Sari la conținut

Hai să râdem!


mihaiachi

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 40,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • vintze

    2109

  • Penetru

    1895

  • ivan pedala

    1637

  • Flower-Power

    1586

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dovezi ca lumea e nebuna! :D

 

 

 

--------------------

Oamenii si delfinii sunt singurele fiinte care fac sex de placere. De

asta zambea Flipper tot timpul..........

------------------

 

 

:rock:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Note : votre service R&D devrait rĂŠflĂŠchir à une signalĂŠtique à apposer sur le Bac CD-R pour ĂŠviter les dĂŠpressions et divorces qui pourrait survenir suite à ce type d’action.

 

:D :rock: :rock:

 

n-ar fi mai simplu sa-i interzica neveste-sii sa umble in zonele cu objecturi necunoscute? :rock:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator ferris_bogdan

ATENTIE!!! FACTOR DE IMBOGATIRE!!! ESTI JUCATOR LOTO, STANLEYBET, ASTRASPORT, etc ??? Sigur vei fi captat de acest joc!!!

 

La acest joc nu trebuie sa fii super inteligent, trebuie doar sa gandesti logic. Daca citesti cu atentie iti vei da seama ca nu este o escrocherie, probabil ca acest joc l-ai jucat si tu numai ca nu ai stiut ca poti castiga bani. anuntati-va prietenii chiar astazi sa se poata bucura si ei de aceasta oportunitate!

Fa bani stand acasa !

Cine pricepe si crede face bani usor si repede! poti sa faci bani astfel! credeti-ma, am incercat toate metodele posibile (si legale). aceasta este cea mai usoara si mai rapida cale de a face o gramada de bani legal. merge! e testat! nu e o escrocherie! tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie pana la sfarsitul textului.

in urma cu ceva vreme navigam aiurea pe internet (probabil la fel cum faci si tu acum) pana cand am descoperit un articol asemanator cu acesta. imediat m-am gandit:chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie?, dar, curios fiind, am continuat sa citesc (si sper ca vei face si tu acelasi lucru). Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 20.000lei rol (2lei ron) de lei la 6 adrese, apoi sa iti treci numele si adresa ta in lista pe care o vei gasi mai jos la pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 forumuri/ adrese cu anunturi pe internet. pur si simplu!

Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. la urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 120.000 de lei si 6 timbre? din acest motiv merita sa incerci! ce inseamna 120.000 lei? sigur ai pierdut mult mai mult jucand la loto, nu? la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal, asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! deci am facut infirma investitie de 120.000 de lei. ghiciti ce s-a petrecut !

Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. eram uluit ! m-am gandit ca probabil se va opri in curand, dar banii au continuat sa vina. in prima saptamana am primit 370.000 lei, la sfarsitul celei de-a doua aveam 1.090.000 iar in a treia saptamana stransesem 25.470.000 de lei! si banii continuau sa vina cu repeziciune. in mod cert a meritat sa cheltui cei 120.000 de lei si cele 6 timbre.

In continuare va voi explica ce trebuie sa faceti si veti intelege cum functioneaza. in primul rand va sfatuiesc sa salvati acest articol undeva pe hard sau sa il printati ca sa il aveti la indemana.

pasul 1:

- printeaza de 6 ori acest anunt, apoi impatureste colile pentru a intra fiecare in cate un plic;

- ia 12 bancnote de 10.000 de lei (1 leu) si pune cate doua in fiecare din cele 6 plicuri (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure banii impatureste-i in coli ! );

- inchide plicurile ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare dintre ele continand colile cu textul acesa si 2(doua) bancnote de 10.000 de lei (1 leu)

acum trimite plicurile la urmatoarele adrese:

 

1) popescu doina - str. bradului , nr.26, loc. targu jiu jud. gorj ;

2) rica ioana , str. stefan cel mare , nr. 54 , targu jiu , jud. gorj ,

cod : 210131 ;

3) albesteanu cornel, sat chermanesti, nr. 14, snagov, jud. Ilfov ,

cod : 077165

4) Caprarus Floarea, com. Draganesti-Vlasca, nr.56, jud. Teleorman,

cod: 147135

5) Nistor Irina, str. Invalid Suliga Ion, nr. 78, sector 2, Buucresti,

cod postal: 023068

6) Petrescu Bogdan-Adrian, str. Calea Vitan, nr. 235, bl.1, sc.1, et.4, ap.16, sector 3, Bucuresti

cod: 031294

 

Pasul 2:

 

- taie din lista pe numarul 1 si muta celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, s.a.m.d.), astfel numarul 6 devine liber;

- completeaza cu numele si adresa ta aceasta pozitie.

Trebuie foarte clar sa intelegi ca daca te vei pune in alta pozitie decat cea de-a 6-a vei primi mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. pentru a intari increderea in joc trebuie sa nu trisezi si sa trimiti plicurile, deoarece altfel, te excluzi singur din joc semanind neincrederea si la urma urmei sunt numai 120.000 de lei iar tu ai sa primesti sigur mult mai mult.

 

pasul 3:

-schimba ce doresti din acest anunt dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai original.

- acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/ newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga!

nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol pentru fiecare anunt, poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului (`copy? din meniul `edit`), dupa care deschizi un fisier gol cu `notepad` (`file`...`new`) ,inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a (`edit`...`paste`) si salvezi fisierul cu extensia `txt`. acum cauti pe internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese de e-mail pe care le cunosti si publici articolul. va sugerez sa treceti la subiect un titlu cat mai atractiv pentru a fi vazut de cei ce viziteaza aceste site-uri. gata! felicitari! asta e! nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 secunde pentru fiecare newsgroup. tine minte: mai multe newsgroup-uri inseamna mai multi bani! tot ce trebuie este un minim de 200!

vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. de ce? din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). deci am castigat 100.000 de lei cu numele meu pe pozitia a 6-a. acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare publica la randul lor minimul de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 100.000 de lei. eu primesc astfel 5 x 5 x 20.000 de lei = 500.000 de lei. continuand exemplul cu acest numar mic

( 5 ) de persoane care raspund la articol, castig 2.500.000 de lei cu numele meu pe pozitia a 4-a, 12.500.000 cu numele meu pe pozitia a 3-a, 62.500.000 de lei pe pozitia a 2-a si ... da!!! 312.500.000 de lei cu numele meu pe pozitia intai ! uimitor ! faceti si voi cateva calcule simple daca nu ma credeti, multiplicand 100.000 de 5 ori. iti dai seama? si totul cu o investitie initiala de 120.000 de lei si 6 timbre, si un articol publicat de 200 de ori !

cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 20.000 de lei la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a. acum publici articolul din nou de minim 200 de ori. va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole asa cum citesti tu acum! asa ca, iti poti permite 120.000 de lei sa vezi daca merge cu adevarat? cred ca da... unii au spus ?dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?? ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20-50.000 de useri noi la internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ?

tineti minte: jucati cinstit si corect si va functiona !!! si anuntati-va prietenii chiar azi !

astfel vor creste pentru toti castigurile !!

Bafta si nu uita sa respecti regulile

P.S.: prima oara cand am jucat am trisat si nu am castigat, tu ai incredere in sfaturile mele!!!

Editat de ferris_bogdan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ATENTIE!!! FACTOR DE IMBOGATIRE!!! ESTI JUCATOR LOTO, STANLEYBET, ASTRASPORT, etc ??? Sigur vei fi captat de acest joc!!!

(...bla bla bla... yada yada... etc)

P.S.: prima oara cand am jucat am trisat si nu am castigat, tu ai incredere in sfaturile mele!!!

Un alt spam doar... Ar fi bine daca i-ar sterge un moderator posturile. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum poti sa-i oferi vecinului de loc (in avion) un zbor de neuitat

1. Linistit si impacat scoti laptop-ul din geanta de mana.

2. Deschizi laptop-ul

3. Pornesti laptop-ul si respiri adanc.

4. Pornesti Intenetul

5. Trebuie sa te asiguri ca vecinul tau se uita in monitor.

Cel mai bine ar fi sa incerci sa bolborosesti cateva cuvinte intr-o limba

exotica.

6. Lasa capul pe spate, inchide ochii impacat si respira adanc.

7. Activeaza link-ul asta: http://www.thecleverest.com/countdown.swf

8. Savureaza... ..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

STUPID BITCH!!!!!

 

 

 

Unfortunately for humankind.. she has already

reproduced... The gene pool just got more shallow!

 

 

 

 

NEW YORK – Idaho resident Kathy Evans brought

humiliation to her friends and family Tuesday when

she

set a new standard for stupidity with her appearance

on

the popular TV show, "Who Wants To Be A

Millionaire."

 

It seems that Evans, a 32-year-old wife and mother

of

two, got stuck on the first question, and proceeded

to

make what fans of the show are dubbing "the absolute

worst use of lifelines ever."

 

 

After being introduced to the show's host Meredith

Vieira, Evans assured her that she was ready to

play,

whereupon she was posed with an extremely easy $100

question. The question was:

 

 

"Which of the following is the largest?"

A) A Peanut

:D An Elephant

C) The Moon

D) Hey, who you calling large?

 

 

Immediately Mrs. Evans was struck with an all

consuming

panic as she realized that this was a question to

which

she did not readily know the answer.

 

 

"Hmm, oh boy, that's a toughie," said Evans, as

Vieira

did her level best to hide her disbelief and

disgust. "I

mean, I'm sure I've heard of some of these things

before, but I have no idea how large they would be."

 

 

Evans made the decision to use the first of her

three

lifelines, the 50/50. Answers A and D were removed,

leaving her to decide which was bigger, an elephant

or

the moon. However, faced with an incredibly easy

question, Evans still remained unsure.

 

 

"Oh! It removed the two I was leaning towards!"

exclaimed Evans. "Darn. I think I better phone a

friend."

 

 

Using the second of her two lifelines on the first

question, Mrs. Evans asked to be connected with her

friend Betsy, who is an office assistant.

 

 

"Hi Betsy! How are you? This is Kathy! I'm on TV!"

said

Evans, wasting the first seven seconds of her call.

"Ok,

I got an important question. Which of the following

is

the largest? B, an elephant, or C, the moon. 15

seconds

hun."

 

 

Betsy quickly replied that the answer was C, the

moon.

Evans proceeded to argue with her friend for the

remaining ten seconds.

 

 

"Come on Betsy, are you sure?" said Evans. "How sure

are

you? Puh, that can't be it."

 

 

To everyone's astonishment, the moronic Evans

declined

to take her friend's advice and pick 'The Moon.'

 

 

"I just don't know if I can trust Betsy. She's not

all

that bright. So I think I'd like to ask the

audience,"

said Evans.

 

 

Asked to vote on the correct answer, the audience

returned 98% in favor of answer C, 'The Moon.'

Having

used up all her lifelines, Evans then made the

dumbest

choice of her life.

 

 

"Wow, seems like everybody is against what I'm

thinking," said the too-stupid-to-live Evans. "But

you

know, sometimes you just got to go with your gut.

So,

let's see. For which is larger, an elephant or the

moon,

I'm going to have to go with B, an elephant. Final

answer."

Evans sat before the dumbfounded audience, the only

one

waiting with bated breath, and was told that she was

wrong, and that the answer was in fact, C, 'The

Moon.

 

 

Mailul in care am primit asta avea si o poza dar nu o pot atasa..

sa vedeti proasta la TV si cu cele 2 raspunsuri in fata!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://mina.ablog.ro/2007-04-03/mona-lisa-ms-paint.html

 

 

 

Un barbat si o femeie care nu se cunosteau imparteau acelasi compartiment intr-un vagon de dormit. Dupa ce au trecut peste momentul initial de stânjeneala, s-au intins sa doarma, el pe patul de deasupra, ea pe cel inferior. In mijlocul noptii, barbatul se inclina in lateralul patului, o trezeste pe femeie si-i spune: - Imi cer scuze ca va deranjez, insa imi e foarte frig. Ati putea sa-mi dati va rog inca o patura? Femeie se inclina si ea in lateralul patului si, uitându-se in sus spre el, ii face cu ochiul si ii spune: - Am o idee mai buna, ce-ati zice daca numai pentru noaptea asta ne-am considera casatoriti? Barbatul, incântat, e de acord, dupa care femeia ii spune: - Ia-ti singur o patura, trântor imputit ce esti!

 

 

super tare asta :bounce:

de_a_dezbracatu_.wmv

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...