MotĂśrizer Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 n-am putut sa ma uit pana la capat pt ca deja creierul a comandat deja 30% de substanta p si va imaginati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licurici Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Asa se prind hotii in China Ce tacticos e ala cu scaunul de fier.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 (editat) Deci asa ceva nu credeam ca exista printre noi... nu... e... ceva.. greu de explicat in cuvinte.. Nu vizionati daca aveti probleme din cauza rasului. Exista si partea II - eu n-am avut inca taria sa o vizionez. Wtf is "rapirea" ?? Editat Mai 28, 2010 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Deci asa ceva nu credeam ca exista printre noi... nu... e... ceva.. greu de explicat in cuvinte.. Nu vizionati daca aveti probleme din cauza rasului. Exista si partea II - eu n-am avut inca taria sa o vizionez. Incredibil ce oameni ... asta nu-i de ras , ii de plans! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Wtf is "rapirea" ?? Cred ca Iisus se coboara si ii duce in rai pe toti care sunt credinciosi. Am vazut intr-un episod din American Dad. Cred ca in engleza se numeste rapture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Cred ca Iisus se coboara si ii duce in rai pe toti care sunt credinciosi. Am vazut intr-un episod din American Dad. Cred ca in engleza se numeste rapture Aa da, asa e, da la cum traduce ea... Da pai pocaitii sunt convinsi ca Iisus vine si tot vine si se tot pregatesc, ca in cativa ani apare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 fenomenal nu am mai ras asa de ani buni. ce inseamna ocupatia asta ruseasca, rusa o vb la perfectie. sunt curios de unde a transpirat convorbirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Sau asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Cred ca Iisus se coboara si ii duce in rai pe toti care sunt credinciosi. Am vazut intr-un episod din American Dad. Cred ca in engleza se numeste rapture Pfff... pai sa-i rapeasca odata pe toti pana nu mai involveaza si pe altii. Eu cred ca totusi ei nu-l imploreaza pe domnul destul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 pacatosilor, lasa ca vine sfarsitul lumii in 2012 si vedeti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 pacatosilor, lasa ca vine sfarsitul lumii in 2012 si vedeti voi Noi ramanem aici jos si continuam sa ne dam cu motoretele printr-un peisaj postapocaliptic. Enduroooooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 cum a scapat Bula de SIDA? a murit de cancer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Doi pescari ardeleni dau cu undita in balta. Dupa un timp, incep sa converseze. - Casatorit? Dupa vreo jumatate de ora, celalalt raspunde: - Da. Mai trece vreo ora. - Frumoasa? Se face amiaza. - Nu! Asfinteste. - Bogata? Trece vremea... - Nu! - Atunci de ce-ai luat-o? Incep sa-si stranga lucrurile. - Pentru momeala! - Adica cum "momeala"? Se urca amandoi in tramvai sa plece acasa. - Are limbrici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 http://staten-island-new-york-real-estate....and-shaggy.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 http://www.220.ro/funny/Traditii-De-Pe-La-...newsletter_9950 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 este mortala asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Am râs cu lacrimi. Repeat la nesfârÂşit! Vai, Cristoaseee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Veche... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 @copyright - primit pe mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Oare cuvintele alea obscene inseamna acelasi lucru si la ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Film pentru botez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate