Sari la conținut

Noutati din lumea moto

DonFlamingo
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

După Harley ieri, azi a anunțat și Indian noile modele pentru 2025: 

Partea mișto este că au adus V2-ul răcit pe lichid de pe challenger si pe restul modelelor ceea ce e next level fata de concurenta. 

Frumos 💪

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...
La 24.01.2025 la 8:59, Marlboro Man a spus:

Aseara Harley a avut prezentarea line-upului pentru 2025:

Desi se zicea ca nu, au scos si Street Glide Ultra, un street Glide cu portbagaj, lower fairing si ceva accesorii + culoare in doua tonuri.

Parca imi pare rau acum ca am luat varianta simpla bagger dar asta e 😂

La preturi inca se arunca nu au de gand sa le mai ajusteze in jos

Abureala - Harley  tot cu probleme de fiabilitate ramane in continuare

Si la niste preturi aberante pentru un sasiu cu motor de  tractor 

Vb recent cu un american - el de colo ca e marca lor, ca asta insemana motoreta dar strans la saiba si piulita tot agregatu indiverent de model  dai si dai.....

NU domle ca o bag in servis si mecanicii rezolva ei problema ...... - raspunsul meu: rahat cu ambalaj comercial la greu

Editat de sprike
Link spre comentariu

• 3 weeks later...

HD Road Glide CVO RR

nu știu ce se vrea a fi la 110 mii dolari. 

scot așa ceva și după se plâng ca le scad profiturile

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 3 minute, Marlboro Man a spus:

HD Road Glide CVO RR

Baaaad management.

Nu-s pionieri la matematici defectuoase... :)

Link spre comentariu

La 24.01.2025 la 13:04, Lup69 a spus:

Abureli.

Casca asta a aparut prin 2018 prima data, a strans bani din crowdfunding. DUpa prin 2020 a strans bani de preorder-cate 1500 2000 dolari!!!!

si acum in 2025 cica preorder, si face livari dupa ce comanzi-adica o produc cand dai comanda, nu au stoc:))))))))

SI vin cu tehnologie veche de 10 ani, camere full hd-exista de o caruta de vreme, HUD simplu-exista si ala , sistem intercom slab, si o casca slaba overall. LA care nici specificatiile nu le dau clar-cat cantareste de exmplu, si din ce este facuta.

Trebuia sa dea faliment de mult....

Link spre comentariu

Zontes 703 RR

3 cilindri, 700cmc, 102 cai, 76 nm, quickshifter up, ecran tft de 6.75, port usb a si c, amortizoare fata/spate marzocchi reglabile, frane j.juan(apartin de brembo), abs bosch

pneuri 120 fata, 180 spate, consum 5l/100, greutate 180kg uscata, 196 kg cu lichide

pret in jur de 8000E

De cand si-au tras ingineri/ designeri europeni, chinezii incep incet/ incet sa urce in gama, in momentul cand vor avea o retea de desfacere/service pusa la punct... japonezii or sa inceapa sa se ingrijoreze, si nu numai ei...

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

nu te mai chinui sa te uiti la clipuri, direct pe site-ul lor ca acolo stii daca e sau nu. 

Apar zilnic zeci de clipuri despre Africa Twin Supraalimentata - le dau report la toate alea pentru fake-uri facute cu AI. 

Revenind la modelul asta: da e misteaux rau :D

Link spre comentariu

Nu imi permiteam sa pun informatii gresite.

Am o varsta! :))

Si nu e downsizing pentru ca R12 exista si este un alt model din gama.

Eu am un R9T Scrambler 2023 cu acelasi motor de 1200 cmc, dar din generatia Rnine T. R12 este urmatoarea generatie.

Editat de popp
Link spre comentariu

1 oră în urmă, Speedy.K a spus:

Da, cred ca doar boxeru' si cardanu sunt buba.

Nu știu ce să zic... BMW HP2 Enduro are la gol 175 de kilograme. Practic baza e aceeași, motor+cardan. 

Link spre comentariu

La 05.03.2025 la 10:07, Marlboro Man a spus:

HD Road Glide CVO RR

Daca vrei pe albastru, mai dai 5000 $

Acum 4 ore, popp a spus:

Noul BMW R12 G/S

Roata fata 21, spate 18, suspensie enduro ajustabila, samd...

Mie imi place

E frumos...ce e drept, dar e de fitze, nu de golaneala. Exista altele cu care te poti juca pe coclauri.

Se adreseaza unui segment mai exclusivist (genul celor care au orgasm cand vad cardan si BMW in aceeasi propozitie)...

Link spre comentariu

De acord.

Dar care ar fi acel motor de golaneala?

Fiecare are orgasm la ce vrea, vorba lu' Mobexpert: "Suntem cu toti diferiti. Din fericire". 

Mobra pe care o am acum e prima de sosea, cu cardan si cu boxer ( tzatzele alea lasate cum s-a exprimat atat de poetic un forumist) si as incerca si una mai ca asta, cu care sa stiu ca pot sa mai intru si pe forestiere.

Pentru "golaneala" recomand KTM ( galeata ai de suruburi cu care mergi cu magnetu in spate), Husqvarna aia care e tot KTM, GasGas-ul ala de era bun dar a ajuns tot KTM, Honda aia ( de am dat la kickstart de mi-a venit acru-n gura 2 sezoane), Xchallenge ala ( de imi pare rau si acu dupa el) si alte fiare, inclusiv ceva Yamaha de motocross.  

P.S.  HP 2 Enduro era "The shit" in acceptiunea mea. Nu m-am urcat decat pe un HP 2 Megamoto 

Acum 3 ore, vis-a-vis a spus:

Nu știu ce să zic... BMW HP2 Enduro are la gol 175 de kilograme. Practic baza e aceeași, motor+cardan. 

R12 G/S- ul asta o sa fie mai greu, cu siguranta.

plus ca HP 2(oiu) ala se vinde si acum pe o palarie de bani, unel chiar la pret de asta nou

Acum 5 ore, Nguyen a spus:

Un gunoi.

Pe programu' 2

Acum 6 ore, Speedy.K a spus:

Ar fi misto daca n-ar avea boxeru ala cat ghidonul si kile cat porcu.

Io cred ca e misto sa mergi cu el pe forestiere si sa te mai urci si pe la Tablu Butii. Are centrul ala de greutate jos de la tzatzele ale

Link spre comentariu

1 oră în urmă, popp a spus:

Mobra pe care o am acum e prima de sosea, cu cardan si cu boxer ( tzatzele alea lasate cum s-a exprimat atat de poetic un forumist) si as incerca si una mai ca asta, cu care sa stiu ca pot sa mai intru si pe forestiere.

Te-ai intrebat vreodata de ce doar BMW-ul a ramas pe boxer? Nu este evolutie tehnica ci traditie... la fel cum Guzzi a ramas pe V-uri. 

Link spre comentariu