ioio_viola Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 CATEGORY - LAPS - TOTAL DISTANCE - FINISH IN CASE OF RED FLAG MotoGP™ - 20 - 110.26 Km / 68.51 Miles - 15 Moto2™ - 16 - 88.21 Km / 54.81 Miles - 12 Moto3™ - 14 - 77.18 Km / 47.96 Miles - 11 Total length - 5.51Km / 3.43 Miles Total Width - 15m / 49.21ft Longest Straight - 1,200m / 3937.01ft Right Corners - 9 Left Corners - 11 Vineri 12.04 18:45-19:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 23:00-00:00 MotoGP™ Practice Sambata 13.04 18:10-18:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 18:50-19:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 19:15-19:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 21:15-21:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2 22:10-22:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2 23:00 MotoGP™ 10 Laps Sprint Duminica 14.04 17:40-17:50 MotoGP™ Warm Up 18:00-18:35 MotoGP™ Rider Fan Parade 19:00 Moto3™ 14 Laps Race 20:15 Moto2™ 16 Laps Race 22:00 MotoGP™ 20 Laps Race PS: am uitat sa pun ca e etapa 3. in titlu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 Diiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 Chiar acum, Cavaleru a spus: Diiiii Exact, Diiiiii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 Vedem prima pozitionare a lui MM pe podium, poate chiar locul 1? Mi-ar placea sa le suceasca castile pe cap bajetilor cu GP24-uri si sper sa se trezeasca Bez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 Acum am văzut, moto3 și moto2 nu au antrenamente vineri? Acum 2 minute, Cavaleru a spus: Vedem prima pozitionare a lui MM pe podium, poate chiar locul 1? Daca aici nu rupe norma.... nush ce sa zic Acum 2 minute, Cavaleru a spus: si sper sa se trezeasca Bez Cam ar fi cazul, ca a dormit destul pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 4 minutes ago, Cavaleru said: poate chiar locul 1 Sunt destul de convins că se va bate pentru victorie. Cel puțin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 Cum adică "cel puțin"? Este ceva mai mult decât victoria? Adică se poate bate pentru ceva mai mare decât victoria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 (editat) Acum 36 minute, danypop a spus: Cum adică "cel puțin"? Este ceva mai mult decât victoria? Adică se poate bate pentru ceva mai mare decât victoria 2 victorii sprint si GP Editat Aprilie 8 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 1 hour ago, danypop said: Cum adică "cel puțin"? Este ceva mai mult decât victoria? Adică se poate bate pentru ceva mai mare decât victoria Chiar dacă nu câștigă, va fi în top și se va bate pentru locul 1. 34 minutes ago, Cavaleru said: 2 victorii sprint si GP Și așa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 Cei dintre voi care n-ați văzut documentarul "Marc Marquez All In" vor avea ocazia să-l vadă weekendul ăsta de curse pe Prima Sport 2: - joi 20:15 părțile 1 & 2 - vineri 19:45 părțile 3 & 4 (adică între FP-urile de pe COTA) - sâmbătă 19:45 partea 5 (adică între calificări MotoGP și calificări Moto3) Iar săptămâna viitoare se mai dau și reluări cu el full 2h44min. M-am gândit că ar fi util de știut. Documentarul e foarte mișto și explică foarte bine motivația lui Marquez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 hai, diiiiii! de abia astept!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 Acum 32 minute, kriminal a spus: Cei dintre voi care n-ați văzut documentarul "Marc Marquez All In" vor avea ocazia să-l vadă weekendul ăsta de curse pe Prima Sport 2: - joi 20:15 părțile 1 & 2 - vineri 19:45 părțile 3 & 4 (adică între FP-urile de pe COTA) - sâmbătă 19:45 partea 5 (adică între calificări MotoGP și calificări Moto3) Iar săptămâna viitoare se mai dau și reluări cu el full 2h44min. M-am gândit că ar fi util de știut. Documentarul e foarte mișto și explică foarte bine motivația lui Marquez. Mulțumim frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 (editat) Acum 2 ore, kriminal a spus: Cei dintre voi care n-ați văzut documentarul "Marc Marquez All In" vor avea ocazia să-l vadă weekendul ăsta de curse pe Prima Sport 2: - joi 20:15 părțile 1 & 2 - vineri 19:45 părțile 3 & 4 (adică între FP-urile de pe COTA) - sâmbătă 19:45 partea 5 (adică între calificări MotoGP și calificări Moto3) Iar săptămâna viitoare se mai dau și reluări cu el full 2h44min. M-am gândit că ar fi util de știut. Documentarul e foarte mișto și explică foarte bine motivația lui Marquez. E cel care era pe Amazon Prime sau e ceva nou acum de cand a plecat de la Honda? Intreb pt ca l-am vazut.. edit pe Prime video, e serial, sunt 5 episoade, l-am vazut de anul trecut. prime video e gen 13 lei pe luna... Credeam ca e ceva nou.. Editat Aprilie 8 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 rugam un moderator sa puna un "3." in fata ca ma ia cu ameteala :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 03 ar fi si mai bine hai, ca dau report Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 Acum 55 minute, apriliacluj a spus: 03 ar fi si mai bine hai, ca dau report vezi si tu cum pui problema, finut, sa nu-si ia colegul ioio permaban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 La 08.04.2024 la 15:04, Cavaleru a spus: 2 victorii sprint si GP Conform traditiei, Marcel termina in spatele lui Acosta. Sa-i vedem pe Martinator si Bagnaia cum joaca zarurile in cursa asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 Si Rins are potentialul pe circuitul acesta sa produca o minune pentru Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 Da, o minune ar fi sa termine ambele curse în puncte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 Acum 2 ore, tourist1 a spus: Si Rins are potentialul pe circuitul acesta sa produca o minune pentru Yamaha. chiar asa sa se repete miracolul? sanse f mici as zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 Si anul trecut tot mici erau. Si la cum a aratat restul sezonului a fost un eveniment de tip meteoric. Ramane de vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 Acum 3 ore, tourist1 a spus: Si Rins are potentialul pe circuitul acesta sa produca o minune pentru Yamaha. Majoritatea va uitati la aceste curse dupa ce s-a intamplat in trecut. De ar fi dupa unii ca voi nici n-ar mai trebui sa se tina MotoGP ul, ii dam lu Mizerie coispe titluri si declaram alianta taurului impotriva motocicletelor rosii. Bai! Pecco anul trecut a cazut cand conducea detasat cursa. Martinator din cate tin minte parca nu a participat. Astia doi cand o sa aiba sanse sa castige la COTA?! Ahh... peste un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 10 Share Postat Aprilie 10 La 08.04.2024 la 14:24, PzKpfW a spus: Sunt destul de convins că se va bate pentru victorie. Cel puțin. Sunt si eu curios. O sa fie dificil, zona virajata cu ducati o sa fie o provocare. Chiar el zicea ca la bataie incepe sa mearga ca si pe honda, iat pe zona aia vieajata cu honda era f rapid. Ramane de vazut cu ducati cum o sa fie Acum 12 ore, tourist1 a spus: Si Rins are potentialul pe circuitul acesta sa produca o minune pentru Yamaha. da, minunea o sa fie sa intre in puncte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Aprilie 10 Share Postat Aprilie 10 Acum 8 ore, nike a spus: Majoritatea va uitati la aceste curse dupa ce s-a intamplat in trecut. [...] Bai! Pecco anul trecut E bine ca "majoritatea" ne uitam la curse dupa ce s-a intamplat in trecut in timp ce finii cunoscatori argumenteaza uitandu-se tot in trecut . Ai uitat sa adaugi ca Bagnaia daca nu cadea si iesea pe primul loc de fiecare data anul trecut castiga toate cursele. Pe ce te bazezi cand zici de FB1 sau JM89? Sa nu-mi zici ca pe trecut... Intelegi ce inseamna a avea sanse la victorie? Imi e greu sa cred ca un om asa efevescent citeste ceva si nu intelege. Era si un nume pentru cei care sunt asa, dar imi scapa acum . Scuza-ma pe mine ca am pareri. Promit ca o sa se mai intample. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate