pomo Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 (editat) Dar asta este cea mai tare http://hai6.net/2009/06/habracadabra-manca-ti-as/ Mi'e rau. Papa32 tare bancul. Editat Decembrie 6, 2010 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Mesaj completat Tutorial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 I'm Zen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@n@ Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 -Repetatzi va rog domnisoara, cum s a petrecut acidentul ? -Stilpul se apropia cu viteza, am incercat sa il evit dar...... a intrat in mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 (editat) -Repetatzi va rog domnisoara, cum s a petrecut acidentul ?-Stilpul se apropia cu viteza, am incercat sa il evit dar...... a intrat in mine! Legat de bancul asta, va dau copy paste la o bucata dintr-o discutie reala pe Yahoo Messenger : A 17:31 sal c f? 17:31 am facut motoru praf... 17:32 B 17:32 what ?? cum naiba ? 17:32 A 17:32 am avut accident B 17:32 cum s-a intamplat ? tu esti ok ? A 17:33 nu pot sa misc mana nu pot sa misc mana 17:33 in rest sunt ok 17:33 in rest sunt ok 17:33 B 17:33 off.. a fost vina ta sau o sa-ti repari motocicleta pe rca ? A 17:35 nu B 17:36 nu, adica.. vina ta ? cum s-a intamplat ? 17:36 A 17:36 da... B 17:36 A 17:37 da... am intrat intr-un zid...frontal 17:37 am intrat intr-un zid...frontal 17:37 B 17:37 fir-ar Editat Decembrie 7, 2010 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 A 17:37da... am intrat intr-un zid...frontal 17:37 B 17:37 fir-ar Si ai vorbit pe mess cu el? Le-au bagat net si pe lumea ailalta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Si ai vorbit pe mess cu el? Le-au bagat net si pe lumea ailalta ? E o ea .. si nu patise mare lucru ... Si era incepatoare.. si blonda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 E o ea .. si nu patise mare lucru ...Si era incepatoare.. si blonda Ehh .. greseala mea M-am mirat fiindca atunci cand iti faci praf motocicleta dupa ce intri frontal intr-un zid, nu prea mai poti sa fi intreg. On topic: de prin Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roscatica Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Dap,se pare ca nu esti dresata corect... exact ce spune si potaia mea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 http://www.220.ro/funny/Nunta-La-Romani/2V8gGVOnib/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lascarica. Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Cateva pagini din meniul multilingv al unui restaurant din Mioveni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Seful unui magazin angajeaza un vanzator. Il ia deoparte si ii zice: - Trebuie sa stii ca eu am un sistem: daca un client imi cere un lucru eu reusesc sa-l fac sa cumpere doua. Acum te invat. Intra in magazin o doamna: - Buna ziua, as vrea un spay Pronto. Seful se duce in spate si se intoarce cu un spay Pronto si cu un Vetril. - Ma scuzati, eu vroiam doar Pronto. - Vedeti doamna, odata ce stergeti de praf mobila se va vedea ca aveti geamurile murdare. - Bravo, aveti dreptate, le cumpar pe amandoua! Vezi, zice seful noului angajat, asa se face . Intra o a doua doamna: - Buna ziua, as dori o sticla cu Vetril. Seful se duce in spate si se intoarce cu o sticla de Vetril si cu un spray Pronto. - Ma scuzati, eu v-am cerut doar un Vetril. - Draga doamna, daca dumneavoastra curatati geamurile o sa se observe imediat urmele de degete pe mobila. - Aveti dreptate, cumpar tot! Seful catre noul angajat: urmatoarea clienta e pentru tine. - Buna ziua, as dori o cutie cu Tampax. Vanzatorul se duce in spate si se intoarce cu o cutie de Tampax, un Vetril si un Pronto. - Cred ca ati gresit, v-am cerut doar o cutie cu Tampax. - Stiu, o intrerupe vanzatorul, dar vazand ca saptamana asta nu se face sex, n-am vrea sa facem un pic de curatenia in casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Daca dansau "Pinguinul" nu erau mai castigate doamnele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Wii for girls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 nu ne intereseaza distrusii! inceteaza a-i mai face reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 gip gip gip gip-gip http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-inter...ant-138047.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 nu ne intereseaza distrusii! inceteaza a-i mai face reclama "am evoluat in asa hal" - pustiu pustiu ... get a life! cariera de gamer ! WTF acum a evoluat in asa hal sa joace noapte cu boxele la maxim ... mare evolutie (NOT) "imi place sa ma bat cu oamenii pe internet" - perfect ramai acolo - in fata monitorului - faci sex virtual - e bine nu ai sansesa scoti progenituri "daca vreau sa il omor pe unu ma duc sa ii dau in cap" - bine bine, ramai acolo in lumea ta "m-am nascut sa fac asta" - adica sa fii parazit? # phanephanephane 17 hours ago 4 esti cel mai distrus om de pe planeta asta, chiar mai distrus ca mine. cand vad oameni ca tine imi creste respectul de sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 De cand a inceput sa ninga, nevasta-mea sta non-stop si se uita pe geam... Daca se-nteteste ninsoarea, cred ca-i dau drumul in casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 http://www.220.ro/farse/Pariu-Ridicarea-Sa...ina/EMJM8skCmW/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate