ioio_viola Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 CATEGORY - LAPS - TOTAL DISTANCE - FINISH IN CASE OF RED FLAG MotoGP™ - 27 - 113 Km / 70.21 Miles - 20 Moto2™ - 22 - 92.07 Km / 57.21 Miles - 17 Moto3™ - 20 - 83.7 Km / 52.01 Miles - 15 MotoE™ - 8 - 33.48 Km / 20.8 Miles - 6 Total length 4.19Km / 2.6 Miles Total Width 13m / 42.65ft Longest Straight 674m / 2211.29ft Right Corners 9 Left Corners 5 Vineri 10 Mai 11:45-12:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 16:00-17:00 MotoGP™ Practice 17:35-17:45 MotoE™ Qualifying Nr. 2 Sambata 11 Mai 11:10-11:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 11:50-12:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 12:15-12:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 13:15 MotoE™ 8 Laps Race Nr.1 14:15-14:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2 15:10-15:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2 16:00 MotoGP™ 13 Laps Tissot Sprint 17:10 MotoE™ 8 Laps Race Nr.2 Duminica 12 Mai 10:40-10:50 MotoGP™ Warm Up 12:00 Moto3™ 20 Laps Race 13:15 Moto2™ 22 Laps Race 15:00 MotoGP™ 27 Laps Race Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 Cam se cerea. Iar termina q pe 27 în fata fanilor sai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 Diiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 multumim!! diiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Acum 20 ore, frigider a spus: Cam se cerea. Iar termina q pe 27 în fata fanilor sai. Care q ? Ala cu ceasul? Diiiii!!! Hai memelu cu gp23 mai buna ca gp24!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Il finit dans le gravier comme toujours. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 21 ore, ENEOS a spus: Il finit dans le gravier comme toujours. Ma inseala pe mine memoria sau aici la LeMans a bagat-o cam tot timpul in pietris? Cate a terminat? ca am impresia ca nu prea multe. Sunt curios daca va fi la fel ca anul cand au venit 275 000 de oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Chiar acum, Method a spus: Sunt curios daca va fi la fel ca anul cand au venit 275 000 de oameni la cum merge Q eu nu m-as fi deranjat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 21 ore, ENEOS a spus: Il finit dans le gravier comme toujours. A finit dans la gravier o poula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Vin pianiștii cu hornul versiunea 6.17 și le ia Fabio mucu'! Acum 16 minute, B.B. a spus: o poula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 17 minute, B.B. a spus: A finit dans la gravier o poula! Acum 18 minute, frigider a spus: la cum merge Q eu nu m-as fi deranjat. Meh cred ca oamenii vin pt atmosfera pt party samd,nu pt Q et Zarco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Se pare că anul ăsta va fi uscat la Le Mans. La limită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 23 minute, PzKpfW a spus: Se pare că anul ăsta va fi uscat la Le Mans. La limită. nu te entuziasma, vremea se schimba ca o b******** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Nimeni de pe grila nu poate concura cu MM dpdv istoric/palmares :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Cam asta citesc și eu. Deși și Martín are ceva "istorie" cu ei. Oricum, Marc pare favorit clar. Bastianini este pe făraș. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 7 minute, PzKpfW a spus: Si mie mi se pare fair Mugello.Fair pt ei pt ca ceilalti 2 (ramasi de caruta) isi pot intinde antenele pt a cauta contracte au timp din 2 iunie. Foarte interesante vorbele lui Gigi : 1.Cei 3 rideri cred ca sunt deja arhi-cunoscuti : Bestia MM si JM. Ce sa intelegem din aceasta vorba cu "history in the sport"? - unul singur din acesti 3 are "istorie" in acest sport.... Cred ca Gigi pleaca urechea la vorbele lui BB Sa vedem.Insa nota 20 pt Gigi ca a decretat Mugello pt decizie.Baiat salon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 (editat) Acum 32 minute, PzKpfW a spus: nu mai e deloc mult, nici macar o luna. sunt socat. Acum 29 minute, bmdbmw a spus: Nimeni de pe grila nu poate concura cu MM dpdv istoric/palmares :)) . Acum 4 minute, Method a spus: Si mie mi se pare fair Mugello.Fair pt ei pt ca ceilalti 2 (ramasi de caruta) isi pot intinde antenele pt a cauta contracte au timp din 2 iunie. bine zici. pacat sa ramana JM somer. ma tem pentru binele colegului care il dorea neaparat pe JM la uzina in locul lui Basti. nu trebuie lasat singur in ziua cand se face anuntul, nici 2-3 zile dupa. Editat Mai 9 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 34 minute, PzKpfW a spus: Cu alte cuvinte.... mai elegant nu putea spune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Bai,eu sincer il doream/doresc pe MM langa Pecco si pe JM la aprilia (daca Q a fost lacom si a preferat banii in locul motoretei),JM la Ducati factory mi se pare cel mai slim chance pt ca s-a terminat treaba urat dpdv al declaratiilor anul trecut - omul a vorbit mult si prost. Dar ce dorim noi nu are importanta - nu as fi vazut sub nici o forma pe MM la Ducati pt ca spaniol-nemesis'ul italianului renumit si in consecinta al tuturor italienilor si mai ales vechile metehne nationaliste ale lui Gigi (Dovi,Iannone,Petrucci mai ales).Deci nu l-as fi vazut deloc in rosu.DAR...in urma acestei declaratii...pffff,i'm not so sure anymore,nu stiu ce sa zic...vorba ta sunt socat. Bai dar e de bine,lasa sa ramanem noi socati si sa aiba si MM (si sper ca si JM la aprilia) motorete cu care sa se poata bate la titlu.Si atunci nu pot decat sa ma bucur pt asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 8 minute, Method a spus: Sa vedem.Insa nota 20 pt Gigi ca a decretat Mugello pt decizie.Baiat salon. Mie nu imi dai nimic? Vezi ca am decretat aici inaintea lui: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 9 minutes ago, Method said: unul singur din acesti 3 are "istorie" in acest sport.... Nu aș desconsidera istoria lui Martín. Are doar 3 sezoane și ceva de GP în spate. A avut un super sezon ca rookie, anul trecut a ratat titlul la limită, acum conduce în clasament. Singura lui problemă a fost 2022. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 5 minute, Method a spus: nu as fi vazut sub nici o forma pe MM la Ducati pt ca spaniol-nemesis'ul italianului renumit Și JLO a fost la cuțite cu rossi. Acum 5 minute, PzKpfW a spus: Nu aș desconsidera istoria lui Martín. Are doar 3 sezoane și ceva de GP în spate. A avut un super sezon ca rookie, anul trecut a ratat titlul la limită, acum conduce în clasament. Singura lui problemă a fost 2022. Grea decizie frate. Totuși JM e tânăr și da full Cox MM are istorie de accidentare nașpa Merge la conservare etc. Dar a arătat ca da și el full cox când e de dat.. Ca imagine e no contest. Mie nu prea mi pasă unde merge. Sa ia camp cu moto sh sa le arate la bajeti cum se da cox intre semafoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 #Jijinu-lvrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Are crashquez o istorie recentă (20-23) în gp... Dar dacă Gigi are nostalgii din vremuri demult apuse poate l-o lua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate