Jorge Lorenzo Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Cred ca tot pe aici a fost postat filmuletul urmator, nu mai stiu sigur, dar merge de minune dupa poezia de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Cred ca tot pe aici a fost postat filmuletul urmator, nu mai stiu sigur, dar merge de minune dupa poezia de mai sus =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 (editat) Cred ca tot pe aici a fost postat filmuletul urmator, nu mai stiu sigur, dar merge de minune dupa poezia de mai sus Asta da. Genial tipu , are memorie nu gluma Editat Octombrie 27, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Play Dead Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 asa a aparut dansul ?!? tare de tot idea. imi place f mult. evolution of dance... si asta e misto ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Capacitatea unui amarat de card nokia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Era Basescu beat la timona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Forumistii 'reacu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Ea: - Vai ce culori,ce priveliste,observa culorile frunzelor. Uite galbene,rosii. Ce varietate de culori, ce minunat!... El, la fel de romantic, tragand un fum din tigare: - Ce vrei fa, e toamna au aia ceva curatenie de facut dupa ce pleaca el capitan si ca tot vine iarna... http://www.collegehumor.com/video:1800887 :LOL tare de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Descoperire bizară: telefon mobil în 1928, în filmul lui Charlie Chaplin? http://www.historia.ro/exclusiv_web/actual...rlie-chaplin-vi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Descoperire bizară: telefon mobil în 1928, în filmul lui Charlie Chaplin?http://www.historia.ro/exclusiv_web/actual...rlie-chaplin-vi Eu cred ca era doar un microfon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 De ce ar trebui interzisa bautura in combinatie cu prostia =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Bulisor si Trulisor Când mergea în vizită la TruliÂşor, BuliÂşor îi fura mereu bani din puÂşculiță. Într-o zi, BuliÂşor deschide frigiderul Âşi îÂşi găseÂşte acolo puÂşculița, cu un bilet din partea lui TruliÂşor: “Îmi pare rău, dar ți-am înghețat contul.” Intr-un avion de pasageri ( Chinezul si Evreul ) Intr-un avion de pasageri, zburau pentru prima data impreuna un pilot evreu si copilotul, chinez. Dupa o bucata de timp in care nu si-au spus nimic , evreul rupe tacerea: - Sa stii ca eu va urasc pe voi, chinezii! - De ce? il intreaba surprins chinezul. - Pentru ca i-ati atacat pe americani la Pearl Harbor ! - Nu noi am fost, aia au fost japonezii! - Chinezi, japonezi, vietnamezi, pentru mine sunteti toti o apa si-un pamant! Chinezul inghite in sec dar nu spune nimic. Dupa o noua perioada de tacere, chinezul spune: - Si eu va urasc pe voi, evreii! - De ce? intreaba jignit evreul. - Pentru ca din cauza voastra s-a scufundat Titanicul! - Ce prostii vorbesti, Titanicul s-a scufundat pentru ca s-a ciocnit de un iceberg! - Iceberg, Goldberg, Spielberg, pentru mine tot una-i. Aseamanarea dintre porumbeii si politicieniIntrebare: Cu cine se aseamana porumbeii? Raspuns: Cu politicienii, deoarece atunci cand sunt jos iti mananca din palma , iar cand sunt sus se caca pe tine!… Parfumul “Alba ca zapada si cei 7 pitici” Intr-un tramvai, caldura, aglomeratie mare… O d-na,in picioare,tinandu-se de bara de sus. Alaturi,un batran care nu mai suporta mirosul urat, de transpiratie,venind de sub bratul d-nei: -Asculta cucoana, ce-i mirosul asta?!? … D-na: -Este parfumul meu,pe care il folosesc zilnic … Batranul: -Si cum se numeste parfumul asta? … D-na: -Alba ca Zapada si cei 7 pitici. … Batranul: -Auzi cucoana, cauta bine in cutie, ca mie mi se pare ca unul din pitici e mort!!!! Apel de urgenta la Pompieri Un barbat suna la pompieri si zice speriat: - Domnule soacra mea vrea sa se arunce de la etaj!! - Si care e problema? - Nu se deschide fereastra!!! Agentia de turism – Faceti excursii in Egipt? Un apel telefonic la o agentie de turism: - Faceti excursii in Egipt? - Da, desigur… - Spuneti-mi, va rog, ce statiuni balneare sunt acolo? - Sharm-eli, Hurgada, Taba, Nuveiba… - Stop… Nuveiba. Nuveiba e bine! - CĂ¢nd doriti sa plecati? - A, nu, nu plecam. Noi doar rezolvam integrame… Diferenta intre curaj si tupeu Stii care-i diferenta intre curaj si tupeu? Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana si sa o intrebi: - Inca mai faci curat, sau tocmai te pregateai sa decolezi? Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui: – Nu te enerva, tu urmezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Bune’s fetele de pe centura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 2 PRETENI au plecat la drum pe mobra,la destinatie nu a mai ajuns decat unul.... http://observator.a1.ro/social/Ia-l-pe-Aur...nu-i_22809.html Oare Auras sa se fii plictisit si sa fii coborat un pic mai devreme...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 ii recomandam boxeri ca tanga-i dauneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 ii recomandam boxeri ca tanga-i dauneaza Cum draq sa aresteze asta pe careva? M-as pipi pe mine de ras daca-r striga asta dupa mine ceva de genu" mainile sus! Esti arestat!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZbXhlNZU6zc...player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=ZbXhlNZU6zc...player_embedded And more ! Editat Octombrie 31, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 HARLEY-DAVIDSON: "THE MOST EFFECTIVE WAY TO CONVERT GASOLINE INTO NOISE WITHOUT THOSE PESKY SIDE-EFFECTS OF HORSEPOWER" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) Editat Noiembrie 1, 2010 de scabron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate