RaceTuning Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 (editat) Primesc prin donatie cadru de motocicleta de strada cu furci si roti, pt un proiect personal de motor, implicit motocicleta, ofer la schimb o tura cu motocicleta pe care vreau sa o construiesc si berea, tzuica sau vinul aferent la achizitionare .....eventual daca mai are si telescoape si ghidon si frane si aripi ofer pana in 100E Prefer cadru de motocicleta veche, chiar daca nu delta-box, si din fier, si pe care a fost montat motor mare si puternic, in principiu sa reziste la motor de peste 100Cai, pt ca motorul pe care vreau sa i-l pun va avea puterea peste aceasta valoare Mesaj completat Completare: ofer la schimb eventual si un reductor cu raport de 1:21, pe rulmenti, robust, bun pt deschis porti indrustriale(de 10-20m) sau pt smuls radacini de copac, sau chiar pt un camion sau masina serioasa de offroad pt ca e cam greu avand peste 60kg. Editat Octombrie 12, 2010 de RaceTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Primesc prin donatie cadru de motocicleta de strada cu furci si roti, pt un proiect personal de motor, implicit motocicleta, ofer la schimb o tura cu motocicleta pe care vreau sa o construiesc si berea, tzuica sau vinul aferent la achizitionare .....eventual daca mai are si telescoape si ghidon si frane si aripi ofer pana in 100E Prefer cadru de motocicleta veche, chiar daca nu delta-box, si din fier, si pe care a fost montat motor mare si puternic, in principiu sa reziste la motor de peste 100Cai, pt ca motorul pe care vreau sa i-l pun va avea puterea peste aceasta valoare Mesaj completat Completare: ofer la schimb eventual si un reductor cu raport de 1:21, pe rulmenti, robust, bun pt deschis porti indrustriale(de 10-20m) sau pt smuls radacini de copac, sau chiar pt un camion sau masina serioasa de offroad pt ca e cam greu avand peste 60kg. ce zici de un fj 1100? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 ce zici de un fj 1100? E bun si d-ala, cum sa nu....e numai cadru sau si roti si suspensii sau toata motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 donez cauciuc metzeler tourance 150\70 17 50% circa ma intereseaza pe mine cauciucu daca mai e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Salut.E cineva interesat de un router wireless? Am inteles ca a fost de la Romtelecom -Huawei(nu stiu daca ajuta asta).Daca sunteti interesati dati un semn si intrati in posesia lui.O zi buna. pe mine ma intereseaza routerul wireless, ca de o groaza de timp tot zic sa strang sa iau unul donez filtru aer gsr stock folosit 8-9000 km stare f buna Mesaj completat Salutare. Citesc cu interes ceea ce se posteaza pe acest forum. Dupa multa zbatere am ajuns posesor al unui Ij Planeta 5 . Sunt student in Bucuresti. Am vazut ca cineva doneaza o haina de piele si m-ar ajuta foarte mult in perioada asta. Nu stiu inca cum se trimit PM-uri(am incercat eu ceva dar nu stiu daca a mers). Id meu:numa_pt_prieteni@yahoo.com Asfalt uscat si multi km cu bucurie! heh ce faci mai flacau ai rezolvat cu geaca de piele ? de ce nu vorbesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Donez cauciuc Metzeler 120/70 ZR 17. Inscriptiile de pe el spun: ME1FRONT MBS-RADIAL DOT EBOV BSL 460< Mai multe detalii (poze, in principiu) puteti gasi aici, unde-l vindeam: /index.php?...t&p=2629792 Cine-l doreste, sa-mi dea PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Donez guma Bridgestone BT-016 ,120/70 ..DOT 08 ! Doritorii PM sau mess ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Primesc prin donatie cadru de motocicleta de strada cu furci si roti, pt un proiect personal de motor, implicit motocicleta, ofer la schimb o tura cu motocicleta pe care vreau sa o construiesc si berea, tzuica sau vinul aferent la achizitionare .....eventual daca mai are si telescoape si ghidon si frane si aripi ofer pana in 100E Prefer cadru de motocicleta veche, chiar daca nu delta-box, si din fier, si pe care a fost montat motor mare si puternic, in principiu sa reziste la motor de peste 100Cai, pt ca motorul pe care vreau sa i-l pun va avea puterea peste aceasta valoare Mesaj completat Completare: ofer la schimb eventual si un reductor cu raport de 1:21, pe rulmenti, robust, bun pt deschis porti indrustriale(de 10-20m) sau pt smuls radacini de copac, sau chiar pt un camion sau masina serioasa de offroad pt ca e cam greu avand peste 60kg. De actualitate, dau si inca pana la 500Ron si as prefera cat mai completa motocicleta inafara de eventualele carene, rezervor, motor si transmisie, care nu ma intereseaza absolut deloc numai sa fie pe lantz, deci roata spate sa aiba pinion! Mai pot sa ofer si vo 10-15 tevi pt gard lungi de peste 2m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Proaspat posesor de motoreta intreb si eu daca are cineva o casca sau o protectie uitata prin dulap, scorojita, orice de aruncat sau de dat, o iau bucuros si fac si o cinste cu o bere doua...trei . Scuze daca am deranjat prin intrebare. Salutari. pune mana si ia'ti una mai de doamne ajuta,ca treaba'i serioasa cu castile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 De actualitate, dau si inca pana la 500Ron si as prefera cat mai completa motocicleta inafara de eventualele carene, rezervor, motor si transmisie, care nu ma intereseaza absolut deloc numai sa fie pe lantz, deci roata spate sa aiba pinion!Mai pot sa ofer si vo 10-15 tevi pt gard lungi de peste 2m. un cadru gol de kawasaki zephyr de 550 cu tot cu acte de germania as avea eu pe acasa ... si niste roti de kawasaki gpz 550 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 (editat) donez un set de gume d208 fata/spate 120/70/17 190/50/17 uzate si inca un cauciuc fata cu o mica ciupitura uzat si el. da-ti pm pt cine e interesat si daca e din buc mai bine ca sa nu ma apuc sa le impachetez sa le car la posta. uitati si poza Editat Ianuarie 11, 2011 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Ca tot se poarta cererile ... am si eu una ... Am gasit un cadru de dirt bike moca ... In cercul nostru de prieteni sunt 3 copii 4-5 anisori. Pana in primavara as vrea sa termin dirt-bikeul, ca sa invatam copiii, pasionati de motociclism ... asa ca mi-ar trebui un motor 2 sau 4 timpi, de 50 pana la 125 cmc. Daca aveti asa ceva prin casa, sau daca cunoasteti pe cineva care are ... chiar daca necesita segmentare. Mai trebuie si roata spate ... 12-14 inch cateva poze cu stadiul lucrarilor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 s-a dat cauciucu spate si cel fata ciupit... a mai ramas cel d208 dar inca nu e dat jos de pe mobra... asa ca cel care vrea sa il ia tre sa mai astepte putin pt a-l schimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gimsys Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 daca cineva are ceva cauziuc de 110/80 aruncat pe undeva m-ar ajuta foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 daca cineva are ceva cauziuc de 110/80 aruncat pe undeva m-ar ajuta foarte mult Mai strange si tu bani pana la primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gimsys Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Mai strange si tu bani pana la primavara. momentan nu excelez din punct de vedere financiar de-aia am apelat la topicul asta, am uitat ca toti de aici isi schimba cauciucurile de 3 ori pe sezon si motocicleta in fiecare an... my bad Mesaj completat si unu de 120/80 ar fi bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Monitor de 17, mare cat China - adica cu tub, merge perfect si m-a "servit" impecabil pana in seara asta cand m-am fericit cu un laptop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noldy Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 donez un set de gume d208 fata/spate 120/70/17 190/50/17 uzate si inca un cauciuc fata cu o mica ciupitura uzat si el. da-ti pm pt cine e interesat si daca e din buc mai bine ca sa nu ma apuc sa le impachetez sa le car la posta. uitati si poza Daca am fi mai aproape ti-as face o cinste pt d208 ala fata! Ata e' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 Donez urmatoarele: 1) Supramanusi de ploaie, Held, marimea L: 2) Pantaloni de ploaie, Proof, Marimea XL: 3) Instructiuni de asamblare si piese, printate pe hartie cartonata pentru Yamaha R1 papercraft: http://www.yamaha-motor.co.jp/global/enter...2007/index.html Oferta este valabila pentru cei din Bucuresti, nu trimit prin curier .. Ma puteti contacta prin PM. Mesaj completat Supramanusile "s-au dat" Mesaj completat Si pantalonii de ploaie .. Au mai ramas foile de papercraft .. daca are cineva rabdare sa asambleze tot.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melissa Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 oglinzi careva? Suzuki gsr 600, an 2009... a ramas saraca fara oglinda stanga si o bucata (!!!!) noua e 370lei. Nu neaparat donatie si contra cost, macar daca ar avea careva o pereche de oglinzi sh care s-ar potrivi pe suzi. Multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Donez si eu cauciucuri fata si spate pt suzuki GS 500 (110 / 130). Uzura medie, fara defectiuni(taieturi, intepaturi, petice sau cuie) presupun k nu le mai ai...totushi dak le mai ai, le-ash vrea eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Donez si eu cauciucuri fata si spate pt suzuki GS 500 (110 / 130). Uzura medie, fara defectiuni(taieturi, intepaturi, petice sau cuie) presupun k nu le mai ai...totushi dak le mai ai, le-ash vrea eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Cred ca a scapat de ele din 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 donez guma fata 90/90/21 uzata 50% Pirelli Scorpion S/T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 (editat) Donez casca MTR K10 Flip up, marimea XL, negru. Tel: 0743336668 Editat Aprilie 4, 2011 de dan2525 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate