Nguyen Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 58 minute, prafrau a spus: dar avand in vedere numarul de x5m, x7m, gle, gls amg, sq7 si sq8 In general parvenitii si curvetul cumpara astfel de masini, nu am o statistica dar "la ochi" imi pare ca barbatii nu mai cumpara asa de mult masini de mari dimensiuni si inutile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Electrica o folosești preponderent în oraș unde și FJR al meu e prea mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 1 hour ago, Contabil said: cred ca mai avem de asteptat pina sa scoata ceva care sa inlocuiasca vechile masini. Nu vor scoate nimic nou pana nu vor stoarce toti banii posibili din tehnologiile actuale, niciun producator nu face acte de caritate, iar de ecologie ii doare fix la 2 metri in fatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 17, 2023 Share Postat Octombrie 17, 2023 https://m.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-proprietar-de-tesla-spune-ca-i-a-stat-inima-in-loc-cand-a-primit-factura-de-service-dupa-ce-bateria-a-fost-afectata-de-ploaie-2544425?fbclid=IwAR2ycOzTy0QWfh2rypCB7c1gnR23IKV2WiX_ZJu5nv2vHbUfZN2Aq7ieVOc Chilipir! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 17, 2023 Share Postat Octombrie 17, 2023 On 10/16/2023 at 11:26 AM, prafrau said: minivan tractor 4x4 care arata agresiv cu motor mare. Mi-am permis corectarea pentru că majoritatea acestor vehicule agricole cu roți de asfalt nici spațiu interior nu au. Contează să fie mașina cât mai mare pe exterior, să tragă cât mai bine pe autobandă și între semafoare și să pocnească evacuarea în mod cât mai artificial și respingător On 10/16/2023 at 12:26 PM, Nguyen said: In general parvenitii si curvetul cumpara astfel de masini, nu am o statistica dar "la ochi" imi pare ca barbatii nu mai cumpara asa de mult masini de mari dimensiuni si inutile. Curvetele creatorele de conținut pe OnlyFans se mulțumesc cu motoare diesel, le interesează doar exteriorul. Peștii de acvariu în schimb au nevoie de astfel de scule (că altele nu au). Ei și constructorii de viitoare ghetouri - pardon, "dezvoltatorii imobiliari". Imposibil să ai educație, bun simț și ceva mai mult de 2 neuroni ca să dai banii pe uruși, gheleuri amghe și XM-uri. Revenind puțin la subiectul topic-ului: este doar o chestiune de timp până când suv-urile electrice cu 1000cp vor deveni căruțe de lux pentru acele specimene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 17, 2023 Share Postat Octombrie 17, 2023 Atunci să vezi "sunt ân stație (de încărcare) pă avari"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 22, 2023 Share Postat Octombrie 22, 2023 La 17.10.2023 la 21:59, ENEOS a spus: Later on: https://turdanews.net/prima-masina-electrica-produsa-la-cluj-costa-e-atat-de-sofisticata-ca-le-a-dat-batai-de-cap-tehnicienilor-rar/?feed_id=119101&_unique_id=6532531d519c0&fbclid=IwAR2hn24rIH9E1VQ3yF7BSRpcuT_0j0-7YsfaKzTJon-tYH0_3WOWU1JW6cE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Octombrie 22, 2023 Share Postat Octombrie 22, 2023 Acum 2 ore, ENEOS a spus: https://turdanews.net/prima-masina-electrica-produsa-la-cluj-costa-e-atat-de-sofisticata-ca-le-a-dat-batai-de-cap-tehnicienilor-rar/?feed_id=119101&_unique_id=6532531d519c0&fbclid=IwAR2hn24rIH9E1VQ3yF7BSRpcuT_0j0-7YsfaKzTJon-tYH0_3WOWU1JW6cE Vai, dar ce urâțică e saraca dihanie. Zici ca au vrut s-o faca de rusine dizainerii aia. Si nu stiu de ce am impresia ca nici pe partea de inginerie nu e vreo lumina. Din pacate nu cred ca vom afla vreodata, pentru ca nu o vad sa intre in productie de serie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 22, 2023 Share Postat Octombrie 22, 2023 Nu conteaza, prin programul rabla +++ devine accesibila oricarui roman ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 22, 2023 Share Postat Octombrie 22, 2023 https://www.elbons.ro/masina-electrica-elbons-4eco25-58ah-fara-permis?fbclid=IwAR16FsLeangaiKfnc-CaY6g3zhtNvtmSug5VaMcqpYimjhUrMQUWwqJ0BFM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 22, 2023 Share Postat Octombrie 22, 2023 Scuter cu plastic, moartea vine pe nestiute. Cum de e permis cu asa ceva pe drumuri publice, nu stiu. Sper ca parintii sunt suficient de inteligenti cat sa nu cumpere asa ceva copiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 22, 2023 Share Postat Octombrie 22, 2023 Dacă părinții își cumpără șpring și pozează în salvatorii de ce nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 22, 2023 Share Postat Octombrie 22, 2023 Acum 3 ore, ENEOS a spus: https://www.elbons.ro/masina-electrica-elbons-4eco25-58ah-fara-permis?fbclid=IwAR16FsLeangaiKfnc-CaY6g3zhtNvtmSug5VaMcqpYimjhUrMQUWwqJ0BFM aia 25 de km/h sunt intregi? Acum 2 ore, switch a spus: Scuter cu plastic, moartea vine pe nestiute. Cum de e permis cu asa ceva pe drumuri publice, nu stiu. Sper ca parintii sunt suficient de inteligenti cat sa nu cumpere asa ceva copiilor. la 25 la ora (real undeva la 18? :)) ) nu cred ca ai ce sa patesti. decat daca crezi ca ai timp sa treci liniile de tramvai / tren si de fapt nu ai. *valabil si pt vreo intersectie :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 22, 2023 Share Postat Octombrie 22, 2023 Doar sa dea un retard peste tine si in loc sa te rostogolesti pe caldaram, sa te infigi in plastic si sa iti striveasca partea ailalta un plaman. O nimica toata dealtfel, nu? Acum 9 minute, ENEOS a spus: Dacă părinții își cumpără șpring și pozează în salvatorii de ce nu? Adevaru e ca stiu un nene care i-a cumparat Q7 lu nevasta ca sa aiba copiii mama. Femeia isi regla oglinzile sa vada odraslele din masina si mergea pe principiu "da ce, nu ma vede ca vin?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 23, 2023 Share Postat Octombrie 23, 2023 Acum 13 ore, ENEOS a spus: https://www.elbons.ro/masina-electrica-elbons-4eco25-58ah-fara-permis?fbclid=IwAR16FsLeangaiKfnc-CaY6g3zhtNvtmSug5VaMcqpYimjhUrMQUWwqJ0BFM Se merita,poti sa-i pui pedale,autonomie infinită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 25, 2023 Share Postat Octombrie 25, 2023 https://www.motorsport.com/formula-e/news/formula-e-testing-postponed-garage-fire/10537436/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 25, 2023 Share Postat Octombrie 25, 2023 (editat) Parcă și moto-e a debutat tot cu flăcări acum câțiva ani. E clar că electricele nu sunt mai flamboyante decât termicele. E în engleză, ncsf Editat Octombrie 25, 2023 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Octombrie 31, 2023 Share Postat Octombrie 31, 2023 https://www.automarket.ro/stiri/premiera-noul-citroen-e-c3-debuteaza-cu-320-km-autonomie-si-23300-euro-115537.html 23.300-11.700= 11.600 E Daca o sa apara la pretul de mai sus, chinezii de la Spring pot inchide sandramaua. Momentan suna prea bine ca sa fie adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 12, 2023 Share Postat Noiembrie 12, 2023 Asta merge postata aici, sau o mut la aia de fun?! https://piataauto.md/Stiri/2023/11/Elvetia-elimina-scutirile-de-taxe-pentru-masinile-electrice-si-le-va-impozita-ca-si-pe-cele-cu-motoare-conventionale/?fbclid=IwAR0gDbkVaPbxAXqFqWQtP7yvQ0t0x4i_D6UXtrPKAzxqcU3dPbmAmS_Re_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 12, 2023 Share Postat Noiembrie 12, 2023 Orice facilități fiscale sunt temporare, pentru a stimula un anumit comportament din partea unei anumite categorii de actori economici. Scrie și în articol: se consideră că măsurile și-au atins scopul, oamenii au fost convinși și sunt deja obișnuiți să-și cumpere electrice, facilitățile nu-și mai au sensul. Norvegia a făcut la fel, vor urma probabil și alte țări în timp. În același timp, prețul brut al automobilelor electrice va scădea, deci impactul eliminării facilităților va fi din ce în ce mai redus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 12, 2023 Share Postat Noiembrie 12, 2023 La 31.10.2023 la 11:30, Ovidiu M a spus: https://www.automarket.ro/stiri/premiera-noul-citroen-e-c3-debuteaza-cu-320-km-autonomie-si-23300-euro-115537.html 23.300-11.700= 11.600 E Daca o sa apara la pretul de mai sus, chinezii de la Spring pot inchide sandramaua. Momentan suna prea bine ca sa fie adevarat. da, daca apare maine o iau.evindet, daca are si bateie. motor, roti,pompa de caldura la pretul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 12, 2023 Share Postat Noiembrie 12, 2023 Inginerie Tesla. Ok, se practică și pe la alte branduri, dar una e să tai excentricul de la un golf, alta e să-l tai de la o electrică de aia cu pretenții. https://www.facebook.com/reel/1141160633514322/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Noiembrie 13, 2023 Share Postat Noiembrie 13, 2023 Ieri ieseam din Lidl. Si iesea, pe langa mine, si un TIR de fusese la descarcat in spate. TIR electric, primul pe care-l vad eu. Ce sa spun, mi-a placut. Adica trece ditamai animalul pe langa tine si nu te umple de funigine, nu iti acoperi nasul si gura din cauza gazelor, nu incepi sa tipi in telefon ca "nu aud ca ma asurzeste traficul". Doar un suierat usor al motorului electric, si atat. L-am ajuns si la semafor, am deschis geamul. Se auzeau masinile din fata si din spate, tir-ul nu scotea un zgomot. Abia astept ca macar 50% dintre masinile de pe strada sa fie electrice. Indiferent ca se scot scutirile de taxe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 13, 2023 Share Postat Noiembrie 13, 2023 (editat) ma uit și mă minunez de INTELIGENTA colegilor de breasla" 50% mașini electrice ...în București sa zicem aveti idee ce parc auto exista azi în București??? aveti idee ce necesar de putere ar trebui instalat pentru a alimenta 50%? aveti idee câte stații ar fi necesare? aveti idee câte mașini sunt la o scara de bloc cu 10 etaje??? NU, NU cred ca aveti idee......!!!! ps... pe ăștia așa de ....VEHEMENTI...v aș urca în niște mașini electrice și v aș lasă pe centura Bucureștiului la iarna....sa va kkti pe voi uitându va cum se scurge" bateria și voi nu înaintați la -5 grade Editat Noiembrie 13, 2023 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Noiembrie 13, 2023 Share Postat Noiembrie 13, 2023 1 oră în urmă, Djebelu' a spus: Scriai aici pe topic la un moment dat ca, cealalta masina a ta e un diesel Ipocrizia asta domle... Ma confunzi. Cealalta masina e un Prius hibrid. @ianachim, vezi ca incepi sa jignesti gratuit. Ai pareri despre subiect, spune-le. Ai tendinta sa-i faci pe cei ce au alte pareri decat tine "inteligenti", sa le doresti sa-i lasi pe centura si tot felul de chestii din astea, abtine-te. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate