nike Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 (editat) Fiecare tara cu BMW-urile lor. Apropo de cai. Editat Februarie 25, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Apropo de cai 2- Are you sure this is British beef?- Of horse it is! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Viitoarea mea cumnata.....    Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 1 an, asa ca ne-am decis sa ne casatorim. Exista o singura chestiune care ma deranja. Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata tot timpul se imbraca cu fuste mini (extrem de mini), iar in vocabularul ei nu exista cuvantul sutien, darmite in garderoba ei. Culmea era ca intotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa. Era clar. O facea in mod deliberat. Pentru ca asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata. Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta. Am luat-o de buna si i-am spus ca vin in cateva minute.Era singura cand am sosit si a inceput sa imi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cat de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data inainte de a ma insura si a ma darui surorii ei pentru intreaga viata. Eram total socat si nu am putut scoate un cuvant. Mi-a spus ca merge la ea in dormitor iar daca doresc un ultim salbatic "zbor" nu trebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana de piatra, stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urca scarile. Am stat asa cateva momente, apoi m-am intors si m-am indreptat spre iesire. Am deschis usa , cautand cu privirea locul unde mi-am parcat masina, cand au inceput ropote de aplauze.Toata familia viitoarei mele sotii era adunata in fata casei si ma aplauda. Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a inceput un mic speech: "Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!" Morala: INTOTDEAUNA pastreaza prezervativele in masina... BUna morala !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dNb Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arminwad Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Directorul unui cimitir suna la reprezentanta unei firme de motociclete: - Cate motociclete ati vandut in ultima saptamana? - Cinci bucati. - A, inseamna ca unul inca se mai plimba… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Cum puii mei e posibil asa ceva ????? WTF???????/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Hai mã,nu stii cã România,e tzara tuturor posibilitãtilor...?! Nu mã mai mirã nimica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 (editat) au supermarche Editat Februarie 26, 2013 de lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Io zic că asta e regizată, filmarea e făcută cam prea „pe tipicul” parcărilor nereușite, iar ăla alb parchează prea aproape de cel din dreapta, parc-ar fi făcut loc special pentru gagică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) Editat Februarie 27, 2013 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Vai de oo-le lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=RMcl4OaA4rY&feature=player_embedded Editat Februarie 27, 2013 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator SilviuC Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 super fun.."te-ai ras"mult ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 super fun.."te-ai ras"mult ? Animația cu motoreta e chiar mișto Sau tu preferi animațiile cu vome ca să te poți distra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Animația cu motoreta e chiar mișto Sau tu preferi animațiile cu vome ca să te poți distra ? "Miroase" a CristiCbr ))) care era un "monument" de umor si inteligenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator SilviuC Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Animația cu motoreta e chiar mișto Sau tu preferi animațiile cu vome ca să te poți distra ? daaa, ce sa zic..e super distractie pe aici. "Miroase" a CristiCbr ))) care era un "monument" de umor si inteligenta nu cunosc personajul,dar probabil ca mai bine asa decat sa razi pana si cand cineva iti arata un deget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 "Miroase" a CristiCbr ))) care era un "monument" de umor si inteligenta faceai vreo referire la mine sau ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate