john17 Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 @Flower-Power, când e ziua ta? VID-20200411-WA0018.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 A fost în februarie..și nu mi-ai luat niciun cadou.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Daca femeile ar fi barbati pentru o zi: 12_1.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 a6NAzvb_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Eu nu pot ieșii din casă,că nu e urgență cazul de față,tehnicianul nu vine că-l doare-n bască.Deci Romtelecomu emite facturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 da o fuga pana la ei si dupa ce le dai produsul le urezi sanatate ca era cineva caruia ii curgeau mucii pe acasa.... merita filmati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Doi purici se întâlnesc pe plajă. Unul tremura de frig rau de tot. - Ce-i cu tine mă… de tremuri în halul asta? - Acum am sosit și am călătorit pe mustața unui motociclist 200 km ca să ajung aici. Am crezut ca voi îngheța pe drum. - Vezi, daca ești prost? Eu, dacă vreau să călătoresc, în primul rând aleg avionul, pentru că este cel mai rapid. Pentru asta, merg la aeroport, intru în toaleta de femei, mă bag în chiloții unei dame și de aici încolo… confort total. Mă întind comod pe blanița la caldurică și de obicei trag un pui de somn pâna la destinație. Fă și tu la fel data viitoare. Trec doua luni și cei doi se întâlnesc din nou tot pe plajă si unul din ei din nou tremura de frig. - Ce-i cu tine din nou? Văd că nu m-ai ascultat… - Ba dimpotrivă, am făcut exact cum m-ai sfatuit. Am mers la aeroport, am intrat în toaleta de femei, m-am băgat în chiloții unei blonde trăsnet, m-am întins pe blaniță la caldurică și imediat am adormit. - Si atunci? - Unde crezi, ca eram când m-am trezit???… tot pe mustața unui motociclist! Este un banc tratati-l ca atare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Doi purici se întâlnesc pe plajă. Unul tremura de frig rau de tot. - Ce-i cu tine mă… de tremuri în halul asta? - Acum am sosit și am călătorit pe mustața unui motociclist 200 km ca să ajung aici. Am crezut ca voi îngheța pe drum. - Vezi, daca ești prost? Eu, dacă vreau să călătoresc, în primul rând aleg avionul, pentru că este cel mai rapid. Pentru asta, merg la aeroport, intru în toaleta de femei, mă bag în chiloții unei dame și de aici încolo… confort total. Mă întind comod pe blanița la caldurică și de obicei trag un pui de somn pâna la destinație. Fă și tu la fel data viitoare. Trec doua luni și cei doi se întâlnesc din nou tot pe plajă si unul din ei din nou tremura de frig. - Ce-i cu tine din nou? Văd că nu m-ai ascultat… - Ba dimpotrivă, am făcut exact cum m-ai sfatuit. Am mers la aeroport, am intrat în toaleta de femei, m-am băgat în chiloții unei blonde trăsnet, m-am întins pe blaniță la caldurică și imediat am adormit. - Si atunci? - Unde crezi, ca eram când m-am trezit???… tot pe mustața unui motociclist! Este un banc tratati-l ca atare! ai ceva cu mustaciosii sa inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Acum 5 ore, ianachim a spus: ai ceva cu mustaciosii sa inteleg Doar daca is motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Eu il stiam cu balerina si mustata trompetistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Morala e să nu dormi în chiloții doamnei, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Eu nu stiam ca mai există femei care tin blana intre picioare. O fi fost vreo babă, astea sunt mai conservatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Țin și astea tinerele, dar sunt cu modele... Inimioare, sigla Audi, Nike etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Acum 5 minute, Baxxter a spus: Eu nu stiam ca mai există femei care tin blana intre picioare. O fi fost vreo babă, astea sunt mai conservatoare. Probabil esti tanar si crezi ca le stii pe toate, adevarul e ca bancu-i vechi si moda e ciclica Vom vedea curand pe siteuri "de specialitate" ce trend apare dupa lockdown Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 VID-20200413-WA0004.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Haha, da, sufera Tzestorasul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Acum 3 ore, Sinner® a spus: Țin și astea tinerele, dar sunt cu modele... Inimioare, sigla Audi, Nike etc. Onda ,ducaty,bemveu,tzutzukii,iamaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 1 oră în urmă, P T R a spus: Onda ,ducaty,bemveu,tzutzukii,iamaca ij, ural 93606298_223954348866443_7573707594183737344_n.mp4 La 12.04.2020 la 10:31, pitesti2010 a spus: Daca femeile ar fi barbati pentru o zi: 12_1.mp4 236 kB · 0 downloads barbatul, dacă ar fi femeie pentu o zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Acum 5 ore, WotRU2Me a spus: moda e ciclica Vom vedea curand pe siteuri "de specialitate" ce trend apare dupa lockdown Adevărul e că ăştia care poartă masca de covid peste barbă arată ca o reclamă la chiloţi de damă din 1972. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Acum 15 ore, ianachim a spus: ai ceva cu mustaciosii sa inteleg Nu am nimic..tu ești mustăcios? O fată gingașă.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate