frigider Postat Octombrie 25, 2023 Share Postat Octombrie 25, 2023 Acum 58 minute, Geologu a spus: Mai rău decât Maverick nu se poate. Pe mav nu l asculta nimeni. Acum 19 minute, ENEOS a spus: Pare că s-a reprofilat: Mărgelele alea. Cazi pe mine cerule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 26, 2023 Share Postat Octombrie 26, 2023 Acum 11 ore, Geologu a spus: Mai rău decât Maverick nu se poate. inseamna ca tu nu esti optimist! numai pesimistul zice ca mai rau de atat nu se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 26, 2023 Share Postat Octombrie 26, 2023 Acum 14 ore, ENEOS a spus: Pare că s-a reprofilat: Bai,retrospectiv nu sunt fan al lui,imi plac multi alti piloti inaintea lui,dar cred ca daca baietzasul asta androgin prinde in urmatorii ani vreo motoreta capabila de niste performante decente,va rupe grila. Respect skillul,in ciuda perlelor de la gat.Si am mai zis si repet,cred ca si adversarii (MM) il respecta si ii recunosc skillul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 26, 2023 Share Postat Octombrie 26, 2023 La 24.10.2023 la 22:57, frigider a spus: Degenerează puțin treaba. era vb doar ca suna stupid ca meserie "fata cu umbrela" dar e ce e. Alea sunt manechine ma, fotomodele. Ori esti tolomac? Sau tu credeai ca singurul lor rol in viata e sa tina umbrella la piloti in motoGP.. (jobrole= hold umbrella) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 26, 2023 Share Postat Octombrie 26, 2023 Acum 25 minute, B.B. a spus: Alea sunt manechine ma, fotomodele. Ori esti tolomac? Sau tu credeai ca singurul lor rol in viata e sa tina umbrella la piloti in motoGP.. (jobrole= hold umbrella) meh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Octombrie 27, 2023 Autor Share Postat Octombrie 27, 2023 Cum arata si se traieste un comentariu pasional de MotoGP https://www.facebook.com/reel/1789327191517188/?s=yWDuG2&fs=e La Digi o fi la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Si la voi se vede alungita imaginea pe Prima Sport 1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Nu E normala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 ciudate rezultate dupa FP1..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Unii au pus gume noi pe final și au tras vreo 2 lap-uri rapide(Martin, Vinales, Aleix) in timp ce alții au rulat cu aceleași gume tot fp-ul(Banania, Marqezii, Q) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 ahaa, nu stiam, nu am urmarit.... mersi de info!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Acum 1 oră, therocketscientist1 a spus: Si la voi se vede alungita imaginea pe Prima Sport 1? Vezi că ai pe telecomandă ceva gen "aspect", "image size" sau ceva pe acolo, mai apasă pe butoane că nu e rocket science! 2 sesiuni și încă nu s-a tăvălit mm! Mă duc să fac un semn pe grindă pt asta, 2 chiar. Drept că plecase 🏍 de sub el exersând startul la sfârșitul fp1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 MM lovit fix in umarul drept de catre unul din deflectoarele de aer de la discul de frana fata al lui JM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Periculoase aripioarele, ar trebui interzise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Octombrie 27, 2023 Autor Share Postat Octombrie 27, 2023 Diferenta intre locul 1 si 18 e +0.541s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 in doua zile ajunge la 1.5 sec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 (editat) Q merge cu aero de 2 ani, aero noua are mai mult downforce dar omoara poneii de la motor. deci nu stiu eu cat de mult au crescut puterea cica si gazele de la evacuare ajuta la propulsie :)) jur asa a zis Crafar. Despre yama cred ca se vorbea. si ceva Can-Can: Oliveira asteapta al 2 lea copil cu verisoara lui. toti afara de ducati au valve pneumatice ca sa fie usoare sa se inchida repede gen. ducati are desmo. Acum 4 ore, Cavaleru a spus: MM lovit fix in umarul drept de catre unul din deflectoarele de aer de la discul de frana fata al lui JM. a fost de galben, minim. Editat Octombrie 27, 2023 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Acum 4 ore, ENEOS a spus: Vezi că ai pe telecomandă ceva gen "aspect", "image size" sau ceva pe acolo, mai apasă pe butoane că nu e rocket science! 2 sesiuni și încă nu s-a tăvălit mm! Mă duc să fac un semn pe grindă pt asta, 2 chiar. Drept că plecase 🏍 de sub el exersând startul la sfârșitul fp1. Nu era pe canalul HD. Cei de la Prima sunt prafao pe audio, nu era vreo minune daca erau prafao si pe video. Chiar acum, therocketscientist1 a spus: Nu era pe canalul HD. Cei de la Prima sunt prafao pe audio, nu era vreo minune daca erau prafao si pe video. L.E. Inainte de a apasa butoane pe telecomanda era corect sa imi spui sa scot din priza si sa bag inapoi. Asa se face corect orice depanare. :v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 M-am gândit că asta ai făcut de prima oară, doar esti @therocketscientist1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Acum 58 minute, frigider a spus: si ceva Can-Can: Oliveira asteapta al 2 lea copil cu verisoara lui. eu stiu ca i sor-sa vitrega... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Acum 10 minute, nike a spus: eu stiu ca i sor-sa vitrega... A oau,e și mai și. Adică e mai ok :))) Sper sa nu sară iar oamenii ca s nu știu cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Depinde cât de vitregă e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Ce treburi au unii.... Acum 2 ore, ENEOS a spus: Depinde cât de vitregă e! Foarte vitregă... Nu au nici o legătură de sânge.... Poate după Adam. Deci sper ca v-ați liniștit cu treaba asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Măcar are mai multe opțiuni decât a lui Bag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Full full full Fără servo, și fără navi și fără abs... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate