ShadowAdy Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Oare chiar era necesara somarea cu pistolul? https://www.youtube.com/watch?v=jDrZDU81Wqo&t=105s https://www.jurnaldevrancea.ro/ultima-ora-video-motociclist-oprit-la-tifesti-sub-amenintarea-pistoalelor/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Poate ca da, poate ca nu. Asteptam sa mai iasa la lumina ceva detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Lasati, sa someze cu arma, sa o faca de fiecare data cand nu opresti la semnalul lor. Uite asa pas cu pas o sa castige politia lupta asta cu toti tembelii care umbla pe strazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 In Târgoviște nu au avut sânge sa someze pe nimeni, i-au batut țiganii de i-au indoit pe meleteni. Overkill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Nu s-a putut opri ca avea viteza prea mare Da' cat avea ? 200 ? Chiar si asa tot se vedea intentia de a opri, un stop de frana aprins, vezi ca incearca sa reduca, dintr-astea. Musteriu' nostru a facut niste boacane mari, mai mult ca sigur. Acu o da in eschive si se preface victima. Da-i dreq si pe astia cu sportivele lor cu tot in costumasele lor de trackdays Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Eu zic ,echipamentul mobristului a fost de vina.))) Prin partile alea ,daca nu circuli cu carutza esti < allien >. ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Acum 3 minute, KarolyTM a spus: Prin partile alea ,daca nu circuli cu carutza esti < allien >. ))) Prin partile alea, Timisoara e considerata capitala mondiala a homosexualitatii. Si timisorenii... oh, scuzati! E misto sa generalizam, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Acum 2 ore, Cavaleru a spus: Lasati, sa someze cu arma, sa o faca de fiecare data cand nu opresti la semnalul lor. Uite asa pas cu pas o sa castige politia lupta asta cu toti tembelii care umbla pe strazi. Am vesti proaste. ieri am avut o situatie in care a fost nevoie de interventie politie. ce sa vezi, in loc sa verfice o tot dadeau cu " asa e in trafic", " va vad om in toata puterea" , " si eu sunt motociclist si patesc zilnic asa ceva". Deci daca pana si apartorii legii nu fac nimic impotriva "drive rage-ului" si a agresivtatii in trafic nu ai al ce lupta sa castigi. legea e degeaba daca nu se aplica. si tot eu is de vina ca nu am camera pe bord, cica desi erau camere gramezi in zona (pe stalpi), publice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Acum 2 ore, ShadowAdy a spus: Oare chiar era necesara somarea cu pistolul? https://www.youtube.com/watch?v=jDrZDU81Wqo&t=105s https://www.jurnaldevrancea.ro/ultima-ora-video-motociclist-oprit-la-tifesti-sub-amenintarea-pistoalelor/ Da, era! Omul nu a oprit la somatii. In alte tari civilzate, un politist ar fi sarit pe el si i-ar fi pus imediat catusele... Doar pentru ca e motociclist, nu inseamna ca e nevinovat. Auzi la ala, ca nu a putut opri in siguranta...Da-l incolo de racer, ca iti dai seama de intentia politistilor...sau opresti 50 metri mai incolo, nu se supara nimeni... Si-a facut-o cu mainile lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Baietii "se crede" in vestul salbatic, au ajuns sa ameninte cu armele. Pana la un caz gen George Floyd nu mai este decat un pas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razmar Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 S-a uitat prea mult la Fast & Furious si a crezut ca pe strada e ca-n filme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 E acceptata ca proba daca judecatorul decide sa o accepte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Acum 39 minute, Krimh a spus: Parca nu era acceptata ca proba. Poate fi sau nu acceptata ca proba in instanta, dar pana la judecator, filmarea e in general bine primita de politisti care pot intocmi procesul verbal de constatare in functie de ce vad pe camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 In cazul meu au intrat cu masina pe contrasens inspre mine,incercand sa ma loveasca. Dosar penal,etc. Atat ca eu aveam permis si toate cele. Dupa reclamatiile de rigoare am descoperit ca nu existau in evidenta politiei,nici ei nici masina. Asa ca nu mai cred nici camera video. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Colegule < TETEA> , este corecta afirmatia TA ca in Timisoara este ceea ce ai declarat.Tinand cont de faptul daca esti cumva totusi din zona respectiva a judetului Vrancea.Sau vreun pistolar comunal in actiunea filmata? )))) Asta asa ,in general, ca tot este Forum iar unii glumesc,altii se oftica .))) Toti cunosc situatia rurala si urbana din RO.Se reflecta si pe Forumul asta. ))) Tot in general ,venind vorba,din anii 1970 ,incepand cu nea Nicu ,romanii au tot fost trimisi la Timisoara doar pentru sodom... Ironia a facut ca le-a si placut si au ramas pe aici.))) Asta ,asa in < general>,am scris cu un zambet tamp de homo... ))) Relax colegule! Concentreaza te mai degraba in viraje! SUCCES! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Acum 25 minute, Asimplu a spus: Sunt sigur ca a fost somat asa degeaba, iar politistii au ceva cu motociclistii... Huaaaa! Moarte politistilor!!! Folosirea armamentului din dotare este foarte strict reglemantata. Din articolul de mai sus nu rezulta ca ar fi existat o situatie in care "uamenii legii" ar fi fost nevoiti sa faca uz de arma. Dimpotriva, as indrazni sa zic ca felul in care au actionat, denota incalcari flagrante ale procedurilor, pe care trebuiau sa le cunoasca si sa le respecte. Si ale legislatiei care reglementeaza uzul de arma, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Acum 11 ore, SenorPink a spus: In Târgoviște nu au avut sânge sa someze pe nimeni, i-au batut țiganii de i-au indoit pe meleteni. Overkill PAI … sa si someze platitorii de TAXE… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Acum 5 ore, patrick1 a spus: Și ăștia erau investigatori sub ”acoperire”! (148) ”(1) Autorizarea folosirii investigatorilor sub acoperire se poate dispune ... a) există o suspiciune rezonabilă cu privire la ... b) măsura este necesară ... date fiind particularităţile cauzei ... c) probele sau localizarea ... nu ar putea fi obţinute în alt mod ... (2) Măsura se dispune ... la cererea organului de cercetare penală ... trebuie să cuprindă ... ... c) identitatea atribuită investigatorului sub acoperire.” Bingo? Bonus: Nu,erau in patrulare si m-au vazut in trafic. Aveau uniforme si tot degeaba,nu exista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Nu comentez incidentul în sine pentru că motoristul trebuia să oprească și aici se putea termina discuția. Dar...abia aștept să văd niște interlopi opriți în felul ăsta! Interlopi adevărați că și eu arăt ca unul, dar doar arăt sau mă prefac câteodată.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 21, 2022 Share Postat Iulie 21, 2022 Politistii au reactionat corect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 21, 2022 Share Postat Iulie 21, 2022 Acum 19 ore, foxbat a spus: si tot eu is de vina ca nu am camera pe bord, cica corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Iulie 21, 2022 Share Postat Iulie 21, 2022 Acum 9 ore, patrick1 a spus: În videoclip văd o amenințare cu pistolul după oprire, din partea ambilor polițiști și nu cu țeava armei orientată pentru o eventuală imobilizare (spre picior) ci ... spre ”ținta piept nr. 3” Cine i-a ”instruit” pe ăștia? Infractorul fugea amenintator de la locul faptei. Politia e o cardasie oficiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 21, 2022 Share Postat Iulie 21, 2022 Acum 9 ore, patrick1 a spus: În videoclip văd o amenințare cu pistolul după oprire, din partea ambilor polițiști și nu cu țeava armei orientată pentru o eventuală imobilizare (spre picior) ci ... spre ”ținta piept nr. 3” Cine i-a ”instruit” pe ăștia? Treaba cu trasul in picior e o tampenie, chiar si pentru avansati e dificil, pentru un politist care trage 10 cartuse pe an e imposibil. Dar am aflat care e de fapt neintelegerea: motociclistul facea o reintrare balistica in atmosfera, avea viteza initiala peste Mach 25 si i-a luat 40 km sa opreasca. Era un scurt reportaj pe o televiziune unde spune clar ca a oprit dupa 40 km, se poate calcula usor viteza initiala presupunand o franare de 1G, cam asta e limita pentru un om cu performante de top sau un ABS modern. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 21, 2022 Share Postat Iulie 21, 2022 Hai ca s-a lamurit ulterior. Daca la inceput se spunea ca eroul n-a oprit ca venea cu viteza si cauta un loc sigur sa se opreascca, de faaaapt, eroul n-a oprit la trei semnale diferite , 3 echipaje diferite, respectiv era zmeu cu numar rabatat :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 21, 2022 Share Postat Iulie 21, 2022 (editat) @Adrian M. N-o fi functionat G-ul si ABS-ul! Parese ca toalele la moda si mobra faimoasa n-ajuta in fuga de politie. Editat Iulie 21, 2022 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate