Flower-Power Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Sunt o persoană foarte importantă la mine în bătătură. Nu înțeleg de ce te ascunzi tu după deget, poate pentru că știi în străfundul tău că ai comis-o și e mai simplu să te victimizezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 (editat) Da, doar acolo ai fi importantă. Rămâi la acel statut. Nu mă jălui pe forum cu accidentul, am descris situația și care a prins faza, știe. Care nu, aia e. Când ai primul accident, mă suni și povestim, ok? Până atunci, plimbă mobra și ai grijă de ale tale. Nu-ți mai răspund, dar tu poți să scrii in continuare, dă-i bătaie! Editat Martie 2, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Asta pentru că nu poți duce o conversație cu mine ,de fapt ,alegi să nu o porți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Îmi calc pe inimă: ferice de cel ce-ți va fi soț. Bietul om... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 (editat) ... De șters Editat Martie 2, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Easy...nu îl bănuiesc pe Lucian M că ar putea să combată. Drept dovadă, în seara asta face pe virgina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 De-ai ști cât de mult mă abțin, n-ai idee... Dar tac din gură. Caută naibii situația expusă, că pentru o babă surdă, popa nu trage de două ori clopotele. Vrei și desen? Ți-am zis că îți dai prea mare importanță. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Lucian ar putea combate prea putini;Flower-La multi ani! si acum cineva sa stearga ultimele posturi sau sa inchida topicul;hai cu moderarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Propun să mă îngropați pe mine in locul gaborului, dacă tot faceți front comun împotriva mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 (editat) 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Îmi calc pe inimă: ferice de cel ce-ți va fi soț. Bietul om... Hai că asta mi-a scăpat..chiar vrei să facem conversație în privința subiectului? Vrei să îmi exprim punctul meu de vedere în ceea ce privește căsnicia ta și relația cu femeia de lângă tine? Prefer să nu. Acum 20 minute, Lucian_M a spus: Propun să mă îngropați pe mine in locul gaborului, dacă tot faceți front comun împotriva mea. Ca de obicei... Victimizarea.. bă băiatule, apropo de ce ai zis tu mai devreme , să îți zic un secret...victimizarea este pentru oamenii slabi fără argumente. Editat Martie 2, 2021 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 'te dreq... Băi fata, ai o obsesie. Prost o fi care te-o mai lua în seamă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Simpatic, nu avea cum să nu culmineze decât cu o înjurătură, inevitabil din partea ta...eu reușesc să scot tot ce e mai bun din om..iar la tine mai mult nu s-a putut. De unde zicala, acum sigur easy o să aibă ceva de spus , de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Acum 1 oră, Lucian_M a spus: Propun să mă îngropați pe mine in locul gaborului, dacă tot faceți front comun împotriva mea. Karma. Nu am nimic cu tine, vecine de județ, dar să dorești moartea unei tagme întregi pentru că te-ai simțit nedreptățit, e cam extremist. E mentalitate de om fără prea multe rădăcini și contrastează cu imaginea pe care ai afișat-o la avatar. Acolo chiar pari mai matur în gândire... Nu te cunosc personal, așa că îmi cer scuze dacă te-am jignit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 (editat) Nu le doresc moartea, de unde ai scos-o? A crăpat pe barba lui, dintr-o prostie. Am prieteni polițiști, unii chiar motocicliști, dar ăia au capul pe umeri. Editat Martie 2, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Acum 53 minute, taong_mapagbiro a spus: ....se merita ? Exact ca paduchele in frunte ai iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 In loc de "politist mort..." sa fie " politician mort..." si avalansa de Lucieni o sa fie de nestavilit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 Toate țiglele nu le avem mulți dintre noi, trebuie teste riguroase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 Acum 19 ore, Lucian_M a spus: de la tablagii kamikaze s-a ajuns la Interesant ca nu a aparut niciun clip, nimic! Din toate colturile de strazi se gaseste cate o inregistrare, dar aici fix in buricul orasului nu e nimic...ntzntz, cat de draguti sunt politistii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 Acum 54 minute, warlock a spus: Interesant ca nu a aparut niciun clip, nimic! Din toate colturile de strazi se gaseste cate o inregistrare, dar aici fix in buricul orasului nu e nimic...ntzntz, cat de draguti sunt politistii astia. Nu e un pic ciudat?! Nu mult, doar un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 RIP.. pacat de el saracu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 Hmm, așa scrie la ei în fișa postului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 Nu știu acum dacă s-a schimbat ceva, dar pe vremuri cazul unui accident în care fusese implicat un ofițer de armată a fost instrumentat de procuratura militară, deși ofițerul era în timpul liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 Acum 11 minute, john17 a spus: Nu știu acum dacă s-a schimbat ceva, dar pe vremuri cazul unui accident în care fusese implicat un ofițer de armată a fost instrumentat de procuratura militară, deși ofițerul era în timpul liber. E la fel. Si, din ce am inteles, sa te fereasca sfantu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 (editat) Acum 41 minute, john17 a spus: Nu știu acum dacă s-a schimbat ceva, dar pe vremuri cazul unui accident în care fusese implicat un ofițer de armată a fost instrumentat de procuratura militară, deși ofițerul era în timpul liber. Angajatii structurilor militarizate au 2 mari probleme (dpmdv) - zero drept la sindicat + cercetati de procurori militari (ficusi de plastic ar fi un compliment pentru marea majoritate). Despre obligativitatea ordinului nici nu mai discutam. Ca sa continui off-topicul si mai majestic de atat - de cand am marit lista de ignore la 8 persoane, vad cam 25% din topicul asta. What a bliss. Functioneaza. Editat Martie 3, 2021 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 Acum 28 minute, easy ride on! a spus: Nu e la fel dragă! Poliţistul este funcţionar pu(b)lic, nu cadru militar. Ziceam de militari doar, ca e la fel ca pe vremuri pentru ei (in principiu, nu stiu in detaliu). De MAI nu stiu ce si cum de niciun fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate