nervOptik Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 "maro verde verde maro maro maro si apoi 3 de verde"- rezultatul dupa 10 minute de Ym conference )))) OMFG ... de ce strici jucaria ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 (editat) OMFG ... de ce strici jucaria ? Sa te f**..dupa ce ca esti un incapabil, 15 min te-ai chinuit si tot nu ai reusit sa faci mizeria aia de joc..ca te fac acum de ras pe forum Editat Martie 29, 2011 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Sa te f**..dupa ce ca esti un incapabil, 15 min te-ai chinuit si tot nu ai reusit sa faci mizeria aia de joc..ca te fac acum de ras pe forum albatroaso ... tu esti ? ) ai descoperit parola "nervoptik" de la contul Anei ? =)) Mesaj completat Sa te f**..dupa ce ca esti un incapabil, 15 min te-ai chinuit si tot nu ai reusit sa faci mizeria aia de joc..ca te fac acum de ras pe forum Si-ti demonstrez ca l-am terminat ... chiar si nivelul 2 Ai vazut ce broscute avem in stanga ? Mesaj completat Sa te f**..dupa ce ca esti un incapabil, 15 min te-ai chinuit si tot nu ai reusit sa faci mizeria aia de joc..ca te fac acum de ras pe forum Si-ti demonstrez ca l-am terminat ... chiar si nivelul 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_RoxxY_ Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Stiri rutiere: Astazi a avut loc un accident intre o Dacie si un Bentley de 280 mii euro. Soferul Daciei a reusit sa moara la timp…… Medicul ginecolog dupa consultatie: - Doamna, am o veste buna. - Domnisoara! - Domnisoara, am o veste proasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 O tânără la spovedanie: - Părinte, eu… ăăă…. - ÂŞtiu, fiica mea ce ai făcut, că suntem prieteni pe facebook, am văzut poze, am citit ce ai scris pe perete… mi-a fost îndeajuns - ÂŞi ce trebuie să fac ca să fiu iertată, părinte? - Să dai like la 10 mănăstiri… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 O tânără la spovedanie: - Părinte, eu… ăăă…. - ÂŞtiu, fiica mea ce ai făcut, că suntem prieteni pe facebook, am văzut poze, am citit ce ai scris pe perete… mi-a fost îndeajuns - ÂŞi ce trebuie să fac ca să fiu iertată, părinte? - Să dai like la 10 mănăstiri… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Moloz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 (editat) Moloz... haha foarte tare fix masina asta am pozat-o si eu acum cateva zile Editat Martie 31, 2011 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 yahooooooo :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 " Pentru a nu părea disponibila de la prima întâlnire, domnișoara a mâncat banana cu lingura." " În Germania a avut loc festivalul de bere. Cele mai multe beri au fost băute de locuitorul orașului Caracal I.Popescu, care a urmărit festivalul la televizor ." "Un locotenent, după ce a băut aproape toată noaptea, n-a r eușit sa se trezească dimineața. Suna telefonul. O voce plăcută de femeie: "D-le locotenent, doriți sex prin telefon? - Bineînțeles! - Aveti legătura cu comandantul unității." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 " Pentru a nu părea disponibila de la prima întâlnire, domnișoara a mâncat banana cu lingura."... Mda ... am inventat si eu una cu lingurita ... accidental Domnisoara ... pot sa-mi bag si eu linguritza in savarina dumneavoastra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 http://www.okazii.ro/catalog/36808334/tren...a-romaniei.html Vedeti poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Mda ... am inventat si eu una cu lingurita ... accidental Domnisoara ... pot sa-mi bag si eu linguritza in savarina dumneavoastra ? "N-am ma.... o banana poate..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 haha foarte tare fix masina asta am pozat-o si eu acum cateva zile originala era: oriunde, oricand dar nu cu oricine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Moloz... haha foarte tare fix masina asta am pozat-o si eu acum cateva zile Voi ați pozat-o, eu am apucat să-i iau numărul cînd o depășeam, pe undeva prin Colentina. Aveam nevoie tocmai de așa ceva și i-am sunat. Vreau să vă spun că băieții au fost extrem de prompți și chiar m-au taxat mai puțin decît credeam, deci RECOMAND! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Voi ați pozat-o, eu am apucat să-i iau numărul cînd o depășeam, pe undeva prin Colentina. Aveam nevoie tocmai de așa ceva și i-am sunat. Vreau să vă spun că băieții au fost extrem de prompți și chiar m-au taxat mai puțin decît credeam, deci RECOMAND! Prompti-prompti si molozul ca molozul, numai sa nu vrei sa transporti cadavre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Corect, chiar i-am întrebat... Trebuie să recunosc că ăsta a fost un motiv care m-a făcut să-i sun! Mesaj completat Și, ca să fiu și on topic: Anglia a anunțat că va participa la războiul din Libia pînă la ultimul francez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 http://www.okazii.ro/catalog/36808334/tren...a-romaniei.html Vedeti poza hm..."trelingul" vine cu tot cu cocalar si cu stelutele alea idioate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Mda ... am inventat si eu una cu lingurita ... accidental Domnisoara ... pot sa-mi bag si eu linguritza in savarina dumneavoastra ? ... lupu la mea ii place cand lingurita ta vine spre ea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 EA: voi barbatii n-ati opri nici in ruptul capului sa intrebati care e drumul. Mai bine pierdeti 2 ore pe drum in plus ! EL: pierdem noi doua ore, dar recuperam la parcarea laterala ! Viteza medie a femeilor in supermarket = 200 euro/ora. Ora de zoologie: - Bula, imi poti numi cinci animale care traiesc in Africa? - Da. Patru elefanti si o girafa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) Se urca un american intr-un taxi la aeroport. Acesta ii spune taximetristului sa-l plimbe prin oras sa vada si el cum este prin bucuresti ca e prima data. Vede americanul hotelul marriott si intreaba: -ce este asta? -este hotelul marriott zice taximetristul -in cat timp a fost asta construit? -cam 5 ani -aaaaa pai asta la noi in america era gata in maxim 2 ani Taximetristul putin iritat de reactia si replica taximetristului. Merg ce merg pana ajung la hotel Intercontinental, acolo americanul intreaba: -ce este asta? -hotel intercontinental raspunde taximetristul -in cat timp a fost asta contruit? -cam 3 ani zice taximetristul cu gandul ca americanul se va abtine de la replici... -aaaaaa ce mult, asta la noi era gata in 2 ani maxim Taximetristul chiar enervat continua plimbarea si strategic il duce pe american la casa poporului. Americanul uimit de ceea ce vede: -uaaau ce frumos, asta ce este? intreaba americanul -nu stiu ca azi de dimineata nu era aici Editat Aprilie 1, 2011 de aldraqraudetot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 http://www.internetshouldbeillegal.com/ gay? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 O tânără la spovedanie: - Părinte, eu… ăăă…. - ÂŞtiu, fiica mea ce ai făcut, că suntem prieteni pe facebook, am văzut poze, am citit ce ai scris pe perete… mi-a fost îndeajuns - ÂŞi ce trebuie să fac ca să fiu iertată, părinte? - Să dai 'like' la 10 mănăstiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate