Sari la conținut

Hai să râdem!

mihaiachi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• vintze

2141

• Penetru

1932

• ivan pedala

1637

• Flower-Power

1589

Top Posters In This Topic

Posted Images

la noi in tara am impresia ca au pus astia pastile -IQ pisate in apa cateodata....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce-o fi așa genial? După primele secunde m-a pus să închid filmul și să-mi duc viața mai departe ca pîn-acu! :P

Link spre comentariu

După “Mai dă-te-n dragostea mea”, Connect-R pregăteşte o nouă baladă romantică: “Băga-mi-aş dragostea în tine şi în familia ta”

A cucerit milioane de inimi cu şlagărul “Mai dă-te-n dragostea mea”, iar versurile şi look-ul lui nonconformist au făcut sute de femei să simtă furnicături acolo jos. Acum, Connect-R, alias Ştefan Lucreţiu Eugenia Mihalache, nu se astîmpără şi pare gata să dea lovitura din nou, în rîndul femeilor sensibile şi romantice, cu o nouă piesă de acelaşi gen: “Băga-mi-aş dragostea în tine şi în familia ta, azi şi mîine!”.

“E o piesă extrem de rafinată şi de sensibilă, cu versuri tandre şi romantice, ca de fiecare dată. Dacă ascultaţi bine ce spun pe piesă o să simţiţi petale de trandafir, lumînărele parfumate aprinse, o cadă plină de spumă, pentru că aşa sînt eu, în dragostea mea, un tip romantic, bilute”, a declarat Connect-R. “Nu mai suportam lipsa de mesaj şi limbajul violent folosit în melodiile de azi. De aia am zis să fac ceva elegant, plin de esenţă!”.

Pe lîngă viitorul hit, “Băga-mi-aş dragostea în tine şi în familia ta”, Connect-R a anunţat şi alte piese de pe următorul său album: “Să-mi sugi inima ca o nesătulă”, “Inima mea vrea să-ţi dea iubire, pînă nu mai poţi să mergi” şi, piesa de rezistenţă, “Am o dragoste de neam prost şi nu se rezolvă singură, fă şi tu ceva, măcar joacă-te cu tandreţea sau masează-mi sentimentele”.

http://www.catavencii.ro/Dupa-ldquomai-da-te-n-dragostea-meardquo-connect-r-pregateste-o-noua-balada-romantica-ldquobaga-mi-as-dragostea-in-tine-si-in-familia-tardquo_0_8799.html

Editat de Penetru
Link spre comentariu

Deşi biletele nu prea se vindeau, concertul Rammstein a fost salvat. Cântă Bănică în deschidere!

Concertul Rammstein, care se preconiza a fi un mare eşec din cauza vânzărilor reduse de bilete, pare totuşi să fi fost salvat, după ce Ştefan Bănică Jr. a anunţat că va susţine un mini-concert de Crăciun în deschidere.

Potrivit marilor distribuitori de bilete la concerte şi alte evenimente, în minutele de după anunţul lui Bănică s-au vândut zeci de mii de bilete.

"Înainte ca Bănică să vină cu propunerea se vânduseră 500 de bilete şi se mai dăduseră vreo 2000 de invitaţii, prin sistemul clasic, adică bloggeri, pişcotari, oameni de prin agenţii, obişnuiţii pomenilor din show-biz. După anunţ, am încasat 4 milioane de Euro în 2 ore", declară Victor R, manager la Biletristica.ro, site de bilete şi invitaţii.

Vocalistul Rammstein, Till Lindemann, a declarat în numele trupei că întreaga Germanie, dar şi muzica rock în general îi sunt recunoscătoare marelui artist român, prezenţa sa în deschidere provocând o vânzare aproape instantanee a biletelor rămase.

"Îi mulţumim domnului Ştefan Bănică şi îl asigurăm că nu ne-am supărat deloc pentru că a refuzat să cântăm un duet cu el, dumnealui e un mare artist", a mai declarat Ollie Riedel, basistul trupei Rammstein.

Link spre comentariu

• ivan pedala changed the title to Hai să râdem!
  • Vizitator changed the title to Hai să râdem!
  • Vizitator pinned this topic