Kosh Postat Iulie 17, 2021 Share Postat Iulie 17, 2021 n.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 17, 2021 Share Postat Iulie 17, 2021 “Germania, nevoită să amâne valul 4 al pandemiei din cauza inundațiilor” -=- Ce mâncăm azi la prânz? Nimic! Cum nimic, așa a fost și ieri! Am făcut pentru două zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 18, 2021 Share Postat Iulie 18, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 18, 2021 Share Postat Iulie 18, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 18, 2021 Share Postat Iulie 18, 2021 Ia-ti pastilele si culca-te, ca nu ai tinere de minte nici de 24 de ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 18, 2021 Share Postat Iulie 18, 2021 1 oră în urmă, AdrianB1 a spus: Ia-ti pastilele si culca-te, ca nu ai tinere de minte nici de 24 de ore. Asta e "note to self"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 18, 2021 Share Postat Iulie 18, 2021 Acum 4 ore, AdrianB1 a spus: Ia-ti pastilele si culca-te, ca nu ai tinere de minte nici de 24 de ore. M-ai prins. Ce o să mă fac? Ce o să mă fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 18, 2021 Share Postat Iulie 18, 2021 Întrebare: - Ce să fac ca să par mai subţire? Răspuns: - Întuneric, doamnă. Întrebare: - Spuneţi-mi, cum să procedez pentru a emigra în SUA? Răspuns: - Lăsaţi numele şi adresa exactă şi va veni cineva să vă ia ! Întrebare: - Işi face efectul şi pe Lună pilula anticoncepţională? Răspuns: - Da, dar, oricum, costumul spaţial oferă o protecţie mult mai bună. Întrebare: - Care este diferenţa dintre un optimist şi un pesimist? Răspuns: - Diferenţa este că optimistul învață limba engleză, iar pesimistul chineza. Întrebare: - D-le redactor, este adevărat că şi americanii au pitici? Răspuns: - În principiu da, dar cei ruşi sunt mai mari. Întrebare: - E adevărat că armatei noastre i-a fost cerut ajutorul de către Cehoslovacia? Răspuns: - Da. Cererea era din 1939, dar a fost aprobată în 1968. Întrebare: - Ce este haosul? Răspuns: - Nu dăm răspunsuri la întrebări din agricultură. Întrebare: - Zebrele sunt negre cu dungi albe, sau albe cu dungi negre? Răspuns: - Da. Întrebare: - Se poate lua o boală venerică într-un W.C. al unui vagon de tren? Răspuns: - În principiu da, dar nu e comod. Întrebare: - Cum reacţionează guvernul sovietic într-o situaţie fără ieşire? Răspuns: - Am mai spus că nu răspundem la întrebări din domeniul agriculturii ... Întrebare: - Credeţi că iaurtul este un remediu împotriva impotenţei? Răspuns: - În principiu da, dar numai în combinaţie cu ipsosul. Întrebare: - Cînd va începe Marea Foamete Mondială? Răspuns: - Când chinezii vor lăsa beţisoarele şi vor începe să mănânce cu lingura. Întrebare: - Va veni un alt räzboi Mondial? Răspuns: - Nu ! Dar va fi o luptă pentru pace, că nici piatră pe piatră nu va mai rămâne. Întrebare: - Ce e un salariu? Răspuns: - Un fel de menstruaţie: aştepţi o lună şi trece după trei zile ... Întrebare: - Ce e mai valoros decât laptele matern? Răspuns: - Ambalajul... Întrebare: - Cum e mai bine să mori: de sifilis sau de dizenterie? Răspuns: - Mai bine să mori ca un bărbat, decât ca un rahat. Întrebare: - E adevărat că Ceaikovski a fost homosexual? Răspuns: - Da, dar nouă ne place din alte motive ... Întrebare: - Cum poţi trăi doar din salariu? Răspuns: - Nu ştim. Nici noi n-am încercat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Acum 3 ore, WotRU2Me a spus: stiu ca e topic de fun dar hai sa ne rugam cu totii pentru acel copil, suflet pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Smecherie, lautari...astea costa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iulie 20, 2021 Share Postat Iulie 20, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 20, 2021 Share Postat Iulie 20, 2021 Acum 19 ore, WotRU2Me a spus: Smecherie, lautari...astea costa ahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 20, 2021 Share Postat Iulie 20, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 20, 2021 Share Postat Iulie 20, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 20, 2021 Share Postat Iulie 20, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 https://9gag.com/gag/aV74ZvP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 https://www.facebook.com/100001711119541/posts/4150503985016598/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Aseară m-a sunat un necunoscut și mi-a spus să ne întâlnim la miezul nopții în cimitir. Cred că era nebun, că n-a venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate