Sari la conținut

Donatii - dar nu in bani

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• Moderatori

Uita-te la toate postarile dinainte si trage singur concluzia.

Nu e cazul de autoflagelare. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...

Donez un Kettenmax chain cleaner, folosit, dar in stare buna (periile nu sunt uzate).

Este "special edition", dar sincer nu imi aduc aminte ce insemna asta cand l-am cumparat :).

Predare personala in Bucuresti, zona Pacii - Rosu. Probabil va trebui ridicat de cineva cu masina, fiindca recipientul este aproape plin cu motorina (si nu am unde sa o vars + nu vreau sa imi sara vecinii in cap ca poluez gena de gunoi sau spatiul verde).

Pentru locatie (va trimit pin), contact pe PM.

IMG_2780.jpeg

IMG_2781.jpeg

IMG_2782.jpeg

IMG_2783.jpeg

Link spre comentariu

Acum 28 minute, ovi_ice a spus:

Donez un Kettenmax chain cleaner, folosit, dar in stare buna (periile nu sunt uzate).

Este "special edition", dar sincer nu imi aduc aminte ce insemna asta cand l-am cumparat :).

Predare personala in Bucuresti, zona Pacii - Rosu. Probabil va trebui ridicat de cineva cu masina, fiindca recipientul este aproape plin cu motorina (si nu am unde sa o vars + nu vreau sa imi sara vecinii in cap ca poluez gena de gunoi sau spatiul verde).

Pentru locatie (va trimit pin), contact pe PM.

IMG_2780.jpeg

IMG_2781.jpeg

IMG_2782.jpeg

IMG_2783.jpeg

Il vreau eu, te rog.

Link spre comentariu

1 hour ago, ovi_ice said:

Astia de la Louis mai au intelegeri din astea cu producatorii. In cele mai multe cazuri difera culoarea (la casti, de exemplu), la fel e si acum, unul normal are componentele alea din plastic si sfoara albastre, nu rosii.:)

Link spre comentariu

Acum 2 ore, ovi_ice a spus:

Donez un Kettenmax chain cleaner...

IMG_2780.jpeg

Foarte mișto jucăria, folosesc varianta roșie de 9 ani, periile sunt vai mama lor, încă funcționează fain, nu cred să existe pe piață ceva mai ok.

Link spre comentariu

18 hours ago, Lucian_M said:

nu cred să existe pe piață ceva mai ok.

Există, se numește Tirox și este cea mai bună perie de curățat lanțul. Numai că presupune mai multă muncă fizică decât Kettenmax.

https://www.bikersworldstore.co.uk/bike-it-tirox-360-degree-chain-brush-p5892

Link spre comentariu

Va salut! Donez (prin predare directa in Bucuresti), o navigatie TomTom Vio. Tehnic este ok, dar trebuie folosita de către cineva cu cunostinte bune de android deoarece aplicație aferenta nu mai are suport TomTom și, ca atare, a fost scoasa de pe magazinul Play și Apple. Dar sunt sigur ca undeva in ungherele Internetului, se găsește o copie a aplicației (eu nu am găsit una functionala) care trebuie instalata și configurata corect ca să functioneze device-ul. Cat a mers, m-am bucurat de acesta, in ultima vreme avea (desi este offline) chiar indicatii de trafic. Eu am tenuntat la ea, folosesc alta jucarie (Beeline moto II).

Se doneaza: navigatia, cutie de transport, husa de silicon rosu și negru, prindere de ghidon și de oglinda, manual, cutie. Un cablu de incarcare micro USB o avea cel interesat...

tel 0saptedoidoi3opt4s20250506_124234.thumb.jpg.19a4fd8117c5d96da1fe580f82667ec8.jpgase8doi

Editat de anpetre
Link spre comentariu

Acum 1 oră, Pandy a spus:

Ce tare. Nu am vazut niciodata o navigatie rotunda. 

Da, a fost creata pentru scooter-e, in special pentru Vespa (care are oglinzi rotunde). S-a intentionat (cred) o armonizare de stil. Dar eu am folosit-o si pe  scooter, si  pe moto, nu e  diferenta. Pentru cine e interesat, mai pot scrie detalii de functionare pe MP. Nefiind de actualitate nu cred ca e de interes sa scriu aici.

Link spre comentariu