Flower-Power Postat Mai 3, 2023 Share Postat Mai 3, 2023 Ia-uite ce puteai sa faci și tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 5, 2023 Share Postat Mai 5, 2023 Luna viitoare se voteaza legea care spune obligativitatea platii salariilor doar pe card.Numerar vor primi(la cerere) doar angajatii...militie,pompieri,mapn.Am vazut stirea la televizor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 5, 2023 Share Postat Mai 5, 2023 Peste ocean, la USA şi Canada nu poţi plăti cu cardul de debit, este obligatoriu cardul de credit ca să te oblige la transfer între conturi şi la plata unor comisioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 5, 2023 Autor Share Postat Mai 5, 2023 La 03.05.2023 la 22:13, Flower-Power a spus: Ia-uite ce puteai sa faci și tu... O să-l umplu de koorpapier! Cică "așteaptă să-l alimenteze ca să verifice", mă aștept la _uie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Mai 5, 2023 Share Postat Mai 5, 2023 Baga spuma de geamuri il el si l-ai rezolvat (macar stii ca-i costa pe ei mai mult decat te-au pagubit pe tine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 5, 2023 Share Postat Mai 5, 2023 Acum 9 ore, ENEOS a spus: O să-l umplu de koorpapier! Cică "așteaptă să-l alimenteze ca să verifice", mă aștept la _uie... Fa sesizări în scris...detaliază, email de preferat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 10, 2023 Autor Share Postat Mai 10, 2023 S-a rezolvat. Nu știu dacă plângerea pe care am facut-o la poliție are vreo șansă să schimbe ceva. La următoarea depunere o să bag niște kurpapier folosit în tonomat. O sugestie de bancă decentă pt contul personal aveți? Că următoarea mișcare e să închid contul la "singura bancă românească". P.S. fraierfaizăn și ing le-am fumat deja, nu mai servesc (contul firmei îl mai păstrez la ing pt că e mai convenabil dpdv comisioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Acum 4 minute, ENEOS a spus: S-a rezolvat. da, nefavorabil.... pfffff.... Acum 5 minute, ENEOS a spus: La următoarea depunere o să bag niște kurpapier folosit în tonomat. vezi ca au cel putin 3 camere in/jurul bancomatului..., sa n-o patesti si mai rau.... nu-ti lipseste vreun proces de distrugere, vandalizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 10, 2023 Autor Share Postat Mai 10, 2023 Nu vandalizez nimic, bag norocul în el! Cagulă + cască, să văd cu ce card deschid ușa și tranzacția. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Acum 5 minute, ENEOS a spus: .... să văd cu ce card deschid ușa și tranzacția..... exact! sa nu fie al tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Acum 7 minute, ENEOS a spus: Nu vandalizez nimic, bag norocul în el! Cagulă + cască, să văd cu ce card deschid ușa și tranzacția. Bagi cardul si te recunoaste Eventual bagi 100 lei si le muiesti cu pixul tot neamul si țâța care su supt-o (asa faceam odinioara cu naşu pe tren) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Acum 20 minute, ENEOS a spus: Nu vandalizez nimic, bag norocul în el! Te duci mascat noaptea pe bicicleta si spargi ecranul bancomatului, macar sa dea si ei paguba daca sunt nesimtiti si au bagat banii in buzunar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Pai...io v-am cantat ca am luat mwie cu aceeasi problema, da' nu m-ati crezut! Am mai pierdut si timp, am mai cheltuit si bani ca sa dovedesc faptul ca...nu-i asa cum zic io! Si-acum cand intru in banca respectiva se uita angajatii la mine ca la violatorii de babe! Macar stiu pe viitor cum procedez, fiindca in tara asta omu' de rand niciodata n-are dreptate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Fa un credit de nevoi personale si le mai dai mumu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 La 30.04.2023 la 11:26, ENEOS a spus: Pe scurt: am depus aseară la un bancomat multifuncțional suma de 1800 lei în 36 de bancnote de 50. Băgat banii în față, mestecat aparatul, respins o bancnotă afișat 1550 lei, deci 200 lei mai puțin decât a înghițit. Am sunat imediat la bancă, bălmăjea tanti aia ceva de refuz de plată. Azi am făcut reclamație scrisă pe adresa de mail cu toate detaliile. Pe lângă caterinca la care mă aștept aveți vreun sfat constructiv? Fac plângere la siguranță și încredere pt furt, aștept să miște banca, csf? Din cate stiu eu, la bancomatul ING iti numara prima data banii si iti arata pe ecran cate bancnote din fiecare multiplu ai si totalul aferent (daca este cazul iti returneaza cele neindentificate si apoi iara numara), si apoi te intreaba daca vrei sa finalizezi operatiunea sau sa-ti returneze banii introdusi in aparat, deci sa inteleg ca la tine chiar daca a afisat eronat suma totala, tu tot ai acceptat finalizarea operatiunii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 era la BT din cate am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 La BT e la fel, intai le numara si trebuie sa confirmi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Exact la asta ma gandeam azi cand am depus niste bani. Nu a scris pe ecran cat i-a iesit lui la numaratoare si n-a trebuit sa dai ok?! La 05.05.2023 la 6:58, pinnochio a spus: Luna viitoare se voteaza legea care spune obligativitatea platii salariilor doar pe card.Numerar vor primi(la cerere) doar angajatii...militie,pompieri,mapn.Am vazut stirea la televizor. Ma indoiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Acum 4 ore, shui a spus: Fa un credit de nevoi personale si le mai dai mumu +5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 (editat) Acum 4 ore, shui a spus: Fa un credit de nevoi personale si le mai dai mumu Sunteți tare haioși, adică de ce credeți ca banca nu poate recupera creditul personal? Ați auzit de poprire pe conturi? Acum 52 minute, frigider a spus: +5 Plus infinit dacă ești pe lângă subiect cu ce te mănâncă băncile.. Editat Mai 10, 2023 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 10, 2023 Autor Share Postat Mai 10, 2023 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Nu a scris pe ecran cat i-a iesit lui la numaratoare Ba da 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: si n-a trebuit sa dai ok?! Ba da, dar buton de anulare canci! Ăsta a fost primul gând când am vz că suma afișată e mai mică decât ce am introdus eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Habar n-am, dar dacă nu dai comanda ok, ar trebui implicit să însemne că nu ești de acord și după un timp (secunde) să anuleze tranzacția. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 pentru conflicte cu bancile ar exista https://csalb.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Exact. Sau butonul Cancel de pe tastatura analogica, daca are bancomatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Sau butonul roșu de la tastatură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate