Nguyen Postat Septembrie 17, 2022 Share Postat Septembrie 17, 2022 Acum 9 minute, mircea.cazachevici a spus: Vorbeam ieri cu un amic ce sta la un bloc comunist, si care s-a interesat daca poate sa isi ia masina electrica sa o incarce apoi acasa. Ok, ai discutat cu el dar nu l-ai intrebat si daca este dobitoc? Daca nu e dobitoc o sa-i intreb si eu pe astia de la Petrom daca pot sa puna o pompa de benzina in spatele blocului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 17, 2022 Share Postat Septembrie 17, 2022 (editat) Acum 51 minute, mircea.cazachevici a spus: Vorbeam ieri cu un amic ce sta la un bloc comunist, si care s-a interesat daca poate sa isi ia masina electrica sa o incarce apoi acasa. A ajuns la concluzia ca treaba se rezolva cu aprox 2000 euro, reprezentand avize, bransament din casa scarii cu contoar separat, iesit cu el afara si strabatut o gradinita, pana la locurile de parcare. Plus o statie de incarcare de vreo 500 euro. La el, singura problema a fost ca locul lui de parcare e pe partea cealalta a strazii, si nu-l lasa nimeni sa sparga si asfaltul ca sa-si traga la el. Dar totusi, ce e important e ca solutii incep sa se gaseasca, incetul cu incetul. Muahahaha, asta da soluție! Și după ce cheltuie niște mii de € fac ăștia 10 lei kW și încep să subvenționeze mașinile cu hidrogen. Întrebare: consumul de la stația lui de încărcare se adună la cel casnic când îi calculează subvenția? Că fără aia mai bine își ia ️ la ce crivăț vine dinspre est... Editat Septembrie 17, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Septembrie 17, 2022 Share Postat Septembrie 17, 2022 Acum 41 minute, Nguyen a spus: Ok, ai discutat cu el dar nu l-ai intrebat si daca este dobitoc? Daca nu e dobitoc o sa-i intreb si eu pe astia de la Petrom daca pot sa puna o pompa de benzina in spatele blocului. Intreaba-i. Eu am spus ca bransamentul e 2000 euro cu tot cu avize, deci legal. Am scris romaneste, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 17, 2022 Share Postat Septembrie 17, 2022 Primăriile pregătesc parcări nenominale, vii și parchezi unde găsești liber,ai cod qr în geam. Ideea este să vândă mai puține locuri la mai mulți fraieri, cică dacă vine un outsider îl amendează imediat. Ce face amicul în situația asta,îi dă primăria banii pe branșament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Septembrie 24, 2022 Share Postat Septembrie 24, 2022 Mi-a placut Genesisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Septembrie 24, 2022 Share Postat Septembrie 24, 2022 Foarte pertinent, de urmărit pana la capăt: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 combustibili alternativi nu se misca? era mai simplu sa schimbi benzina cu ceva ce nu polueaza - ulei uzat de la restaurante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 Acum 1 oră, frigider a spus: combustibili alternativi nu se misca? era mai simplu sa schimbi benzina cu ceva ce nu polueaza - ulei uzat de la restaurante Stai că nu au cumpărat destui electrice! Când s-or răspândi larg apare și următoarea găselniță, atunci dați electricele la rabla și luați alte trăznăi! _____ Ultimul model de teslă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Octombrie 3, 2022 Share Postat Octombrie 3, 2022 Pe 30 septembrie s-au deschis iar inscrierile la programul Rabla Plus. Pe cat de repede s-au deschis, pe atat de repede s-au inchis. Toate fondurile (cel putin pentru persoane juridice, unde pot eu urmari), s-au epuizat in 21 minute. Si a fost vorba de 200 milioane lei, din totalul de vreo 330 milioane alocate tot anul. Deci, 2/3 din fondurile pe un an, duse in 21 minute. Eu deduc ca e bataie pe electrice, nu doar asa...un trend. Asta mai ales ca vorbesc de persoane juridice, unde banul si productivitatea conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Octombrie 3, 2022 Share Postat Octombrie 3, 2022 4 hours ago, mircea.cazachevici said: Deci, 2/3 din fondurile pe un an, duse in 21 minute. Eu deduc ca e bataie pe electrice, nu doar asa...un trend. Asta mai ales ca vorbesc de persoane juridice, unde banul si productivitatea conteaza. Frmele ''eco'' au anumite facilitati ....... Este fix un trend ramas de cand curentul era moca ...dar se vor schimba si regulile , stai linistit ....buleftrica nu mai e pentru omul de rand , econom . Iar la cat costa acu un ''plin'' de zama ca sa te freci 300-400km prin oras ....crede-ma ca esti cu 1/3 mai scump decat cu o hibrida cu gaz . Doar ca exemplificare ....cu 140 lei merg 750 km exclusiv in oras . Basca ca alimentez oriunde in 5 min .Daca-mi fac si plinul de benzina , ma duc in 1300 km autonomie in maxim 5-10 min , cu tot cu cafea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Octombrie 3, 2022 Share Postat Octombrie 3, 2022 Pai vreau si eu. Vreau si masina ca a ta, hibrid care sa consume 4,5 litri in oras pe GPL. Ca al meu hibrid are draci, consuma 6 benzina. Daca-i pun GPL se duce-n 8. . Si mai vreau si masina de-aia ca a colegului de scria pe topic ca ii consuma 3% motorina in oras. P.S. Ce facilitati a firmele "eco"? Ca m-ai facut curios, am firma si poate profit si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 3, 2022 Share Postat Octombrie 3, 2022 (editat) Acum 15 minute, mircea.cazachevici a spus: Pai vreau si eu. Vreau si masina ca a ta, hibrid care sa consume 4,5 litri in oras pe GPL. Ca al meu hibrid are draci, consuma 6 benzina. Daca-i pun GPL se duce-n 8. . Mitsubishi Outlander PHEV. Tu câte mașini ai până la urmă? Editat Octombrie 3, 2022 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Octombrie 3, 2022 Share Postat Octombrie 3, 2022 Mitsubishi Outlander PHEV consuma 10% la drum intins (a avut un prieten, varianta 2014). PHEV-ul ii da o automonie mica pe electric, dar e tot electric. Curentul costa, bateriile nu se recicleaza, nu e OK. Eu am 3 masini functionale (electric, hibrid, GPL) plus una veche ca si proiect de restaurare. Plus inca o rabla diesel ce asteapta sa fie casata pentru inca o electrica. Si 2 motociclete. Sunt nabab Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasesase Postat Octombrie 4, 2022 Share Postat Octombrie 4, 2022 Da nu va certati pe "cine o are mai mica"? S-au dat fonduriile pentru ca sunt extrem de mari si vorbim de aprox. 4000 de masini. In toata tara. In capitala sunt 1.5 milioane masini, 0.3% inseamna 4000 bucati, daca ajung toate in Bucuresti La nivel national vorbim de 0.05% din parcul auto. Intradevar e mai putin poluat aerul Efectiv inutil acest program, bataie de joc la adresa poulimii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Octombrie 4, 2022 Share Postat Octombrie 4, 2022 10 hours ago, mircea.cazachevici said: Pai vreau si eu. Vreau si masina ca a ta, hibrid care sa consume 4,5 litri in oras pe GPL. Ca al meu hibrid are draci, consuma 6 benzina. Daca-i pun GPL se duce-n 8. . Si mai vreau si masina de-aia ca a colegului de scria pe topic ca ii consuma 3% motorina in oras. P.S. Ce facilitati a firmele "eco"? Ca m-ai facut curios, am firma si poate profit si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasesase Postat Octombrie 4, 2022 Share Postat Octombrie 4, 2022 2 minutes ago, 3.14 said: +curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Octombrie 4, 2022 Share Postat Octombrie 4, 2022 Care curent bro ..ca nu e plugin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Octombrie 4, 2022 Share Postat Octombrie 4, 2022 Acum 32 minute, 3.14 a spus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Octombrie 4, 2022 Share Postat Octombrie 4, 2022 7 minutes ago, Krimh said: Probabil masina de mers la piata. Medie de 21km/h? Cum spui tu @free runner ...la mine este media pe 4123km ...nu instant . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Octombrie 4, 2022 Share Postat Octombrie 4, 2022 Acum 3 minute, 3.14 a spus: Cum spui tu @free runner ...la mine este media pe 4123km ...nu instant . Aveam panzele ridicate si vantul sufla de la pupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasesase Postat Octombrie 4, 2022 Share Postat Octombrie 4, 2022 35 minutes ago, 3.14 said: Care curent bro ..ca nu e plugin Spunea cineva de Outlander PHEV, nu despre ala e vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Octombrie 4, 2022 Share Postat Octombrie 4, 2022 Nope...eu am raspuns punctual colegului cazav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 4, 2022 Share Postat Octombrie 4, 2022 1 oră în urmă, free runner a spus: Pe cine vrei să păcălești cu consum instant? Din ăla scoate și de 1300 2l/100... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 4, 2022 Share Postat Octombrie 4, 2022 1 oră în urmă, sasesase a spus: Spunea cineva de Outlander PHEV, nu despre ala e vorba? Ultima versiune are consum declarat de 2 l/100 km. Am un prieten mecanic auto care a testat modelul și a scos o medie de 2,8. Acum 12 ore, mircea.cazachevici a spus: Mitsubishi Outlander PHEV consuma 10% la drum intins (a avut un prieten, varianta 2014). PHEV-ul ii da o automonie mica pe electric, dar e tot electric. Curentul costa, bateriile nu se recicleaza, nu e OK. Eu am 3 masini functionale (electric, hibrid, GPL) plus una veche ca si proiect de restaurare. Plus inca o rabla diesel ce asteapta sa fie casata pentru inca o electrica. Si 2 motociclete. Sunt nabab Tu ar trebui să te gândești și la amprenta de carbon, dacă vrei să ții cont și de mediu, nu numai de buzunar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate