Effect20CM Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 are cineva de dat ( vandut la pret bun sau donat ) niste slidere care se aplica cu scai pe pantaloni ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 Parbriz V-Strom 2004+ Nu știu exact până la ce an se potrivește sau dacă e compatibil cu Stroamele de 1000 E destul de mătuit dar poate are nevoie careva... Scuze dacă pozele sunt sucite, am postat de pe telefon. 0720.022.018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 felicitari pentru gest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 Subscriu Cred că se și poate readuce la viață cu un polish pentru plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 Rezervat momentan » Post actualizat in 12 Feb 2016 16:45 felicitari pentru gest Multumesc! Subscriu Cred că se și poate readuce la viață cu un polish pentru plastic. Multumesc! Maine astept pe viitorul posesor al parbrizului si o sa ii recomand polish-ul pentru plastic. » Post actualizat in 15 Feb 2016 10:17 Donat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 14, 2016 Share Postat Februarie 14, 2016 Donez o pereche de manusi SHOX masura L/XL , stare decenta, protectii hard la degete. Necesita doar 1 cm de "arici" cusut pentru o clapa. Ridicare personala in Bucuresti, zona metrou Pacii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Februarie 14, 2016 Share Postat Februarie 14, 2016 Salut As dori eu manusile, si stau prin Dr Taberei. Imi dai un nr de tel sa te sun maine? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 14, 2016 Share Postat Februarie 14, 2016 Donez 3 pedometre noi, nu stiu daca mai au baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 14, 2016 Share Postat Februarie 14, 2016 Salut As dori eu manusile, si stau prin Dr Taberei. Imi dai un nr de tel sa te sun maine? Merci Ok, ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Le-am pierdut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Donez o pereche de ghetute nr.29 pentru fetite (ghetutele nu sint rupte, fermoarele lor functioneaza, sint curate si apte sa fie luate la tavaleala), plus trei perechi de papucei, din plastic (pentru printese, asa le zicea nepoata-mea!). Poze aici: https://photos.google.com/photo/AF1QipPZfGUvJ62NOhE1rxZxq7iO2gENgEYFR2TQqsvx Primitorul plateste transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Donez o pereche de manusi SHOX masura L/XL , stare decenta, protectii hard la degete. Necesita doar 1 cm de "arici" cusut pentru o clapa. Ridicare personala in Bucuresti, zona metrou Pacii. S-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Ajuta pe cineva un incarcator Ego-Tech pentru tigare electronica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady Energie Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Salut are cineva de donat de vanzare sau chiar la schimb pe anumite piese moto o pereche de cizme enduro marimea 42-43 nu conteaza starea lor doar sa mai merga purtate o perioada si o pereche de pantaloni tot de enduro, daca ma poate ajuta cineva cu asa ceva ma poate contacta la 0727295251 sau poate lasa mesaj aici.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Se ofera spre donatie 4 bucati semnale .... Sunt pe bec .. Sunt noi cumparate de pe ebay ... Au becurile de 1w si nu se pot schimba (sunt de unica folosinta ) .. Se doneaza doar in bucuresti .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Răzvan Drăgoi Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Sunt eu interesat de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Momentan sunt rezervate userului Ciprian-Yamaha .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porky08 Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Donez geaca moto cu protectii soft la umeri si coate, masura S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Răzvan Drăgoi Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Daca e buna, o vreau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porky08 Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Daca e buna, o vreau eu Poti veni sa o probezi si daca tu consideri ca e buna pentru tine... 0765140314 este nr meu de telefon. ma poti suna sa iti spun unde sa vii pentru ea. » Post actualizat in 01 Mar 2016 16:44 Geaca a ajuns la Razvan Dragoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Semnalele au plecat la userul Ciprian-Yamaha . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Cel mai de treaba yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Are careva nevoie de niste cerneala pentru incarcare imprimanta epson? Am 4 sticlute aproape pline(4 culori). Predarea se face doar in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 Are careva nevoie de niste cerneala pentru incarcare imprimanta epson? Am 4 sticlute aproape pline(4 culori). Predarea se face doar in bucuresti Acum eu nu am nevoie de cerneala pentru imprimanta, am nevoie de ea pentru penita si pensula... chestii... artistice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 Are careva nevoie de niste cerneala pentru incarcare imprimanta epson? Am 4 sticlute aproape pline(4 culori). Predarea se face doar in bucuresti Eu am un canon mx330.Daca merg cernelurile pt imprimanta asta le-as vrea eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate