apriliacluj Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Acum 1 minut, xt600 a spus: MM campion! sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Acum 2 minute, apriliacluj a spus: sau nu tic-tac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 one way to find out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Romanul Fineti revine din nou (a câtă oară) la moto3 Ăsta iese în pensie de la moto3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 pana nu pusca si el un campionat..., mai tot incearca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Păi să-și ia pușcă, că altfel nu cred că împușcă nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 mai stii? Alzamora, Talmacsi au luat titlul la varste f inaintate e usor sa iei un titlu cand tu ai 30 de ani de experienta si concurezi cu niste kinderi de 15-18 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Banii mei sunt pe Ayumu anu' ăsta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Parca la moto3 ai voie doar pana la 28 de ani A venit și ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 (editat) asta cu limita de varsta a aparut mai recent, nu era pe vremuri, in "golden era" PS. si sa nu uitam de Angel Nieto si Jorge Martinez "Aspar" ei nici nu voiau sa mearga la clase mari, erau raceri doar de clase mici castigau campionate la 30+ ani Editat Martie 24, 2023 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Am mai zis pe aici ca Gresini si-a luat pilot dublu campion mondial. Cred ca se inchina si cu stanga si cu dreapta AM73 ca s-a carat de la onda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 si totusi Mir ii da de cap la honda aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Acum 2 minute, ioio_viola a spus: si totusi Mir ii da de cap la honda aia ? Asa pare. Dar este prematur, pista nu in cea mai buna conditie. Dar arata bine cartile asa amestecate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Acum 2 ore, danypop a spus: Romanul Fineti revine din nou (a câtă oară) la moto3 Ăsta iese în pensie de la moto3 Iar a prins harfistu asta contract?OMG cand o sa scapam de el bai nene... Cati ani mai are pana nu mai poate participa din cauza varstei? Mir interesant....dar e mult prea devreme sa ne excitam.Timpii sunt buni buni wow : Ce vad eu Pole : Francesco Bagnaia - 01:38.7250 nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 ce o fi zicand MM cand il vede pe AM pe Ducati ajungand la recordul de pol a lui Q din 2021. 2022 nu se pune ca vremea nu a fost cea mai potrivita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Acum 37 minute, damager a spus: ce o fi zicand MM cand il vede pe AM pe Ducati ajungand la recordul de pol a lui Q din 2021. MM93: e cazul sa ma retrag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Cand o ajunge AM asa de rapid sa il faca pe frati-su sa se gandeasca la retragere.... in alt univers nu in asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Acum 8 minute, Method a spus: Cand o ajunge AM asa de rapid sa il faca pe frati-su sa se gandeasca la retragere.... in alt univers nu in asta la cum arata Ducati fac pariu cu tine ca anul asta o sa avem curse in care AM o sa termine in fata lui MM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Acum 24 minute, Method a spus: Cand o ajunge AM asa de rapid sa il faca pe frati-su sa se gandeasca la retragere.... in alt univers nu in asta Daca se întâmplă asta ce faci? Te retragi și de aici ca de pe topicul de F1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Acum 24 minute, danypop a spus: Daca se întâmplă asta ce faci? Te retragi și de aici ca de pe topicul de F1? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 "Urechi de Pluto"?!? A mâncat roanțele din troaca lu' Pluto aiogura? Pană de , pană de curent, plm... Milogii ăștia nu au un generator?!? Transmisia TV în ce priză o fi băgată de merge? La boxe ard lămpile, merg tembelizoarele, numa antrenamentul stă. 1 oră în urmă, danypop a spus: Daca se întâmplă asta ce faci? Te retragi și de aici ca de pe topicul de F1? Își face alt user! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 M-a speriat redflag-ul asta, ii vedeam pe toti ruland si nu aveam imagini cu vreo cazatura, ceea ce m-a facut sa cred ca s-a intamplat ceva mega-nasol, de obicei regia atunci evita sa difuzeze imagini cu cazatura, daca e ceva cu adevarat horror. Asa ca pana de curent, fie primita! Fiuuu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 Ce tur dracesc a facut MM.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 ...sper ca n-am cobit in plm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 24, 2023 Share Postat Martie 24, 2023 MM-ul nu se dezminte... iar sta lipit precum capusa de Q. Dar este interesanta comparaatia directa dintre cei doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate