xt600 Postat Iulie 5, 2022 Share Postat Iulie 5, 2022 (editat) 1 oră în urmă, Method a spus: Cat de necaracteristic ordonatului de Bagnaia. Ordonat cand il da pe sticla, altfel golan de golan... Cred ca Miller l-a invatat la prostii.. Cica concentratia in aerul expirat ar fi de doua (pardon, trei) ori peste limita legala din Spania. Mi-e sa nu miroasa a alcool cu iz de penal... Stie cineva ce zice legea lor? Editat Iulie 5, 2022 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 Acum 10 ore, xt600 a spus: Cred ca Miller l-a invatat la prostii.. Haha,da good one Mda,nu e golan,un golan ar fi fugit de acolo.Si cand venea politia la el,le zicea ca a condus sora-sa.Femeie,tuta,nu stie sa conduca ...declaratia lui Pecco : “Last night I was in Ibiza with my friends for a party during this break from MotoGP.We celebrated and toasted together for my victory at the Dutch GP. As I was leaving the disco at 3am I was facing a roundabout when I ended up with the front wheels in a ditch, without involving other vehicles or people.However, the alcohol test carried out by the police found that the blood alcohol level was higher than what is allowed by Spanish law. I am sorry for what happened; I am practically a non-drinker, and it was a serious carelessness which should not have happened.I apologise to everyone, and I can assure you that I have learned my lesson.Never get behind the wheel after drinking alcohol. Thank you.” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 de curiozitate, ce masina conducea, ca nu-mi dau seama.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 (editat) citroen c4 Editat Iulie 6, 2022 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 Acum 3 ore, Method a spus: Mda,nu e golan,un golan ar fi fugit de acolo.. ...declaratia lui Pecco : “Last night I was in Ibiza with my friends for a party during this break from MotoGP.We celebrated and toasted together for my victory at the Dutch GP. As I was leaving the disco at 3am I was facing a roundabout when I ended up with the front wheels in a ditch, without involving other vehicles or people.However, the alcohol test carried out by the police found that the blood alcohol level was higher than what is allowed by Spanish law. I am sorry for what happened; I am practically a non-drinker, and it was a serious carelessness which should not have happened.I apologise to everyone, and I can assure you that I have learned my lesson.Never get behind the wheel after drinking alcohol. Thank you.” Nu o lua chiar ad literam.. Declaratia este una sincera. Nici nu prea avea avea de ales, mai bine isi declara vinovatia, decat sa fie tocat marunt de presa. Acum sa vedem ce urmari va avea pocinogul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 true true Pai si-a facut autocritica,iar presa nu mai prea are ce spune. Urmari?Ca la noi - permis suspendat pe 3 luni sau ceva. Dar nu cred ca e problema pt el - are lume care sa ii fie sofer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 La noi,pt alcolemia aia ai dosar penal, cu tot ceea ce decurge din asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 Acum 6 minute, xt600 a spus: La noi,pt alcolemia aia ai dosar penal, cu tot ceea ce decurge din asta... nu cred ca conteaza, tot o sa se dea in gp, nu? adica nu-l baga dupa gratii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 Acum 3 minute, frigider a spus: nu cred ca conteaza, tot o sa se dea in gp, nu? adica nu-l baga dupa gratii. Depinde ce spune legea in Spania... nu este nici un "spaniol" printre noi, ca sa ne explice cum sta treaba? Poate ii da ore de munca in slujba comunitatii, pe care sa le efectueze numai in weekend-uri, pana la sfarsitul anului.. Apoi se mai pune intrebarea ce se intampla cu licenta lui de pilot, desi aici s-ar putea sa nu se intample nimic, pentru ca isi baga Ezpeleta coada... este disperat sa isi animeze campionatul si greu de presupus ca ar putea sa il lase pe Peco sa stea pe bara. Daca era Q in situatia asta, il lasa macar vreo 3 etape, ca sa echilibreze campionatul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 Eh,facem din tantar armasar. Toata lumea are voie sa greseasca - vorba lui au bagat si ei 2-3 pahare si Pecco saracul neinvatat cu bautura a adormit si a dat in sant.Si in loc sa se dea jos si sa o tireze rapid si sa vina sora-sa sau altcineva acolo sa scoata masina spunand ca ea a condus,el a fost politically corect.Ok. Dar sa fim seriosi - de fapt nu s-a intamplat nimic. Sau na - nimic asa grav incat sa vorbim de asemenea lucruri cum ar fi excluderi din lumea sportvia samd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 Acum 4 ore, prafrau a spus: citroen c4 Nasol, sărăkie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 6, 2022 Share Postat Iulie 6, 2022 Acum 58 minute, ENEOS a spus: Nasol, sărăkie... la cat de rau a mers sezonul asta zi mersi ca nu era cu un logan inchiriat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 7, 2022 Share Postat Iulie 7, 2022 maverick_vinales_podium_return.mp4 Interesant ce zice @1:06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 7, 2022 Share Postat Iulie 7, 2022 (editat) pai ce, nu a primit si el un Lambo Urus, doara e acelasi concern cu Ducati... pffff Editat Iulie 7, 2022 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 7, 2022 Share Postat Iulie 7, 2022 Te referi la Viñales? Grupul Piaggio (din care face parte Aprilia) nu are nicio legătură cu Ducati sau Grupul VW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 7, 2022 Share Postat Iulie 7, 2022 nu nu, cu C4 tavalit lu' Pecco... La 06.07.2022 la 10:55, prafrau a spus: citroen c4 la asta ma refeream.... La 06.07.2022 la 10:28, apriliacluj a spus: de curiozitate, ce masina conducea, ca nu-mi dau seama.... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 7, 2022 Share Postat Iulie 7, 2022 Cel mai probabil l-a închiriat pe persoană fizică. Ceea ce face ca gestul lui să fie cu atât mai inexcuzabil: putea să lase mașina aia oriunde, nu era a lui, și să ia un Uber/taxi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 7, 2022 Share Postat Iulie 7, 2022 te gaseau oricum, ca pe baza de acte ai luat masina de la inchirieri..., ma gandesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 7, 2022 Share Postat Iulie 7, 2022 Sa o lase înainte de a o lovi. Adică sa nu se urce beat la volan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 8, 2022 Share Postat Iulie 8, 2022 La 06.07.2022 la 16:10, frigider a spus: la cat de rau a mers sezonul asta zi mersi ca nu era cu un logan inchiriat. Pai închiriat era și ăla, doar nu crezi că și-a luat mașina personală cu el in Ibiza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate