frigider Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 (editat) https://www.piticigratis.com/2020/04/jurnal-de-carantina-2025/ https://www.piticigratis.com/2020/04/jurnal-de-carantina-2025-ii/ Editat Aprilie 29, 2020 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Acum 21 minute, Christian 1 a spus: Nu are fişa conectată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Oare în locul bujiei a pus bușonul? Mașina nu e cumva BMW? Că atunci e tuning. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Autoritățile din California au umplut parcurile de skateboarding cu nisip, ca să îi împiedice pe skateboarder-i să le mai folosească în timpul pandemiei. Asta a atras însă foarte mulți motocicliști de teren accidentat care s-au adunat să facă trick-uri. Într-un fel, e bine, tot nisipul ăla ar fi putut să inspire și să atragă persoane mult mai rele, de exemplu pe Saddam Hussein, dornic să incendieze niște sonde de petrol. Marii producători dedetergenți sfătuiesc oamenii să nu fie cretini și să se injecteze cu înălbitor, după ce Donald Trump a sugerat că astaar putea ajuta la coronavirus. Atunci cînd niște companii care au făcut miliarde jecmănind oamenii ajung mai responsabile decît președintele țării, ei bine, poate că americanii ar trebui să-și toarne un pahar de balsam de rufe colorate și să se gîndească bine la ce se întîmplă. În Miami nu s-a mai produs o crimă de șapte săptămîni, ceea ce nu s-a mai întîmplat din 1957 încoace. Nici nu știm dacă ăsta e un lucru bun sau rău. Pare că vorbim despre o industrie a crimei care în curînd va cere bani ca să fie salvată de stat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 1 oră în urmă, Penetru a spus: Nu are fişa conectată. Bahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Acum 56 minute, Penetru a spus: Marii producători dedetergenți sfătuiesc oamenii să nu fie cretini și să se injecteze cu înălbitor, după ce Donald Trump a sugerat că astaar putea ajuta la coronavirus. Atunci cînd niște companii care au făcut miliarde jecmănind oamenii ajung mai responsabile decît președintele țării, ei bine, poate că americanii ar trebui să-și toarne un pahar de balsam de rufe colorate și să se gîndească bine la ce se întîmplă. trump nu a sugerat nimic. trump a pus două întrebări tâmpite. presa și răspândacii anti-trump a răstălmăcit întrebările și le-au făcut sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 @Flower-Power, așa ti-a spus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Da dar mă refac cu proteină Acum 4 minute, john17 a spus: @Flower-Power, așa ti-a spus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Acum 3 ore, Christian 1 a spus: Vezi ca la DR ai combinatia asta. Bonus: bujia mai intra si la capace axe colbutori si fereastra punct mort distribuitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Acum 3 minute, Flower-Power a spus: Da dar mă refac cu proteină În carantină! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 hai că ți-a ieșit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Eu credeam că bujia ajută la eliminarea benzinei care a contaminat uleiul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 https://formidabil.ro/ciprian-marica-dat-in-vileag-ca-da-la-buci-unei-milfe-dar-asta-naste-o-intrebare/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Acum 4 ore, florinelu07 a spus: Vezi ca la DR ai combinatia asta. Bonus: bujia mai intra si la capace axe colbutori si fereastra punct mort distribuitie. Am auzit ca poa sa mai cada relantiul in baia de ulei. Aia da belea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Se rezolvă ușor, scoți bujia și iese singur! Mult mai nasol e când se rupe compresia și cade în baie, că aia e mai mare și nu iese pe la bujie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Daca ai compresie proasta sinscapa gaze in carter, cu metoda asta il faci in 3 timpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Hello , e secțiunea fun nu mecanica ,dragii mei. You are no fun at all. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Echipa de Haka autohtona... VID-20200430-WA0004.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 18 ore, Christian 1 a spus: Scapi de bataia de cap de a cumpara o garnitura noua; folosesti bujiile defecte, pe care oricum le arunci, ca garnitura lor inca mai e buna. E zgarcit, nu tuning... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 (editat) Vine omu' la mecanicos sa schimbe oloiul. Mecanicosul: am belit p*la, i-am stricat astuia busonul. De unde (cuvant urat) scot eu buson acum? Ia sa vad in galeata de șuruburi, poate am noroc sa gasesc ceva pă filet. Hai sa-mi bag p*la ce bulan am, are filet de bujie! Gata boss, e gata uleiul. Totul in regula, fără probleme! Editat Aprilie 30, 2020 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Nu ați epuizat subiectul..me so sad.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 11 ore, frigider a spus: Am auzit ca poa sa mai cada relantiul in baia de ulei. Aia da belea... Acum 5 ore, john17 a spus: Se rezolvă ușor, scoți bujia și iese singur! Eu zic ca mai bine conecteaza si bujia aia, decat sa o scoata :)). @Penetru: Faine, faine alea cu Epstein si cainele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 (editat) Se vede treaba că e scrisă de un bărbat.. Pentru că nu a aflat de online.. Editat Aprilie 30, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate