DKW Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 (editat) Momentan casca este rezervata. L.E.: Casca a plecat spre o domnisoara incepatoare, s-o foloseasca cu placere. Editat Decembrie 8, 2013 de Dkw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Sa te bazai si eu de prelata daca-ti faci pomana pt un DKW batran atacat de pisici Dar nu sapt asta ca nu-s pe zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 pt un DKW batran atacat de pisici . Mai ales pentru un DKW! Da un tzar cand ai timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Am un voucher de 20€ la Vodafone se poate folosi pentru reanoirea anonamentului sa un nou abonament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Am un voucher de 20€ la Vodafone se poate folosi pentru reanoirea anonamentului sa un nou abonament. Pai...ca sa-ti reinoiesti abonamentul sau ca sa-ti faci abonament ar trebui sa-ti dea ei ceva, nu sa le dai tu 20 de euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Kollar a fost deunăzi o tombola la AFI Cotroceni si am câștigat un voucher la Vodafone. Eu am abomament la ei si ar trebui sa al reanoiesc in vara așa ca dacă are cineva nevoie din partea mea este Donație. Atenție: Este valabil pana la 31/12/2013. Tel: 0726237920 Kollar a fost deunăzi o tombola la AFI Cotroceni si am câștigat un voucher la Vodafone. Eu am abomament la ei si ar trebui sa al reanoiesc in vara așa ca dacă are cineva nevoie din partea mea este Donație. Atenție: Este valabil pana la 31/12/2013. Tel: 0726237920 Kollar a fost deunăzi o tombola la AFI Cotroceni si am câștigat un voucher la Vodafone. Eu am abomament la ei si ar trebui sa al reanoiesc in vara așa ca dacă are cineva nevoie din partea mea este Donație. Atenție: Este valabil pana la 31/12/2013. Tel: 0726237920 Ce naiba! Kali eu am o duba de 14 metri cubi si daca ati pot fi de folos pentru transportul donatiilor nu ezita sa ma contactezi! PS.Te pot ajuta numai sambata si duminica. Tel.0726237920 Marian. Sarbatori fericite! Sunt lucruri care se stiu si lucruri despre care nu se aude nimic. Sunt oameni care sufera in tacere si oameni care-si striga amarul. Sunt tristeti si bucurii care se croseteaza absurd intr-o existenta zbuciumata... Mi s-a intamplat adesea sa mi se spuna: "Kali, mai strangi lucruri pentru saraci? Am niste hainutze si niste jucarii". Niciodata nu refuz o astfel de gest, chiar daca, pentru moment, nu stiu exact unde voi duce lucrurile donate. Din acest motiv, pentru mai bine de jumatate de an, una dintre camerele mele nu a fost deloc locuita, pentru ca a functionat ca depozit permanent de haine, jucarii, materiale de constructii (ramase dupa renovari). In acest interval, am primit, desigur, si informatii despre familii nevoiase, despre batrani singuri si cu o stare materiala precara sau despre copii care nu aveau ghiozdane sa mearga la scoala. Cel mai repede am rezolvat problema ghiozdanelor, intrucat elevii mei, acum clasa a IV-a, in fiecare an ma intreaba: "Domnisoara, mai strangem jucarii?". Asa ca micutii aduna jucarii, caiete, creioane colorate si ghiozdane in scopul de a le dona (in clasa mea exista o cutie mare de carton pentru donatii din partea elevilor). In urma cu o saptamana, am primit de la userul Purghy o masina de hainutze si jucarii, pe care le-am alaturat gestului frumos facut de Dac Motors si Chopper Academy, carora li s-au alaturat Urban Riders si toti aceia care au gasit o clipa libera pentru a trece pe la Apasu si a lasa acolo daruri pentru cei mici. Nu au trecut nici doua zile si userul Daseth a adus toate cele trebuincioase unui om in varsta, incepand cu cearshafuri de pat si terminand cu incaltari. Userul hebe5p1n a contribuit la "baza materiala", asta in conditiile in care si ea derula o actiune pe cont propriu. Imediat dupa ce voi fi terminat de scris acest post, voi fi pe drum pentru a duce darurile lui Daseth catre un batran. Acest topic este menit sa realizeze o conexiune intre aceia care doresc sa doneze si aceia care stiu unde ar fi mare nevoie de aceste lucruri. Rugamintea mea imensa catre cei care doriti sa donati este sa postati obiectele, un numar de telefon si cand ati putea sa o faceti. Cei care aveti informatii despre persoane care ar avea nevoie de anumite obiecte, procedati la fel. Retineti ca niciun obiect nu este inutil. Nici macar o lingura pe care nu o mai folositi... Fiecare actiune caritabila a avut sprijinul vostru si asta a insemnat mult! Va doresc un an nou fericit si plin de bucurii, pe masura sufletelor voastre generoase Cu respect, Kali daca ai nevoie de transportul donatiilor in Bucuresti ati stau la dispozitie sambata si duminica. Am o duba de 14metri cubi. Tel.0726237920 Marian . Sarbatori fericite Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Decembrie 20, 2013 Share Postat Decembrie 20, 2013 Donez garnitura baie ulei Gsx-r k1-k3 600 ( este noua ) Pe cine intereseaza ma poate contacta pe PM.Sarbatori Fericite!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 Donez multifunctional (imprimanta, copiator, scaner) Lexmark X1270. Functioneaza daca i se schimba cartusele, nu o utilizez, acesta fiind si motivul pt care o cedez. Pe cel care o vrea il costa doar un drum pana in Mogosoaia, Ilfov ca sa o ridice. Donez multifunctional (imprimanta, copiator, scaner) Lexmark X1270. Functioneaza daca i se schimba cartusele, nu o utilizez, acesta fiind si motivul pt care o cedez. Pe cel care o vrea il costa doar un drum pana in Mogosoaia, Ilfov ca sa o ridice. S-a dat. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 salutari, are cineva un jeg de telefon de dat ? Pt ca nimic nu este gratis in lumea asta, ofer 50 ron .... singura rugaminte este sa il pot folosi in cosmote multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Donez carti in general literature, pt scoli, camine de copii sau batrani, biblioteci. Ideea este sa ajunga la persoane care vor sa le citesca. In poza doar o mica parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandan Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Donez .... cred ca e ceva hands free mai demodat,,,, nou nefolosit....poate mai intereseaza pe cineva......pun si la posta ... normal ,daca se suporta costul transportului doritorul sa dea PM Seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 ce "old school" este, din prima poza pare ca se lipeste un fel de ventuza pe difuzor ) - tehnologie awsome. Anyway , foarte frumos gestul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Donez garnitura baie ulei Gsx-r k1-k3 600 ( este noua ) Pe cine intereseaza ma poate contacta pe PM.Sarbatori Fericite!!! Aplecat catre Little wayne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Aplecat catre Little wayne. Si scaritele bonus la mine! Multumesc, Kostin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazarel Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 (editat) salutare baieti si fete am si eu o rugaminte,daca aveti cumva vre-o casca pentru pasagera si va incurca,puteti scapa de ea donando mie. ))) trebuie sa cumpar casca pt prietena mea, si cum banii nu ne ajung niciodata (( ,rog dc are cineva vre-o una de dat,ar fi perfect,m-ar scapa de o cheltuiela in plus! ms anticipat si va urez sarbatori fericite. salutare baieti si fete am si eu o rugaminte,daca aveti cumva vre-o casca pentru pasagera si va incurca,puteti scapa de ea donando mie. ))) trebuie sa cumpar casca pt prietena mea, si cum banii nu ne ajung niciodata (( ,rog dc are cineva vre-o una de dat,ar fi perfect,m-ar scapa de o cheltuiela in plus! ms anticipat si va urez sarbatori fericite. nimeni nimic???? ((( poate aveti alceva,geaca,manusi, etc orice e bine venit Editat Decembrie 21, 2013 de Bazarel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazarel Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 salutare baieti si fete am si eu o rugaminte,daca aveti cumva vre-o casca pentru pasagera si va incurca,puteti scapa de ea donando mie. )))trebuie sa cumpar casca pt prietena mea, si cum banii nu ne ajung niciodata (( ,rog dc are cineva vre-o una de dat,ar fi perfect,m-ar scapa de o cheltuiela in plus!sau dc aveti orice altceva, adica :geaca,manusi, etc, nu ezitati sa-mi scrieti!!! ms anticipat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 a mea macar are casca… )) echipament nu am nici eu momentan dar pana incepe sezonul o sa fie si ala. Bafta sa ai si scuze de OFF dar mi-ai amintit ca si eu trebuie sa ma ocupa de asta, dupa ce ma ocup de mine, evident (stiu, sunt un egoist)… Weekend fain!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazarel Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 )))) a mea are doar genunchere si protectie coloana. sezonul trecut am avut si restul imprumutate, de la o colega ce isi vanduse motorul si nu avea nevoie de ele. acuma incerc si eu,poate e cineva cu inima mare ms, sa ai si tu un weekend frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 salutare baieti si fete am si eu o rugaminte,daca aveti cumva vre-o casca pentru pasagera si va incurca,puteti scapa de ea donando mie. ))) trebuie sa cumpar casca pt prietena mea, si cum banii nu ne ajung niciodata (( ,rog dc are cineva vre-o una de dat,ar fi perfect,m-ar scapa de o cheltuiela in plus! sau dc aveti orice altceva, adica :geaca,manusi, etc, nu ezitati sa-mi scrieti!!! ms anticipat . Am eu o casca uvex a sotiei , iei i-am luat alta, ti-o dau 0729076344 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazarel Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Am eu o casca uvex a sotiei , iei i-am luat alta, ti-o dau 0729076344 ok, perfect dc vrei te pot suna acum sa stabilim eventual o intalnire, dc nu atunci te sun maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius897 Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Ce marime? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Casca de donat n-am, insa postez anuntul pentru un prieten. Asta, daca te prinzi, fara suparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Casca de donat n-am, insa postez anuntul pentru un prieten. Asta, daca te prinzi, fara suparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Casca de donat n-am, insa postez anuntul pentru un prieten. Asta, daca te prinzi, fara suparare. Bravo !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 cum respiri aer cu ceilalti oameni, fratie...cum te rabda Dumnezeu? habar nu am... chiar nu ai fost never la scoala sau te dai cu mobra de la 7 ani si nu ai avut timp de carte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate