Kagemusha Postat Iunie 5 Share Postat Iunie 5 3 minutes ago, Jimmy24 said: Super, atunci revin eu mai spre seara cu un telefon si ne gasim. Mâncarea a plecat spre un pisoi care are nevoie de ea. O seară bună tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Iunie 6 Share Postat Iunie 6 La 03.06.2024 la 12:24, kreptor a spus: Salut.geaca albastra probiker si pantonii de vara i as lua eu. Nu pot scrie in privat .. Geaca dama si pantalonii de vara Wintex au fost date lui Kreptor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 6 Share Postat Iunie 6 Sanatate multa î ti doresc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orangefresh2 Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 La 15.04.2024 la 15:27, lebada a spus: Manual cb500 3 seturi chei moto nu trimit în țară dar poți trimite curier să ridice eu le împachetez și le predau locația Baia Mare tel 0752580590 Cel mare este rezervat Salutare! As dori eu o trusa de scule daca contine o cheie de bujii de 16mm si o cheie pentru amortizor tip gheara..Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 15 Share Postat Iunie 15 Bună ziua! Se donează scaun copil pentru bicicletă GROOVY negru, prindere pe portbagaj. Este ăsta de mai jos: https://www.decathlon.ro/p/scaun-copii-bicicleta-groovy-portbagaj-negru/_/R-p-X8746991?mc=8746991 Este în stare foarte bună, puțin prăfuit dar va fi curățat. Numai ridicare personală în Măgurele sau Domnești, ambele în Ilfov. Ca să nu încurcăm lucrurile, rog doritorii să se anunțe aici, primul sosit, primul servit. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Iulie 9 Share Postat Iulie 9 Donez parbriz Honda CBF 1000, predare în București.pentru detalii, tel.0744357064. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 9 Share Postat Iulie 9 salut ma abonez daca e loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 La 09.07.2024 la 20:04, foxbat a spus: salut ma abonez daca e loc. La ce te abonezi ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 la "GEam":) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 Donez geaca și pantaloni piele IXS măsură 50, un fel de M-L. Imi veneau bine acum 10 kg... sau 15 ani. Stare f bună geaca, pantalonii necesita o curățare temeinic. Sper sa nu ajungă pe olx, m-as bucura sa ii fie cuiva de folos. Predare Tunari-Balotesti, sau centru București când sunt cu mașina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 16 Share Postat Iulie 16 Acum 14 ore, adrian1000cc a spus: Donez geaca și pantaloni piele IXS măsură 50, un fel de M-L. Imi veneau bine acum 10 kg... sau 15 ani. Stare f bună geaca, pantalonii necesita o curățare temeinic. Sper sa nu ajungă pe olx, m-as bucura sa ii fie cuiva de folos. Predare Tunari-Balotesti, sau centru București când sunt cu mașina. Salut.Le vreau eu daca inca sunt disponibile.Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat Iulie 16 Share Postat Iulie 16 Acum 10 minute, Djenavar a spus: Salut.Le vreau eu daca inca sunt disponibile.Multumesc frumos Probeaza cineva geaca diseara. Daca nu este in gabarit , desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 16 Share Postat Iulie 16 Multumesc🫡 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat Iulie 16 Share Postat Iulie 16 Acum 9 ore, Djenavar a spus: Multumesc🫡 Sunt încă disponibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 17 Share Postat Iulie 17 Blugi LeeCooper, noi, nepurtati Straight, W29, L32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Iulie 17 Share Postat Iulie 17 1 oră în urmă, SONYC a spus: Blugi LeeCooper, noi, nepurtati Straight, W29, L32 Ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Iulie 17 Share Postat Iulie 17 La 15.07.2024 la 10:19, foxbat a spus: la "GEam":) Salut foxule, nu se vede numarul sau nu mai ai minute ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 18 Share Postat Iulie 18 La 17.07.2024 la 13:01, SONYC a spus: Blugi LeeCooper, noi, nepurtati Straight, W29, L32 In continuare disponibili. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Iulie 30 Share Postat Iulie 30 La 09.07.2024 la 17:46, Honda60 a spus: Donez parbriz Honda CBF 1000, predare în București.pentru detalii, tel.0744357064. In continuare disponibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 9 Share Postat August 9 La 15.07.2024 la 19:58, adrian1000cc a spus: Donez geaca și pantaloni piele IXS măsură 50, un fel de M-L. Imi veneau bine acum 10 kg... sau 15 ani. Stare f bună geaca, pantalonii necesita o curățare temeinic. Sper sa nu ajungă pe olx, m-as bucura sa ii fie cuiva de folos. Predare Tunari-Balotesti, sau centru București când sunt cu mașina. Au ajuns la mine. Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat August 9 Share Postat August 9 Chiar acum, Djenavar a spus: Au ajuns la mine. Multumesc frumos. Cu plăcere. Ma bucur ca s-au potrivit. Berea este la rece! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat August 19 Share Postat August 19 La 18.07.2024 la 16:09, SONYC a spus: In continuare disponibili. Salutare, ti-am lăsat mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat August 21 Share Postat August 21 La 17.07.2024 la 13:01, SONYC a spus: Blugi LeeCooper, noi, nepurtati Straight, W29, L32 In continuare disponibili. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 24 Share Postat August 24 Donez parbriz original și scut original de Triumph Tiger 800, numai cu ridicare personală din București. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat August 31 Share Postat August 31 Donez doua cauciucuri dot vechi, au "carne pe ele" ...dar veche Dunlop față 120/80/14 dot 5011 Dunlop spate 150/70/15 dot 5012 Se preda personal in București,nu se trimite prin curier sau poștă ! Acum 11 minute, Maximo74 a spus: Donez doua cauciucuri dot vechi, au "carne pe ele" ...dar veche Dunlop față 120/80/14 dot 5011 Dunlop spate 150/70/13dot 5012 Se preda personal in București,nu se trimite prin curier sau poștă ! Deci: anvelopa spatee 150/70/13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate