Lup69 Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Apropo de casti, siguranta, etc: https://www.g4media.ro/eliminarea-unghiurilor-moarte-o-noua-serie-de-casti-de-protectie-le-ofera-bikerilor-ochi-in-spatele-capului.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Ochi de soacră... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Ianuarie 24 Autor Share Postat Ianuarie 24 După Harley ieri, azi a anunțat și Indian noile modele pentru 2025: Partea mișto este că au adus V2-ul răcit pe lichid de pe challenger si pe restul modelelor ceea ce e next level fata de concurenta. Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlboro Man Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Noul Xdiavel acum cu motor V4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 17 Share Postat Februarie 17 Un soi de V-Max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Februarie 17 Share Postat Februarie 17 (editat) La 24.01.2025 la 8:59, Marlboro Man a spus: Aseara Harley a avut prezentarea line-upului pentru 2025: Desi se zicea ca nu, au scos si Street Glide Ultra, un street Glide cu portbagaj, lower fairing si ceva accesorii + culoare in doua tonuri. Parca imi pare rau acum ca am luat varianta simpla bagger dar asta e La preturi inca se arunca nu au de gand sa le mai ajusteze in jos Abureala - Harley tot cu probleme de fiabilitate ramane in continuare Si la niste preturi aberante pentru un sasiu cu motor de tractor Vb recent cu un american - el de colo ca e marca lor, ca asta insemana motoreta dar strans la saiba si piulita tot agregatu indiverent de model dai si dai..... NU domle ca o bag in servis si mecanicii rezolva ei problema ...... - raspunsul meu: rahat cu ambalaj comercial la greu Editat Februarie 17 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlboro Man Postat Martie 5 Share Postat Martie 5 HD Road Glide CVO RR nu știu ce se vrea a fi la 110 mii dolari. scot așa ceva și după se plâng ca le scad profiturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Martie 5 Moderatori Share Postat Martie 5 Acum 3 minute, Marlboro Man a spus: HD Road Glide CVO RR nu știu ce se vrea a fi la 110 mii dolari. scot așa ceva și după se plâng ca le scad profiturile Baaaad management. Nu-s pionieri la matematici defectuoase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 5 Share Postat Martie 5 La 24.01.2025 la 13:04, Lup69 a spus: Apropo de casti, siguranta, etc: https://www.g4media.ro/eliminarea-unghiurilor-moarte-o-noua-serie-de-casti-de-protectie-le-ofera-bikerilor-ochi-in-spatele-capului.html Abureli. Casca asta a aparut prin 2018 prima data, a strans bani din crowdfunding. DUpa prin 2020 a strans bani de preorder-cate 1500 2000 dolari!!!! si acum in 2025 cica preorder, si face livari dupa ce comanzi-adica o produc cand dai comanda, nu au stoc:)))))))) SI vin cu tehnologie veche de 10 ani, camere full hd-exista de o caruta de vreme, HUD simplu-exista si ala , sistem intercom slab, si o casca slaba overall. LA care nici specificatiile nu le dau clar-cat cantareste de exmplu, si din ce este facuta. Trebuia sa dea faliment de mult.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Zontes 703 RR 3 cilindri, 700cmc, 102 cai, 76 nm, quickshifter up, ecran tft de 6.75, port usb a si c, amortizoare fata/spate marzocchi reglabile, frane j.juan(apartin de brembo), abs bosch pneuri 120 fata, 180 spate, consum 5l/100, greutate 180kg uscata, 196 kg cu lichide pret in jur de 8000E De cand si-au tras ingineri/ designeri europeni, chinezii incep incet/ incet sa urce in gama, in momentul cand vor avea o retea de desfacere/service pusa la punct... japonezii or sa inceapa sa se ingrijoreze, si nu numai ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Vineri la 05:42 Share Postat Vineri la 05:42 Noul BMW R12 G/S Roata fata 21, spate 18, suspensie enduro ajustabila, samd... Mie imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 06:35 Share Postat Vineri la 06:35 (editat) Fac downsizing și se întorc la 1200? Editat Vineri la 06:37 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Vineri la 06:37 Autor Share Postat Vineri la 06:37 Acum 2 minute, ENEOS a spus: AI nu e nici un AI chiar au scos modelul: https://www.bmw-motorrad.ro/ro/models/heritage/r12gs.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 06:38 Share Postat Vineri la 06:38 Așa părea din imagine, am corectat după ce am catadicsit să deschid clipul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Vineri la 06:41 Autor Share Postat Vineri la 06:41 nu te mai chinui sa te uiti la clipuri, direct pe site-ul lor ca acolo stii daca e sau nu. Apar zilnic zeci de clipuri despre Africa Twin Supraalimentata - le dau report la toate alea pentru fake-uri facute cu AI. Revenind la modelul asta: da e misteaux rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Vineri la 07:00 Share Postat Vineri la 07:00 (editat) Nu imi permiteam sa pun informatii gresite. Am o varsta! :)) Si nu e downsizing pentru ca R12 exista si este un alt model din gama. Eu am un R9T Scrambler 2023 cu acelasi motor de 1200 cmc, dar din generatia Rnine T. R12 este urmatoarea generatie. Editat Vineri la 07:03 de popp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Vineri la 07:02 Share Postat Vineri la 07:02 Ar fi misto daca n-ar avea boxeru ala cat ghidonul si kile cat porcu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Vineri la 07:40 Share Postat Vineri la 07:40 Lasă, că ești obișnuit de la KLE, bașca putere la o treime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Vineri la 07:52 Share Postat Vineri la 07:52 Da, cred ca doar boxeru' si cardanu sunt buba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Vineri la 08:03 Share Postat Vineri la 08:03 Acum 2 ore, popp a spus: Noul BMW R12 G/S Roata fata 21, spate 18, suspensie enduro ajustabila, samd... Mie imi place Un gunoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Vineri la 08:58 Share Postat Vineri la 08:58 (editat) Acum 1 oră, Nguyen a spus: Un gunoi. Subscriu, ditamai vaca, dar prinde la mulți, va avea succes masiv. Editat Vineri la 09:33 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Vineri la 09:19 Share Postat Vineri la 09:19 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Da, cred ca doar boxeru' si cardanu sunt buba. Nu știu ce să zic... BMW HP2 Enduro are la gol 175 de kilograme. Practic baza e aceeași, motor+cardan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Vineri la 09:47 Share Postat Vineri la 09:47 La 05.03.2025 la 10:07, Marlboro Man a spus: HD Road Glide CVO RR nu știu ce se vrea a fi la 110 mii dolari. scot așa ceva și după se plâng ca le scad profiturile Daca vrei pe albastru, mai dai 5000 $ Acum 4 ore, popp a spus: Noul BMW R12 G/S Roata fata 21, spate 18, suspensie enduro ajustabila, samd... Mie imi place E frumos...ce e drept, dar e de fitze, nu de golaneala. Exista altele cu care te poti juca pe coclauri. Se adreseaza unui segment mai exclusivist (genul celor care au orgasm cand vad cardan si BMW in aceeasi propozitie)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Vineri la 13:07 Share Postat Vineri la 13:07 De acord. Dar care ar fi acel motor de golaneala? Fiecare are orgasm la ce vrea, vorba lu' Mobexpert: "Suntem cu toti diferiti. Din fericire". Mobra pe care o am acum e prima de sosea, cu cardan si cu boxer ( tzatzele alea lasate cum s-a exprimat atat de poetic un forumist) si as incerca si una mai ca asta, cu care sa stiu ca pot sa mai intru si pe forestiere. Pentru "golaneala" recomand KTM ( galeata ai de suruburi cu care mergi cu magnetu in spate), Husqvarna aia care e tot KTM, GasGas-ul ala de era bun dar a ajuns tot KTM, Honda aia ( de am dat la kickstart de mi-a venit acru-n gura 2 sezoane), Xchallenge ala ( de imi pare rau si acu dupa el) si alte fiare, inclusiv ceva Yamaha de motocross. P.S. HP 2 Enduro era "The shit" in acceptiunea mea. Nu m-am urcat decat pe un HP 2 Megamoto Acum 3 ore, vis-a-vis a spus: Nu știu ce să zic... BMW HP2 Enduro are la gol 175 de kilograme. Practic baza e aceeași, motor+cardan. R12 G/S- ul asta o sa fie mai greu, cu siguranta. plus ca HP 2(oiu) ala se vinde si acum pe o palarie de bani, unel chiar la pret de asta nou Acum 5 ore, Nguyen a spus: Un gunoi. Pe programu' 2 Acum 6 ore, Speedy.K a spus: Ar fi misto daca n-ar avea boxeru ala cat ghidonul si kile cat porcu. Io cred ca e misto sa mergi cu el pe forestiere si sa te mai urci si pe la Tablu Butii. Are centrul ala de greutate jos de la tzatzele ale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Vineri la 14:27 Share Postat Vineri la 14:27 1 oră în urmă, popp a spus: Mobra pe care o am acum e prima de sosea, cu cardan si cu boxer ( tzatzele alea lasate cum s-a exprimat atat de poetic un forumist) si as incerca si una mai ca asta, cu care sa stiu ca pot sa mai intru si pe forestiere. Te-ai intrebat vreodata de ce doar BMW-ul a ramas pe boxer? Nu este evolutie tehnica ci traditie... la fel cum Guzzi a ramas pe V-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate