wrathfly Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 adidase hai buei ca te oftici de RR omului ,vreai si u la fel da nu stii cum sa zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 RUGACIUNEA UNEI FEMEI Doamne, acuma, inainte de a merge la culcare, ma rog cu multa credinta, sa-mi daruiesti un barbat frumos, inteligent, puternic, dragastos si supus. Sa fie compozitor, poet, sa aiba mult umor, din acela pe care eu il inteleg. Sa-i placa familia si prietenii mei si nu fotbalul. Sa nu sforaie si sa urineze asezat, fara sa stropeasca prin baie. Sa nu ma faca sa astept atunci cand spune ca ma va suna. Sa ajunga la timp acasa, fara sa miroasa a sapun necunoscut. Sa stiu mereu unde este, mai putin cand imi cumpara flori si cadouri, sau sa-mi faca serenade. Sa-mi dea 3 ore sa ma aranjez atunci cand spune ca vom iesi, sa lesine de emotie cand ma vede, sa danseze mai bine decat Fred Astaire . Sa aiba un serviciu foarte bine remunerat. Sa fie generos si cand cheltuesc banii sa nu se supere. Sa stie sa gateasca si sa-i placa sa ajute la treburile casei. Sa-i placa sa ramana ore intregi ascultandu-ma. Sa gandeasca inainte de a vorbi si sa spuna adevarul, numai adevarul si nimic altceva decat adevarul. Sa-mi traga scaunul cand ma asez la masa, sa-mi deschida portiera la masina si sa stie sa-mi faca masaj pe spate. Sa ma vada slaba mereu, mereu. Sa inteleaga durerile mele de cap si sa-mi aduca micul dejun la pat. Da-mi Doamne un barbat fidel, dragastos, care sa ma iubeasca cu respect si cu pasiune, numai pentru mine si nu pentru marimea sanilor mei. Sa nu aiba ochi pentru nici o alta femeie si sa-mi spuna mereu ce frumoasa ma vede si ce noroc a avut sa ma intalneasca Te rog Doamne, da-mi barbatul care ma va iubi pana la moarte ! A M I N. RUGACIUNEA UNUI BARBAT Doamne, te rog, daruieste-mi o blonda, surdo-muta si nimfomana, cu niste tzatze enorme si sa fie fiica unui distribuitor national de bere . A M I N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrathfly Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 almost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Profailăr: Ăăranul la suflet Cine e cel care scrie pe piticigratis? Ma refer la persoana - autorul blogului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 (editat) http://www.piticigratis.com/despre/ - Radu Sau: http://www.piticigratis.com/2009/11/sfantul-radu/ Terapie: http://www.youtube.com/watch?v=jedd2FiZTqM Editat Martie 5, 2010 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 http://www.piticigratis.com/despre/ - Radu Sau: http://www.piticigratis.com/2009/11/sfantul-radu/ Terapie: http://www.youtube.com/watch?v=jedd2FiZTqM Asta am vazut si eu, eu intrebam cine e... care e rostul lui pe lume.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 RUGACIUNEA UNEI FEMEI Doamne, acuma, inainte de a merge la culcare, ma rog cu multa credinta, sa-mi daruiesti un barbat frumos, inteligent, puternic, dragastos si supus. Sa fie compozitor, poet, sa aiba mult umor, din acela pe care eu il inteleg. Sa-i placa familia si prietenii mei si nu fotbalul. Sa nu sforaie si sa urineze asezat, fara sa stropeasca prin baie. Sa nu ma faca sa astept atunci cand spune ca ma va suna. Sa ajunga la timp acasa, fara sa miroasa a sapun necunoscut. Sa stiu mereu unde este, mai putin cand imi cumpara flori si cadouri, sau sa-mi faca serenade. Sa-mi dea 3 ore sa ma aranjez atunci cand spune ca vom iesi, sa lesine de emotie cand ma vede, sa danseze mai bine decat Fred Astaire . Sa aiba un serviciu foarte bine remunerat. Sa fie generos si cand cheltuesc banii sa nu se supere. Sa stie sa gateasca si sa-i placa sa ajute la treburile casei. Sa-i placa sa ramana ore intregi ascultandu-ma. Sa gandeasca inainte de a vorbi si sa spuna adevarul, numai adevarul si nimic altceva decat adevarul. Sa-mi traga scaunul cand ma asez la masa, sa-mi deschida portiera la masina si sa stie sa-mi faca masaj pe spate. Sa ma vada slaba mereu, mereu. Sa inteleaga durerile mele de cap si sa-mi aduca micul dejun la pat. Da-mi Doamne un barbat fidel, dragastos, care sa ma iubeasca cu respect si cu pasiune, numai pentru mine si nu pentru marimea sanilor mei. Sa nu aiba ochi pentru nici o alta femeie si sa-mi spuna mereu ce frumoasa ma vede si ce noroc a avut sa ma intalneasca Te rog Doamne, da-mi barbatul care ma va iubi pana la moarte ! A M I N. RUGACIUNEA UNUI BARBAT Doamne, te rog, daruieste-mi o blonda, surdo-muta si nimfomana, cu niste tzatze enorme si sa fie fiica unui distribuitor national de bere . A M I N HELL YEAH, iti dai seama cat timp iroseste femeia la rugacine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 http://www.220.ro/utI1fjaAKl/Idioti-Pe-Banda-Rulanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Asta am vazut si eu, eu intrebam cine e... care e rostul lui pe lume.. "asa ziceam si eu"..care o fi si rostul manelelor pe lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 M-am exprimat gresit, voiam sa stiu cine e, adica cum il cheama, cu ce se ocupa, ce este in viata de zi cu zi.. de-astea. Acuma intre noi fie vorba rostul blogului lui = rostul manelelor dar treaca de la mine. Intre timp am mai scobit pe net si se pare ca e un pacalici pe nume Radu care e tare-n clanta pe blog si in viata de zi cu zi nu e. Mesaj completat Oricum, blogul lui imi face greata mai tare decat manelele. Mesaj completat BTW - azi l-am descoperit, nu sunt cititor de bloguri in general, de-aia nici nu stiam cine e si ce vrea si etc, de-aia am si intrebat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Pana si purcelul avea creasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 (editat) M-am exprimat gresit, voiam sa stiu cine e, adica cum il cheama, cu ce se ocupa, ce este in viata de zi cu zi.. de-astea.Acuma intre noi fie vorba rostul blogului lui = rostul manelelor dar treaca de la mine. Intre timp am mai scobit pe net si se pare ca e un pacalici pe nume Radu care e tare-n clanta pe blog si in viata de zi cu zi nu e. Mesaj completat Oricum, blogul lui imi face greata mai tare decat manelele. Mesaj completat BTW - azi l-am descoperit, nu sunt cititor de bloguri in general, de-aia nici nu stiam cine e si ce vrea si etc, de-aia am si intrebat. ...e ok man ! oricum..suntem la capitolul 'FUN' Editat Martie 5, 2010 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Pana si purcelul avea creasta Cred ca s-au inspirat din bancul: Intr-o dimineata Ion gaseste cocosul mort in curte. Disperat ca nu o sa-i mai faca gainile oua pleaca la targ sa-si cumpere un alt cocos. - Cat vrei bade pe cocosul aista ? - 50 de lei. - Ok, da "calcă" bine? - "Calcă" tot ce prinde, nene ! Cumpara Ion cocosul, il duce degraba acasa si-l pune la treaba. A doua zi se trezeste Ion si... constata cu stupoare ca tot ce era animal la el in ograda mergea cracanat, "călcase" cocosul tot. Cocosul, cu pulpele-n sus, intins in mijlocul curtii, parea mort de oboseala. Un vultur ii dadea tarcoale. Acum Ion suparat ca vulturul vrea sa-i omoare comoara de cocos pe care abia-l gasise, fuge repede sa-si ia pusca sa omoare vulturul. Se apropie, pune pusca la ochi si da sa traga, da' cocosul, de jos, ii zice: - Usurel, nu face galagie, lasa vulturoaica sa se aseze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Un canibal la o morga: - Vreau si eu un om. Administratorul ingrozit: - Vai domnule, nu se poate asa ceva! - Va rog, vin dintr-o calatorie obositoare. Macar o mana! - Nu se poate, domnule. Oamenii vin, iau mortii, ii ingroapa sau ii incinereaza. - Atunci da-mi si mie niste cenusa sa-mi fac un ness! O bruneta si o bloda la povesti. Bruneta - ai auzit draga care e noutatea in domeniul sexului? Blonda - nu draga care e? Bruneta - sa te f.. in urechi . Blonda - poi cum draga si nu surzesti? Bruneta - poi proasto cand te-ai f... in gura ai amutit? Mesaj completat Mesaj completat Motor pentru...doamne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Asta am vazut si eu, eu intrebam cine e... care e rostul lui pe lume.. Asa l-am primit pe mail, asa l-am postat si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 http://www.descopera.ro/natura/5717757-30-...i-despre-pisici Mesaj completat http://www.apropo.ro/showbiz/pictoriale/ce...mo-poze-5722038 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 (editat) hi hi Detectiv.wmv Les_hommes_1.wmv Les_hommes_2.wmv MORTAL.wmv Editat Martie 7, 2010 de MOTOBRAND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 (editat) Noi limitatoare de viteza în Canada . În fiecare zi, aceste "gropi" sunt mutate în alta parte! Iata deci o idee eficienta, care nu costa nimic contribuabilul si nici nu-i strica amortizoarele! Noi, în România, avem toate astea............................... de-adevaratelea , !!!!! Avantaj : nu riscam sa fie furate. Editat Martie 8, 2010 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Tare de tot! Primita pe mess: Merv Grazinski din Oklahoma City , a cumparat o rulota cat o casa, si cand se deplasa pe autostrada a fixat viteza pe automat si s-a dus in spate sa-si faca o cafea.... Rulota a iesit bineinteles de pe autostrada si a cazut in sant. El a dat in judecata compania care a fabricat rulota pentru ca nu au specificat in manualul de utilizare ca nu trebuie sa paraseasca volanul in timp ce merge... A castigat 1.750.000$ si o noua rulota, iar compania a modificat manualul de utilizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 (editat) http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto A mai fost domnu moderator. Keep up! @black_horse: Nu-s limitatoare, e raclama la "Pioneer suspensions" Nu mai credeti tot ce primiti pe mail/mess Editat Martie 8, 2010 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Noi limitatoare de viteza în Canada . În fiecare zi, aceste "gropi" sunt mutate în alta parte! Iata deci o idee eficienta, care nu costa nimic contribuabilul si nici nu-i strica amortizoarele! Noi, în România, avem toate astea............................... de-adevaratelea , !!!!! Avantaj : nu riscam sa fie furate. O prostie, dupa parerea mea. Pai daca vedeai descarcerarea cum ii scotea pe unii din masina pe 25 februarie pe la Nicoresti, nu ti se mai pareau asa tari gropile astea pictate. Era o portiune de drum DREAPTA, uscat pe jos, in dreapta niste maracini si arbusti. Doua gropi cam cat astea de mari, dispuse in diagonala, cat ambele benzi de pe sensul de mers. La 20m dupa acele gropi - masina (n-am vazut model) iesita in decor, rasturnata intre arbusti. Politie, pompieri, salvare, tot tacamul. Oare de ce iesise ala de pe sosea pe portiune dreapta, uscat pe jos fiind? Pai e posibil sa-i fi sarit caine, pieton etc, in fata, dar sincer era prea mare coincidenta ca exact dupa gropi el era in pomi. Deci mai mult ca sigur a vrut sa evite si s-a dus. Eu le-am luat in plin ca erau pompierii si autospecialele pe banda 1 si n-am avut de ales, ca altfel cred ca incercam si eu o manevra asemanatoare. Rugaciunea motociclistului este sa nu-i ia cineva fata aiurea - acum asta ne mai trebuie, gropi pictate ca se le dam si motive! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Danutze, sa-ti traiasca tie setarea de 10 minute la un edit + viteza la forum revenind @Gova: eu intre evitat groapa si iesit in decor SI luat in plin potaia/mitza/groapa prefer sa frinez si sa-mi stric doar masca fata/amortizoare (la masina) http://www.happyfish.ro/the_arrogants/the_arrogants__ep__32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 http://www.hotnews.ro/hotreporter-2010-03-...ca-politiei.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate