Lup69 Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Apropo de casti, siguranta, etc: https://www.g4media.ro/eliminarea-unghiurilor-moarte-o-noua-serie-de-casti-de-protectie-le-ofera-bikerilor-ochi-in-spatele-capului.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Ochi de soacră... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Ianuarie 24 Autor Share Postat Ianuarie 24 După Harley ieri, azi a anunțat și Indian noile modele pentru 2025: Partea mișto este că au adus V2-ul răcit pe lichid de pe challenger si pe restul modelelor ceea ce e next level fata de concurenta. Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlboro Man Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Noul Xdiavel acum cu motor V4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Luni la 16:07 Share Postat Luni la 16:07 Un soi de V-Max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Luni la 19:48 Share Postat Luni la 19:48 (editat) La 24.01.2025 la 8:59, Marlboro Man a spus: Aseara Harley a avut prezentarea line-upului pentru 2025: Desi se zicea ca nu, au scos si Street Glide Ultra, un street Glide cu portbagaj, lower fairing si ceva accesorii + culoare in doua tonuri. Parca imi pare rau acum ca am luat varianta simpla bagger dar asta e La preturi inca se arunca nu au de gand sa le mai ajusteze in jos Abureala - Harley tot cu probleme de fiabilitate ramane in continuare Si la niste preturi aberante pentru un sasiu cu motor de tractor Vb recent cu un american - el de colo ca e marca lor, ca asta insemana motoreta dar strans la saiba si piulita tot agregatu indiverent de model dai si dai..... NU domle ca o bag in servis si mecanicii rezolva ei problema ...... - raspunsul meu: rahat cu ambalaj comercial la greu Editat Luni la 19:49 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate