B.B. Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Am ajuns sa o traiesc si pe asta: Ma bucur pentru Pecco Bagnana!! Felicitări, a luat titlul meritat și frumos si elegant!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Iar n-a vrut mă să-l depășească. N-a primit mesajul că Bagnaia e deja campion și că acum are voie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Crumos sezon.Vreau si la anul la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Ba, cine e ala cu ochelari din boxa Ducati care zici ca e Rossi la 70 de ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Chiar acum, Speedy.K a spus: A incercat, dar la limita bunului simt! Pai de Marchezisme nu mai aveam chef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 JM, singurel in boxa, se uita la monitor, il vede pe FB in extaz, ce imagine trista...pentru fanii JM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 26 minute, Speedy.K a spus: Cei doi bezmetici au comis-o. Nici nu mai conteaza care a fost de vina, doi tampiti. Hai c-a zburat frumos mm, mi-a mai economisit un semn pe grindă! Miller ca de obicei, Diggia l-a menajat (iar) pe campion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 1 minut, Djenavar a spus: Pai de Marchezisme nu mai aveam chef Exact de-aia il apreciez, are bun simt, desi nu pare sa fie sclavul Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Ce campionat pentru FB1. De la aproape rip la campion mondial din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 1 minute ago, ENEOS said: Diggia l-a menajat (iar) pe campion. Asta zic. Trebuiau să-i pună ăștia mare pe panoul de la boxe "0000" cum i-au pus în Qatar și să-i dea "Mapping 8" pe bord, că săracul nu știa dacă are voie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 4 minute, B.B. a spus: Am ajuns sa o traiesc si pe asta: Ma bucur pentru Pecco Bagnana!! Felicitări, a luat titlul meritat și frumos si elegant!! Daca nu se tsvalea atunci si ttecea Binder peste el, nu mai pupam un sfarsit de sezon asa nebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Hai ca a fost ok si cu numarul 1 pe mobret. Nu a adus ghinion. Cu exceptia semiripului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Scenografie cu slamdunk marca Vale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 4 minute, Speedy.K a spus: Ba, cine e ala cu ochelari din boxa Ducati care zici ca e Rossi la 70 de ani? Cred ca e ta-su lui Pecco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 1 minut, PzKpfW a spus: Asta zic. Trebuiau să-i pună ăștia mare pe panoul de la boxe "0000" cum i-au pus în Qatar și să-i dea "Mapping 8" pe bord, că săracul nu știa dacă are voie. Păi dacă FB era în fața lui JM oricum nu-i afecta titlul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Chiar acum, B.B. a spus: Cred ca e ta-su lui Pecco. Sunt eu nebun sau chiar arata cum ar arata Vale la 70-80 de ani?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 16 minute, Gixu. a spus: Nope :)) Chiar vrea sa fie dat afara :))) epic Acum 4 minute, Djenavar a spus: Se vede din AVION Digia, nu a vrut sa depaseasca, ba da nu vrea delok, a incercat, a incercat dar nu a vrut hai da-le idei celor ca XT600 si halalblabie Binderache si Digia ar merita sa fie in aceeasi echipa. Show total. De ce am vaga impresie ca Digia a facut cum a vrut echipa si cat a facut asta a iesit prost. Dupa ce i-au gasit un inlocuitor, omul a mers precum Martinator. Foarte bine ca a plecat de la echipa aia de cacao. Pe viitor le doresc sa semneze ccu Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 5 minutes ago, Lup69 said: JM, singurel in boxa, se uita la monitor, il vede pe FB in extaz, ce imagine trista...pentru fanii JM! That's the way the cookie crumbles... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 1 minut, ENEOS a spus: Păi dacă FB era în fața lui JM oricum nu-i afecta titlul! Terminati, normal ca stia ca Martin e pa. Doar ca n-a vrut sa riste sa-i strice sarbatoarea lu' Peco dandu-l pe jos. Daca putea sa-l depaseasca curat, ar fi facut-o, sunt convins. Dar cu risc nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 1 minute ago, Kagemusha said: That's the way the cookie crumbles... +1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 8 minute, Lup69 a spus: JM, singurel in boxa, se uita la monitor, il vede pe FB in extaz, ce imagine trista...pentru fanii JM! Mai exista fani JM?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Chiar acum, nike a spus: hai da-le idei celor ca XT600 si halalblabie Pai ce crezi ca fac, le dau idei la ,, spectralisti,, analizatori in gaze astrale cumva.mi pare rau de ei, pentru ca fiecare gsndeste exact cum ar fi facut el, asa ca se asteapta la manareli, taine, conspiratii, marsavii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 2 minutes ago, Speedy.K said: Terminati, normal ca stia ca Martin e pa. Doar ca n-a vrut sa riste sa-i strice sarbatoarea lu' Peco dandu-l pe jos. Daca putea sa-l depaseasca curat, ar fi facut-o, sunt convins. Dar cu risc nu. N-auzi că toată lumea îl protejează pe Bagnaia? Și ăia de la KTM s-au dat din fața lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Fiti atenti ca i-a venit mintea la cap tiganului! Frumos, de data asta, foarte frumos! Acum stiu cu cine mi s-a tot parut ca seamana Zarco la cum vorbeste si chiar si la moaca: va amintiti serialul "Varul din strainatate"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Na, rezolvata situatia si pentru anul asta. Urmeaza o pauza lunga. Ce a facut Vinales de a fost retrogradat pe grila de start? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate