brocko Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Un rus se scoala dimineata si vede tancuri cu steagul Americii in fata casei. Iese urland: "freedom,freedom!!!!". Un soldat iese din tanc: "niet freedom. HALLOWEEN!!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Nu stiu daca a mai fost.... Balada Elodiei http://www.220.ro/Balada_Elodiei-31151.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 cei cu ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Psihiatrii afirma ca una din patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei prieteni si nu ai observat nimic ciudat la ei, atunci …cel ticnit esti tu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Vecinul merge la tigan: - Tigane, puradelul tau mi-a furat un pui. Il cheama tiganu ' pe puradel: - Ba! ciordiles cirikli? - Ciordiles tata, ciordiles... - Auzi ma ce zice asta... ca nici nu l-o vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Vecinul merge la tigan: - Tigane, puradelul tau mi-a furat un pui. Il cheama tiganu ' pe puradel: - Ba! ciordiles cirikli? - Ciordiles tata, ciordiles... - Auzi ma ce zice asta... ca nici nu l-o vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Bai Denis... ia pune si tu o gluma. Cea mai tare pe care o stii tu! Vrei? Sau e prea greu pentru neuroni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Khael Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Funny shit pt amatorii de poante cu Chuck Norris: http://clients.arranschlosberg.com/chuck/index.htm?query Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Bai Denis... ia pune si tu o gluma. Cea mai tare pe care o stii tu! Vrei? Sau e prea greu pentru neuroni? Si mai zici de mine ca-s al draq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Cred ca a mai fost...da' e tare: Era odata un tanar care cand era mic vroia sa se faca un "mare" scriitor. Cand i s-a cerut sa defineasca "mare" a spus: "Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care lumea sa reactioneze emotional, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere, disperare si manie!" Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare... <small>--- Mesaj completat în 06 Nov 2007 12:49 -------------</small><br/>Moare un gamer si, dupa moarte, ajunge in Iad. Dupa o saptamana, suna Satana la Dumnezeu: - Doamne, ce nebun mi-ai trimis, a distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, alearga prin tot Iadul si striga in gura mare "Unde-i iesirea spre nivelul 2?"........ <small>--- Mesaj completat în 06 Nov 2007 13:13 -------------</small><br/>Un bogat bancher evreu Shlomo isi insoara baiatul. - Simon, fiule, maine zburam la Tel Aviv pentru nunta ta. Imi dau brusc seama ca nu ti-am spus multe lucruri despre viata. De maine vei fi impreuna cu sotia ta, trebuie sa stii unele lucruri. Uite, spre exemplu, cunosti degetele de la mana? - Sigur, tata, degetul mare, aratator, mijlociu, etc - Nu, fiule, stai sa-ti explic : exista degetul calatoriei, al directiei, al placerii, al casatoriei si al distinctiei. - Ah, nu stiam asta, tata. - Degetul calatoriei este degetul mare, care iti permite sa faci autostopul; degetul directiei - indexul - il intinzi casa indici un anumit lucru; degetul casatoriei - inelarul -, pe care pui verigheta, iar degetul distinctiei - cel mic - pe care-l ridici cand bei cafea. - Am inteles, tata, dar ai uitat degetul placerii. - Ah, Simon, l-am lasat pe cel mai bun la sfarsit... degetul placerii este degetul mijlociu, cel mai lung si mai frumos... pentru placere, fiule... il umezesti cu limba................ si numeri bancnotele. Cei care s-au gandit la altceva, in genunchi si sa recite 4 Ave Maria.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza: -Sefu’ azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba: - Cand ai avzut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde: - Nu, sefu’. Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate … Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza: -Sefu’ azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba: - Cand ai avzut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde: - Nu, sefu’. Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate … Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza: -Sefu’ azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba: - Cand ai avzut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde: - Nu, sefu’. Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate … te repeti --- Mesaj completat în 06 Nov 2007 15:43 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 mda, deci fratilor, ori cumparati inca un server, ori mai dati afara din useri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Bai Denis... ia pune si tu o gluma. Cea mai tare pe care o stii tu! Vrei? Sau e prea greu pentru neuroni? Bun....o sa scriu o gluma pentru tine :lol: PS:Esti blonda sau bruneta?? Mai incolo o sa iti zic gluma pentru ca nu prea am timp acu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Un iluzionist lucra pe un vapor. In fiecare saptamana, dadea o reprezentatie. De fiecare data spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa face mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul capitanului, care a inceput sa priceapa trucurile. Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii: - Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie! Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa! Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! ... si asa mai departe. Iluzionistul se enerva dar n-avea ce face. La un moment dat vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul. Timp de cateva zile, plutind fiecare pe o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant. Pana la urma, papagalul zice, OK! Ma dau batut. Unde e vaporul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Poate a mai fost: Doi rebusisti pe o banca: -organ sexual la femeie..... -orizontal sau vertical? -orizontal...... -gura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 - Hei, Nae, mai mergi la femei? - Doar cand e ocupat la barbati!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 - Hei, Nae, mai mergi la femei? - Doar cand e ocupat la barbati!... cred ca l-ai cautat mult Ontopic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DariusB Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Recent a fost efectuat un sondaj de opinie in Italia, in care intrebarea era: "Credeti ca sunt prea multi straini in tara?" Rezultatele au fost dupa cum urmeaza: 20% dintre respondenti au spus "Si" 10% dintre respondenti au spus "No" 70% dintre respondenti au spus: "E, pe dracu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Recent a fost efectuat un sondaj de opinie in Italia, in care intrebarea era: "Credeti ca sunt prea multi straini in tara?" Rezultatele au fost dupa cum urmeaza: 20% dintre respondenti au spus "Si" 10% dintre respondenti au spus "No" 70% dintre respondenti au spus: "E, pe dracu" Tare frate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate