Sari la conținut

16. Motul Grand Prix of Japan

Postări Recomandate

Acum 39 minute, tourist1 a spus:

Oare ce o fi primit la schimb KTM de la Ducati pentru a da ordine ca sa cada cand sunt in fata lui Bagnaia?

merg pe ceva paste sau pizza.

Daca Acosta a cazut in sprint poate nu mai cade in cursa.

E locul si momentul potrivit cu Peco care vrea puncte dar nu e dispus sa riste la maxim pt ele.

Ar trebui bataie in 4-5 in GP, sper. Poate 6 daca vine si JM la picnic.

cica Peco are mai multe victorii in sprint decat JM - joac-o pe-asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 187
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 oră în urmă, B.B. a spus:

Daca i-ar fi păsat ii depășea pe amandoi in ultimile tururi. Dar a preferat sa stea cuminte si sa nu-l supere pe Gigi si sa-i darame copilașii.

Las-o mai incet colegule cu palinca de dimineață :)

In aceasta cursa atat a putut. Punct.

Link spre comentariu

Acum 16 minute, apriliacluj a spus:

Nu pot sa nu ma ntreb cum era dacă pleca din prima linie măcar.

Acum 29 minute, frigider a spus:

cica Peco are mai multe victorii in sprint decat JM - joac-o pe-asta.

JM are 5, Peco 6.

Acum 2 ore, Speedy.K a spus:

Si pe restul colegilor sa evite sa ne spuna explicit rezultatele sprintului macar cateva ore dupa. Daca nu sunt prea obraznic...

Eu evit sa intru pe topic.

Dar dacă cauți link...

Ma gândesc sa fac topic separat cu quali, sprint, cursa,unul pt tot sezonul sa nu poluez aiurea.

Maine la cursa asa o sa fac.

Topic pt gp 2024 quali, sprint și cursa, topic pe care o sa rog lumea sa nu scrie nimic,nici ms nici sa spună ce se întâmplă, sa fie ușor de găsit linkurile.

E nașpa sa intri sa vezi spre ex ca a căzut Pedro, a stricat surpriza.

Deja știam ca mm termina cu 1 loc mai sus încă de la start.

Deja am făcut topic 

Link spre comentariu

1 oră în urmă, apriliacluj a spus:

Las-o mai incet colegule cu palinca de dimineață :)

Putea sa ii depășească pe amandoi LEJER dar risca sa ii dea pe jos.

Un adevărat MM se băga si ii depășea.

Link spre comentariu

Acum 5 ore, wolfybv a spus:

De aia o lasase mai moale Pecco in ultimul tur? Mergea la consum? :D 

A gresit treapta, ce-a facut acolo, de i-a permis lui MM93 sa-l atace? Oricum frumoasa lupta, racing adevarat, la limita, dar fara sa fie tarani. Ok, lla EB23 ma asteptam sa fie cat de cat clean, dar sunt uimit ca spun asa ceva despre MM93: a reusit sa aiba un duel fara sa fie meltean. Am avut senzatia ca a facut contact, dar a fost decent, in limitele racing-ului.

Mmm,da și nu :D

Da - Pecco chiar mergea la consum in ultimele tururi.Neverosimil nu?însă exact asta a spus în interviurile post-race : "nu am putut înțelege anumite probleme despre cum se comporta motoreta în acest scenariu (cu respectivele gume pe vremea care a fost) și am mers în harta de full gas în turul de formare pt a face setările corecte (care chiar i au ieșit),insa pt mergând asa a trebuit sa merg în harta de consum toată cursa.

Deci de aia venea gramada Bastianini pe el în ultimul tur.

Bastianini n-a greșit nici o treaptă - MM a recuperat doar din frane.Cand a văzut că e groasă Bastianini upped his game.

Bastianini mi se pare mai agresiv atat pe defense cat și pe depășiri decât "noul" MM.Vezi nu mai departe de cursa trecută.

Ok,aici a fost în limitele sportivitatii dupa cum am mai zis,dar Bastianini a dat impresia clara ca nu s-ar da înapoi nici de la provocarea unui dublu abandon.E genul - el nu prea a fost pus în posturi din astea dar sa îl urmărești pe viitor sa vezi ca omul e f agresiv (la modul Miller prost) și dispus sa meargă pana în pânzele albe.Singurul cu care am văzut ca se tempera în dueluri e nea Pecco,dar în rest gloves are off.

Însă nu,nu dau de înțeles ca la aceasta cursa Bastianini avea resurse dar nu a vrut sa depășească la Pecco,aici pur și simplu erau gata gumele - a se vedea cum a forțat și a batzait pe accel când l-a depasit MM.

Repet - s-a văzut Gp24 maxim a făcut diferența între cei 2 - accel și forța superioara i au permis lui Bastianini sa între la interior de unde era pe exterior într o poziție nefavorabila.

Sa vedem în cursa.

Acum 5 ore, ENEOS a spus:

Când cade Acosta e 🦜, crashquez o face în stil de grande campeon.

Oricine cade a greșit.

Papagal ne papagal - A GREȘIT.

Ca îl cheamă Acosta Bagnaia Marquez Martin Quartararo etc etc nici nu contează.poti sa ii găsești n și n scuze - e tot o greșeală. Și cu atât mai mare cu cât cazi de pe 1.

Circumstanțe sunt - rookie motoreta care nu coteste mergea într-un ritm de care nu prea e în stare acea moto,presat de Pecco samd samd.Dar tot o greșeală e.

Link spre comentariu

Acum 5 ore, frigider a spus:

Ma gândesc sa fac topic separat cu quali, sprint, cursa,unul pt tot sezonul sa nu poluez aiurea.

Topic pt gp 2024 quali, sprint și cursa, topic pe care o sa rog lumea sa nu scrie nimic,nici ms nici sa spună ce se întâmplă, sa fie ușor de găsit linkurile.

Mi-ai citit gandurile 🥰

Link spre comentariu

Acum 4 ore, B.B. a spus:

Putea sa ii depășească pe amandoi LEJER.....

Restul e poveste...., ce putea si ce nu...

In analele MotoGPului ramane cu locul 3 in sprint, nu mai conteaza ca era la 0.001 sec sau la 10 sec...

Acum 4 ore, B.B. a spus:

Un adevărat MM se băga si ii depășea.

Pfffff, nici MM nu mai e ce a fost :)

Pusca si cureaua lata....

Link spre comentariu

Castigatorul cursei pt mine : Bastianini! Si, in acelasi timp, cel mai bun coechipier.

E clar ca daca vroia il ardea pe Peco inca de la jumatea cursei, dar a stat sa-i tina spatele. Pana cand Marquez l-a atacat. Dupa care Enea s-a intaratat si a topit distanta pana la Peco in juma de tur. Apoi iar a refuzat sa-l arda pentru ca a simtit ca Marquez a renuntat.

Deci Enea, jos palaria!  Si tupeu si viteza si preten si tot!

Martin?! Start si atat. Cum a reusit sa stranga 3 depasiri de circuit intr-un tur jumate nu inteleg.

Peco rational si atat.Dar stia ca e Enea in spate.

Acosta, incepator.

Talentat dar incepator.

Marquez bate campii cu temperatura din cauza ca a rulat multetururi in spatele lui Enea, a fost un tur sau doua.

Acum 7 ore, frigider a spus:

Nu pot sa nu ma ntreb cum era dacă pleca din prima linie măcar.

JM are 5, Peco 6.

Eu evit sa intru pe topic.

Dar dacă cauți link...

E nașpa sa intri sa vezi spre ex ca a căzut Pedro, a stricat surpriza.

Deja știam ca mm termina cu 1 loc mai sus încă de la start.

Deja am făcut topic 

Un domn, ca de obicei!

Foarte buna ideea cu topicul separat pt linkuri! Sa traiesti o suta de ani!

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu

Acum 3 ore, Method a spus:

Da - Pecco chiar mergea la consum in ultimele tururi..

Deci de aia venea gramada Bastianini pe el în ultimul tur.

Bastianini mi se pare mai agresiv atat pe defense cat și pe depășiri decât "noul" MM.Vezi nu mai departe de cursa trecută.

Ok,aici a fost în limitele sportivitatii dupa cum am mai zis,dar Bastianini a dat impresia clara ca nu s-ar da înapoi nici de la provocarea unui dublu abandon.E genul - el nu prea a fost pus în posturi din astea dar sa îl urmărești pe viitor sa vezi ca omul e f agresiv (la modul Miller prost) și dispus sa meargă pana în pânzele albe.

Însă nu,nu dau de înțeles ca la aceasta cursa Bastianini avea resurse dar nu a vrut sa depășească la Pecco....

Papagal ne papagal - A GREȘIT.

Și cu atât mai mare cu cât cazi de pe 1.

Circumstanțe sunt - rookie motoreta care nu coteste mergea într-un ritm de care nu prea e în stare acea moto,presat de Pecco samd samd.Dar tot o greșeală e.

De cand urmresc competitia asta - si sunt ceva ani -  am observat ca pilotii italieni sunt in general mai combativi, mai bine pregatiti psihic pentru genul asta de confruntari si mai putin disponibili sa cedeze pozitii fara lupta. Diferente intre scoli... scoala italiana vs scoala spaniola.  Bastianini este intr-adevar un pilot combativ, dar nu mi se pare ca ar fi atat de agresiv si contondent cum il vezi tu. Si in nici un caz nu suporta vreo comparatie cu MM, nici cu cel vechi nici cu asta "nou". Btw... nu exista vechiul sau "noul" MM... exista doar un MM. :D

Ba poti sa dai linistit, de inteles, ca Bastianini nu a vrut sa il depaseasca. Pentru ca asta s-a intamplat. L-a lipit, dupa care a rams pana la sfarsit acolo... desi se vedea ca are resurse sa treaca lejer de Bagnaia. Cu atat mai mult, daca ala mergea la consum, este de neinteles atitudinea de locotenent obedient, fata de marele campeon. In vremurile bune, ale lui Doohan Rossi, Lorenzo, Stoner, asa ceva nu se intampla. 

Da, a gresit. A avut un ritm prea alert (pentru ce poate motocicleta aia), si a riscat.  Asa ca nu se poate vorbi de ghinion. Am avut o banuiala ca o va da pe jos si uite ca s-a intamplat. Dar pana la cazatura, a mers frumos... daca castiga, era erou, asa este rookie, papagal, etc, etc.. In realitate, pustiul nu are o motocicleta pe masura talentului sau. Pacat. 

Editat de xt600
Link spre comentariu

Acum 34 minute, frigider a spus:

Vedem în gp,nu cred ca l mai iartă.

Daca nu e amenintat cred ca il iarta. Si nu din cauza de ordine de echipa ci pentru ca italieni, prieteni, contraspanilolilor, Vale etc.

Link spre comentariu

vibratii sau ce naiba e aia la Miller - n-am mai vazut asa ceva.

cazatura JM

numai echipa lui JM sa nu fii, saracu Gino frate cate suisuri si coborasuri a avut anu asta.

tur anulat MM

^^initial au spus ca acolo nu sunt senzori(acum omu zice ca sunt), de-aia nu a fost anuntat instant

daca era anuntat mai repede poate mai avea timp sa faca un tur, nu sa se relaxeze.

Link spre comentariu

Acum 9 ore, B.B. a spus:

Karma is a bitch.

Dupa ce a primit un pole pe care nu il merita Acosta a plătit pretul maxim. Eram sigur ca o să cadă cu vreo 3 tururi înainte sa o facă.

Pe final MM a avut super ritm, mai bun decat colegii de la Ducati.

A recuperat 2sec fata de Bestianini in practic 2-3 tururi. 

Si daca i-ar fi păsat ii depășea pe amandoi in ultimile tururi. Dar a preferat sa stea cuminte si sa nu-l supere pe Gigi si sa-i darame copilașii.

Iar analizezi de maxim angajament. Nepasator Meme asta, cum dreaqu sa-i pese de locul trei pe podium la general?! Noo, il doare la banana! L-a lasat pe Bastianini, ca-i baiat simpatic!

Cred ca daca s-ar face testare psihologica pe bune la reinnoirea permisului moto tu ai fi ramas fara de mult!

Link spre comentariu

ce batalie intre Bestie si MM. a incercat MM pe toate partile dar Bestia a fost superior. 

Mare pacat de Acosta, nici macar nu era stresat, mergea in ritmul lui. a invatat ceva si el de la JM si Peco, ca nu e fun sa pici de pe locul 1. mare pacat.

Sper sa-si ia revansa in cursa.

JM a innodat frumos la start, a avansat bine dar... cand n-ai incredere in feelingul care ti-l da motoreta, mergi ca pe ghimpi. a limitat daunele.

Peco si-a facut cursa, a luat victoria si aia e.

Zarco popicar sprint. A stricat cursa lui Taka, nu ca ar fi fost cine stie ce cursa dar... nah, e pacat pt el.

Vin pe cat a terminat ca l-am pierdut rpd din vizor, stiu ca ajunse pe 12 la un moment dat.. Jalnic. cand l-am vazut calificat in prima linie, am zis, mama, asta e una din alea 3 curse ale lui Vin din sezonul competitional.. se pare ca nu a fost asa..

Link spre comentariu

Chiar acum, frigider a spus:

Bestia cu gp24 ;)

pai nu auzi ca MM avea super resurse dar n-a vrut sa strice dubla lu Jiji...

oare de ce crezi ca am zis ca a fost superior. s-a tinut si bine si l-a ajutat si diferenta de material. oricum, pilotul face inca diferenta

Link spre comentariu

Acum 1 minut, Cavaleru a spus:

pai nu auzi ca MM avea super resurse dar n-a vrut sa strice dubla lu Jiji...

oare de ce crezi ca am zis ca a fost superior. s-a tinut si bine si l-a ajutat si diferenta de material. oricum, pilotul face inca diferenta

Nu te lua după ultrasi :)

Link spre comentariu