muretto Grundieg a spus: No problem. Sa vedem doar cum...ca are peste un giga. Pe WeTransfer merge până la 2 GB gratuit. WeTransfer . Com se urca fișierele, se pune mail destinatar, expeditor si send Quote Link to post Share on other sites
Christian 1 Posted February 19 Share Posted February 19 Acum 2 minute, Muretto Grundieg a spus: No problem. Sa vedem doar cum...ca are peste un giga. Incarca-l aici : https://ufile.io/ si da-mi link-ul dupa. Ai Mondo enduro? Quote Link to post Share on other sites
robert23mg Posted February 19 Share Posted February 19 Acum 1 minut, Christian 1 a spus: Incarca-l aici : https://ufile.io/ si da-mi link-ul dupa. Ai Mondo enduro? Nice, nu știam de asta, văd că au și limita mai mare (5gb/fișier) Quote Link to post Share on other sites
Constantin Posted February 19 Author Share Posted February 19 DA, kilometrii: fata de 19. nov. 20, rezulta cu x max 7.350, cu cb 500x, 1065, cu Africa TW 2098 si cu CRF 250, 544. Total 11.057 km. La echivalent, plecand din Gibraltar, via Bucuresti, Moscova, Novosibirsc, am ajuns la Irkutsk. Sper sa nu raman in Siberia! Toate deplasarile au fost cu intoarcere in aceeasi zi, din cauza serviciului. Daca se putea circula in afara era mai simplu! Concluzia: " 11.000 km/ 3 luni/ iarna/ 80 de ani/ pandemie/ serviciu " Quote Link to post Share on other sites
Christian 1 Posted February 19 Share Posted February 19 Acum 43 minute, robert23mg a spus: Nice, nu știam de asta, văd că au și limita mai mare (5gb/fișier) De mult timp il folosesc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts