Radu_Filep Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 donez 2 gume anakee-fata spate-110/19 cu 150/17 dot 2003(parca),daca are cineva nevoie sa faca rar-ul fata 50% spate 40% pt strada nu le recomand Salut! Daca merg pe BMW F 650 Clasic din '98 le vreau eu. De mult vreau niste cauciucuri de offroad dar n-am avut finante sa le cumpar. donez 2 gume anakee-fata spate-110/19 cu 150/17 dot 2003(parca),daca are cineva nevoie sa faca rar-ul fata 50% spate 40% pt strada nu le recomand Eu am 100/90-19 fata si 130/80-17 spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 (editat) anakee sunt cam de ploaie nu de offroad,daca merg pe moto si le vrei pm sau telefon(la semnatura) Editat Februarie 16, 2012 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Donez radio-casetofon auto. Este aparatul OEM de pe Daewoo Nubira 1 cu caseta (nu are CD+mp3 etc..). Am schimbat vre'o 3 masini de atunci dar abia in seara asta am dat peste el ascuns printr'o cutie . Cred ca e ok..cel putin era ok acum 10 ani ) si de atunci a stat la conservare ) Nu am idee dar probabil merge pe masinile din generatia ei ex: tico/cielo/espero.. Daca are cineva nevoie de el sa'mi spuna pe PM. Oferta ramane valabila 1 saptamana aici.. apoi o bag pe forum la Daewoo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_Filep Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Donez cele doua cauciucuri pe care le-am primit ca sponsorizare de la Heidenau amu ceva vreme, cu ocazia unui anumit tur al lumii care s-a transformat intr-un tur al Evropei. Cauciucurile sunt noi-noute si au urmatoarele specificatii: 1. Cauciuc fata, Heidenau K66, tubeless, pe dimensiunile 110/70-17 M/C 54H DOT 1709 2. Cauciuc spate, Heidenau K60 tube-type, ENDURO (cu crampoane), dimesiunile 130/80-17 M/C DOT ..10 (nu mai tin minte cifrele de pe puncte-puncte) N-au fost folosite deloc si au stat in debara, in casa, la caldurica, deci nu sunt deloc tari sau ceva. Cine le vrea, le place-asa! Il vreau eu pe cel de spate daca se poate si mai este de dat. Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Donez cauciuc 80/90 - 17 (no name, Eagle Grip, din ce am inteles e marca tailandeza), are cam 13000 de km. Nu stiu daca mai poate fi de folos cuiva, dar am zis sa spun. Il dau jos in weekend, cu rugamintea ca doritorul/doritoarea sa vina sa il ridice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitbulitza Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 (editat) Imi cer scuze in avans daca am postat unde nu trebuie... rog admin sa mute daca este cazul. Detin o pereche de cizme moto touring nr. 44, in buna conditie, ce au nevoie de un stapan responsabil. Eu evident nu am ce face cu ele, in plus, ma mut si nu am de ce sa le mai car. Daca pana pe 14 nu nu reusesc sa le dau, imi pare rau pentru ele... Asa ca, cine mai doreste, cine mai pofteste... sa ma caute pe privat. Update. Cizmele s-au dat. Primul "venit", primul servit. Editat Martie 7, 2012 de Pitbulitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Știu că nu e topic de cerșeală, dar dacă cineva are pe-acasă o pereche de pantaloni de piele groasă pe care nu-i mai poartă, sunt rupți sau o bucată de piele de care nu mai are nevoie să dea un semn. Am nevoie pentru a modifica perechea mea de pantaloni, care trebuie lungiți cu 7 cm la fiecare crac. Dacă aveți pantaloni buni nu îi vreau pe că trebuie să îi stric și mai bine îi poartă cineva. Nu peste mult timp o sa vină vremea când o sa donez și eu pe acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 donez o casca moto.nu este cine stie ce de capul ei,are interiorul putin deteriorat,dar in rest ii ok.daca o vrea cineva,sa-mi dea de stire Specifica marimea, eventual si o poza. Poate ajuta pe cineva, ca si asa a inceput sezonul, macar pentru pasager. Asfalt uscat tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladutzu_16 Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Daca e L, as fi eu interesat, sunt proaspat posesor de transalp, si pana am banii de casca noua, cred k e buna si asta. daca e mai mica...poate e buna pt pasagera mea. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Donez geaca Cycle Spirit (Louis) marimea 52, cumparata acum 2 ani, purtata un an si pantaloni Roleff marimea L, purtati de 3-4 ori, in stare foarte buna. Tel: 0730 505 287 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 vreau eu pantalonii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Salut, S-au dat deja ambele. Seara buna, Robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milucu Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 donez o casca moto.nu este cine stie ce de capul ei,are interiorul putin deteriorat,dar in rest ii ok.daca o vrea cineva,sa-mi dea de stire salut. mai este valabil? as fi interesat de o casca pentru pasager. PS:sunt din sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 (editat) Donez cauciuc spate Michelin Macadam 150/70/18 DOT 2005 Predarea personala in Buc/Militari. Detalii pe PM. Editat Martie 30, 2012 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Donez cauciuc spate Michelin Macadam 150/70/18 DOT 2005 Predarea personala in Buc/Militari. Detalii pe PM. L-ai avut montat pe GPz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 L-ai avut montat pe GPz? Da. Original trebuie sa fie marimea 130/80/18 pe modele A1-A6, iar pe modelele A7-A8 a fost montat 150/70/18. A mea am cumparat-o cu 150 montat, desi e un A3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Donez cauciuc 80/90 - 17 (no name, Eagle Grip, din ce am inteles e marca tailandeza), are cam 13000 de km. Nu stiu daca mai poate fi de folos cuiva, dar am zis sa spun. Cauciucul a plecat spre un ceberica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 I-a ramas cuiva o carte de legislatie si teste pt categoria A, relativ recenta (adica sa fie in vigoare)? Ca am inscris-o pe prietena la scoala de soferi si nu as vrea sa dau banii si pe carte. Fondurile sunt limitate in ultima perioada. Dau o bere! Promit s-o returnez posesorului sau s-o dau mai departe cuiva ce va avea nevoie. Merci, Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 I-a ramas cuiva o carte de legislatie si teste pt categoria A, relativ recenta (adica sa fie in vigoare)? Ca am inscris-o pe prietena la scoala de soferi si nu as vrea sa dau banii si pe carte. Fondurile sunt limitate in ultima perioada. Dau o bere! Promit s-o returnez posesorului sau s-o dau mai departe cuiva ce va avea nevoie. Merci, Vice. Salut, Am gasit cartea de legislatie/teste categoria A, cumparata in 2009. E disponibila sa intre in circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Salut, merci pt oferta, dar stiu ca din vara trecuta s-au modificat cateva chestii. Si nu vreau s-a ma acuze ca i-am dat ceva dupa care a invatat unele chestii diferit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 are careva vreo baterie , cu acid , care nu-i mai trebuie ? nu trebuie sa fie buna , doar sa aprinda un bec mic preferabil sector 2 sau 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Am eu o baterie de motor care-i cam expirata, in sensul ca trebuia sa fie de 12 V si ea scoate 3 V. Nu stiu daca sa o arunc sau iti mai treb'e. Da-mi un raspuns, oricare-ar fi el, ca sa stiu ce sa fac. PS: e d-aia sigilata, nu cu acid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 are careva vreo baterie , cu acid , care nu-i mai trebuie ? nu trebuie sa fie buna , doar sa aprinda un bec mic preferabil sector 2 sau 3 Am eu una, functionala, doar ca daca da de frig 1-2 zile incepe sa nu ii mai placa Sector 3, lasa un PM cu nr de tel si vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Donez ghete Probiker marimea 41. Nu sunt intr-o stare tocmai buna, dar decat fara e mai bine si cu ele pentru cine le vrea. Se pot ridica din zona Obor si raspund numai la PM. Uit sa revin pe topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_act Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 O saltea de pat 120x200, e buna. Se afla in apropiere Romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate