Jrmm Postat Aprilie 6 Share Postat Aprilie 6 Ok! Mea culpa! Am zis sa fac un bine .... Nu rămâne nepedepsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Aprilie 6 Moderatori Share Postat Aprilie 6 Uita-te la toate postarile dinainte si trage singur concluzia. Nu e cazul de autoflagelare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Duminică la 11:09 Share Postat Duminică la 11:09 Donez un Kettenmax chain cleaner, folosit, dar in stare buna (periile nu sunt uzate). Este "special edition", dar sincer nu imi aduc aminte ce insemna asta cand l-am cumparat :). Predare personala in Bucuresti, zona Pacii - Rosu. Probabil va trebui ridicat de cineva cu masina, fiindca recipientul este aproape plin cu motorina (si nu am unde sa o vars + nu vreau sa imi sara vecinii in cap ca poluez gena de gunoi sau spatiul verde). Pentru locatie (va trimit pin), contact pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Duminică la 11:37 Share Postat Duminică la 11:37 Acum 28 minute, ovi_ice a spus: Donez un Kettenmax chain cleaner, folosit, dar in stare buna (periile nu sunt uzate). Este "special edition", dar sincer nu imi aduc aminte ce insemna asta cand l-am cumparat :). Predare personala in Bucuresti, zona Pacii - Rosu. Probabil va trebui ridicat de cineva cu masina, fiindca recipientul este aproape plin cu motorina (si nu am unde sa o vars + nu vreau sa imi sara vecinii in cap ca poluez gena de gunoi sau spatiul verde). Pentru locatie (va trimit pin), contact pe PM. Il vreau eu, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Duminică la 13:06 Share Postat Duminică la 13:06 1 hour ago, ovi_ice said: Este "special edition", dar sincer nu imi aduc aminte ce insemna asta cand l-am cumparat :). Astia de la Louis mai au intelegeri din astea cu producatorii. In cele mai multe cazuri difera culoarea (la casti, de exemplu), la fel e si acum, unul normal are componentele alea din plastic si sfoara albastre, nu rosii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Duminică la 13:32 Share Postat Duminică la 13:32 Multumesc @ovi_ice ! Il pun la treaba zilele astea ca lantul are nevoie de putina ingrijire dupa tura de off de ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Duminică la 13:50 Share Postat Duminică la 13:50 Acum 2 ore, ovi_ice a spus: Donez un Kettenmax chain cleaner... Foarte mișto jucăria, folosesc varianta roșie de 9 ani, periile sunt vai mama lor, încă funcționează fain, nu cred să existe pe piață ceva mai ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat ieri la 06:43 Share Postat ieri la 06:43 Acum 17 ore, Ruginel a spus: Multumesc @ovi_ice ! Il pun la treaba zilele astea ca lantul are nevoie de putina ingrijire dupa tura de off de ieri. Sa-ti fie de folos! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat ieri la 07:58 Share Postat ieri la 07:58 18 hours ago, Lucian_M said: nu cred să existe pe piață ceva mai ok. Există, se numește Tirox și este cea mai bună perie de curățat lanțul. Numai că presupune mai multă muncă fizică decât Kettenmax. https://www.bikersworldstore.co.uk/bike-it-tirox-360-degree-chain-brush-p5892 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat ieri la 10:48 Share Postat ieri la 10:48 Multumesc, nu mi-as lua asa ceva. Kettenmax e seful la curatat lantul, acusi il pun la treaba, am un lant de FZ6n la bibilit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate