Admin l.u.v Postat August 17, 2016 Admin Share Postat August 17, 2016 Ce au reusit aseara membrii unei galerii in fieful rivalei de-o viata este colosal! Cand am realizat ce s-a intamplat si mai ales povestea din spate m-am sufocat de ras! Nici nu conteaza echipele si contextul, ci inventivitatea, inteligenta si iscusinta unora! Desi am aproape 50 ani si am vazut mult sport, nu-mi amintesc de un gest similar sau care sa se apropie macar de inventivitatea fanilor dinamovisti! Jos palaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Ce au reusit aseara membrii unei galerii in fieful rivalei de-o viata este colosal! Cand am realizat ce s-a intamplat si mai ales povestea din spate m-am sufocat de ras! Nici nu conteaza echipele si contextul, ci inventivitatea, inteligenta si iscusinta unora! Desi am aproape 50 ani si am vazut mult sport, nu-mi amintesc de un gest similar sau care sa se apropie macar de inventivitatea fanilor dinamovisti! Jos palaria! Cred ca astfel galeria Dinamovista si-a asigurat un loc in istoria fotbalului . Toata stima ptr organizare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Ce au reusit aseara membrii unei galerii in fieful rivalei de-o viata este colosal! Cand am realizat ce s-a intamplat si mai ales povestea din spate m-am sufocat de ras! Nici nu conteaza echipele si contextul, ci inventivitatea, inteligenta si iscusinta unora! Desi am aproape 50 ani si am vazut mult sport, nu-mi amintesc de un gest similar sau care sa se apropie macar de inventivitatea fanilor dinamovisti! Jos palaria! Ori a fost o tribuna de handicapati ori plina de dinamovisti. Acu chiar nu imi vine sa cred ca din toata tribuna niciunul nu a remarcat ce culori au pe ei sau ce scrie. Cred mai degraba ca dinamovistii au luat o tribuna sa faca asta si l-au facut mai bogat pe Becali. Si atunci mi se pare ca seamana cu aia de iti tai puta sa faci in ciuda la nevasta! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Un sofer de Mercedes ultimul-racnet reuseste sa-l lase cu gura cascata pe un politist din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 ) @bozoro si ia zi tu cum iti dadeai tu seama ce scrie daca erai in tribuna ? te uitai la tine si vedeai ce scrie? (nu, nu am fost in tribuna) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 te uitai pe facebook???? unde in secunda 2 era plin de poze si scoteai alea de pe tine? te gandeai ca rosu cu alb in cantitatile alea nu prea are de-a face cu steaua? zic si io ca la fotbalul national nu ma mai uit din '96 si nu prea mai stiu cum e pe stadion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 18, 2016 Admin Share Postat August 18, 2016 Nu statea nimeni sa se uite pe Facebook, oamenii erau la meci, se uitau la jucatori, incalzire, nu la telefoane. Din tribuna oricum nu iti dadeai seama de amploarea coregrafiei, totul era vizibil din partea cealalta. Chestia geniala tocmai asta este, farsa a fost facuta de niste brilliant minds dinamovisti si dusa la indeplinire de catre suporterii stelei din tribuna, fara voia lor :-)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 https://www.facebook.com/1742060532736889/videos/1773326092943666/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 de vacanta https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1298047013556768 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 ieri mi s-a parut ceva ciudat pe o poarta si am oprit sa fac poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Nu statea nimeni sa se uite pe Facebook, oamenii erau la meci, se uitau la jucatori, incalzire, nu la telefoane. Din tribuna oricum nu iti dadeai seama de amploarea coregrafiei, totul era vizibil din partea cealalta. Chestia geniala tocmai asta este, farsa a fost facuta de niste brilliant minds dinamovisti si dusa la indeplinire de catre suporterii stelei din tribuna, fara voia lor :-)))))) da... https://www.facebook.com/828777003809568/videos/1226247527395845/ » Post actualizat in 19 Aug 2016 16:46 https://www.facebook.com/cinemamoremio/videos/1244744212203277/?hc_ref=NEWSFEED marcello si sophia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 20, 2016 Share Postat August 20, 2016 Semn de incepator varianta "corp diplomatic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 20, 2016 Share Postat August 20, 2016 Fain tricoul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat August 20, 2016 Share Postat August 20, 2016 Antoni (Toni) Bou. 9 tiluri de campion mondial la trial. 10 indoor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 20, 2016 Share Postat August 20, 2016 Antoni (Toni) Bou. 9 tiluri de campion mondial la trial. 10 indoor. Poate unul dintre cei mai mari sportivi pe doua roti Cica stioe sa mearga binisor : » Post actualizat in 20 Aug 2016 20:35 Finalul cu scrisul Red Bull pe o roata este absolut apoteotic. Noroc ca a ajuns subiect de gluma, poate mai vede romanul cine-i Toni Bou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Poate unul dintre cei mai mari sportivi pe doua roti Cica stioe sa mearga binisor : » Post actualizat in 20 Aug 2016 20:35 Finalul cu scrisul Red Bull pe o roata este absolut apoteotic. Noroc ca a ajuns subiect de gluma, poate mai vede romanul cine-i Toni Bou Sincer , nici pe jos nu-mi ies toate ce le face el pe doua roti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Uite aici, indienilor le ies toate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 La usa unei blonde suna soneria:- Cine e? intreaba blonda gafaind.- Proprietarul. Am venit dupa chirie .- Veniti putin mai tarziu va rog. Acum platesc lumina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Poza needitata Nu ma prind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 E fun, sa zic asa, sa ai cui de remorca pe fata te ajuta mult la manevrarea remorcilor (trailere lungi). Nu te mai chinui din oglinzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Nu am incercat niciodata deoarece nu am avut ocazia, eu personal manevrez remorca din oglinzi, dar am vazut la noi in zona 2-a busuri (la noi multi fac extern) care aveau atasat carlig de remorcare pe inelul de tractare din fata, ma gandesc ca ai vizibilitate mai buna iar cand ai de dat distante mari cu spatele probabil e mai simplu asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 https://youtu.be/_dwdsQ_2nMI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate