damager Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 (editat) Acum 11 minute, danypop a spus: Ok. Deci, sărbătorim sau nu peste o ora titlul mondial la piloți? Eu zic că nu Si nici nu-mi doresc Eu zic ca da. Q are cica un deget rupt in cazatura. Ma indoiesc ca nu are dureri. In plus de pe 12, la cjm stim pb de depasire.... parerea mea e ca o sa forteze si cel mai pb o sa o puna iar jos. Mi-ar fi placut sa iasa Esp( inca nu ee totul pierdut), dar cum am zis la inceputul sezonului.. Bag campion. anul trecit a fost un an yamaha, anul asta ducati. Si, am scapat si de beri parerea mea, ca orice diferenta mqi mare de 5 puncte la valencia va fi extrem de greu de recuperat. Si, cred ca si daca cade Bag, Q nu iese pe podium Editat Octombrie 23, 2022 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Bam! Morbidelli anuntat pe dashboard ca in spatele lui este Quartararo, iar imediat acesta l-a depasit. Ordine de echipa si la Yamaha? Oare asa sa fie? Nu-mi vine sa cred. (wink-wink) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Acum 10 minute, therocketscientist1 a spus: Bam! Morbidelli anuntat pe dashboard ca in spatele lui este Quartararo, iar imediat acesta l-a depasit. Ordine de echipa si la Yamaha? Oare asa sa fie? Nu-mi vine sa cred. (wink-wink) cu mor care avea double long lap. cum a indreptat Bes motoreta in viraj sa nu intre in Bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Acum 1 minut, damager a spus: cu mor care avea double long lap. cum a indreptat Bes motoreta in viraj sa nu intre in Bag Dar apoi Mor a facut long lapurile dupa ce a parcurs 3 tururi si l-a ajutat pe Q sa puna 1.5 secunde intre el si grupul de urmaritori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 (editat) Acum 31 minute, danypop a spus: Ma uitam acum pe grila de start, Q era tot un zâmbet Nu înțeleg motivul A fumat ceva bun Ce o comite JM peco pare ca merge la limita, astept totusi sa vad ce face bestia ca pare ca e acolo si nu forteaza bezz e blana Bestia castiga cursa asta. Nu-l lasa pe peco jur Ha fix cand am scris rand de mai sus a depasit bestia 1 oră în urmă, Djenavar a spus: Voi va luati dupa fata unei domnite din boxe?!!!Ce aveti, Nu ma iau dar tu ca pilot iti doresti sa vezi femeia trista la tine in boxa cand te bati pt campionat? Acum 47 minute, frigider a spus: Da,tine cont totuși ca a căzut Peco,el sigur scotea timp bun. Foarte rar asa mare gap de 0.4 sec. Prietena ca prietena, eu cursa trecuta am citit neputință și disperare în ochii lui Q.. Hai ca a cazut JM.. Uite ca e bine dispus Q , bestia il ajuta dar nu are nici o sansa sa recupereze diferenta doar daca o comite peco Editat Octombrie 23, 2022 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 (editat) am intrat pe digi doar ca sa ii aud pe aia 2 cum se blocheaza la depasire par tristi Editat Octombrie 23, 2022 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Tardozzi pareca ii zice lui ciabatti: bah ati dat mapping 8 ca sa o lase bestia mai usor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Hai cu ordinile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Daca depaseste bezz si peco castiga s-a terminat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Astia intra unul in altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Ii tremura mainile lui ciabatti Zboara Q.. jar mananca cotetu ala de m1 Aleix s pierdut trenu Buna recuperarea lui Zarco Morbi pe 12 dupa alea 2LPuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 S-a gatat cu jaru' :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Hai bestia Veleu ce cursa Cu calificari facute pilaf a facut o cursa foarte buna Peco si merge cu un avantaj foarte bun in ultima cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Slabuț Peco psihik, ff slabuț Acum 19 minute, Cavaleru a spus: Ii tremura mainile lui ciabatti Daaaam vazut, ce tensiune nebuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Inca un blat ordinar.Specialitatea Ducati. Parca e Cooperativa lui Jean Padureanu,Pinalti,Pascu,Borcea.etc. Au reusit performata sa fie mai ordinari ca Ferarri-Schumacher-Barichello-Jean Todt. Aia macar erau o singura echipa.Astia sunt 3-4 ,cati or fi.Fara numar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 MM căzut în mediocritate. Drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Campionatul e jucat 100%. Sunt 24 pe grila. Restul de 7 Ducati vor avea "probleme tehnice". Peco tre sa depaseasca 2 din urmatorii 4 : Cal, D. Binder, Gardner si Fernandez. Pe pariu ca poate face asta fara sa ii dea a 6-a, asta in cazul fericit in care termina toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Deci peco are nevoie de un top10 la valencia iar Q condamnat la victorie indiferent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Acum 3 minute, September a spus: MM căzut în mediocritate. Punem pariu pe o lada de bere ca la anul se va bate pt titlu?? Acum 2 minute, Cavaleru a spus: Deci peco are nevoie de un top10 Si locul 14 e suficient! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Acum 2 minute, Cavaleru a spus: Deci peco are nevoie de un top10 la valencia iar Q condamnat la victorie indiferent Peco are nevoie de locul 14, iar Fabio sa castige. L.E. 3 din aia 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Acum 8 minute, RuInCV a spus: Campionatul e jucat 100%. Sunt 24 pe grila. Restul de 7 Ducati vor avea "probleme tehnice". Peco tre sa depaseasca 2 din urmatorii 4 : Cal, D. Binder, Gardner si Fernandez. Pe pariu ca poate face asta fara sa ii dea a 6-a, asta in cazul fericit in care termina toti. Alt conspirationist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 As zice ca Pecco nici nu ar trebui sa mearga la Valencia, ca oricum Q nu va castiga acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Acum 53 minute, Cavaleru a spus: Nu ma iau dar tu ca pilot iti doresti sa vezi femeia trista la tine in boxa cand te bati pt campionat? Poate sa si tavaleasca pe jos femeia , cand intri uiti de ea, de orice. Intri sa castigi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Ce rapid s-au miscat ... versiunea Digi e deja pe lastfiles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Peco B. si-a facut treaba, Quartararo mai are sperante de doi lei, incredibil de proasta cursa facuta de Aleix (ajunge unul ca Morbidelli, care nu a facut nimic tot campionatul sa-l atace in ultimul tur). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate