Sari la conținut

20. Motul Solidarity Grand Prix of Barcelona ("Valencia")

Postări Recomandate

1 oră în urmă, xt600 a spus:

Iti dai seama ca i s-a promis ceva, altfel nu avea nici un motiv sa ii mai tina spatele lui Pecco si sa se bata cu atata indarjire cu Martin, acum pe final de sezon. 

Aia m-a frapat și pe mine,pt ca în rest a dormit cu succes tot sezonul...si presimt ca la anul tot la fel somnic pufos.

Comentatorii spuneau ca ia 1 meleon daca iese pe 3 in campionat.Eu totuși sper sa nu iasă pt ca efectiv nu merită (asta apropo de discuțiile de mai înainte privind meritele :D

JM era mulțumit - n-a avut pace pt Pecco azi oricum,se aștepta la maximum locul 2.A pierdut prea elegant 2 puncte de fapt.

Maine dacă termina cursa e campion lejer...locul 9 parca?de fapt trebuie sa termine și sa nu facă o prostie monumentala.

1 oră în urmă, frigider a spus:

dezamagitor MM, a terminat fra-su inaintea lui.

sper sa se fi busit ceva la moto dupa ce a dezbracat moto lui Acosta, altfel nu merita locul la ducati de uzina :laugh:

MM a supralicitat-o puțin pe frânarea din primul viraj și era sa sa îl pupe puțin în fundulet tocmai pe Bagnaia.Dar na,experienta multă - și a dat seama de mica inexactitate și a ieșit puțin larg pe exterior a fost depășit apoi când s-a repliat în virajul 2 s-a cam repliat peste Acosta.

Not cool,not ok,Acosta nu a greșit cu nimic doar și a ținut interiorul și atat și totuși a trebuit sa abandoneze.

Nu știu de ce nu îl vad câștigând cursa mâine pe Pecco.Poate e wishful thinking.Sa vedem.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 130
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 16 minute, Method a spus:

Nu știu de ce nu îl vad câștigând cursa mâine pe Pecco.Poate e wishful thinking.Sa vedem.

JM cu atâta stres pe el chiar nu vad de ce Peco n ar câștiga.

Cine sa l încurce? 

Nici Basti nu cred ca poate.

*deși gp e lung. Doar Basti cred ca poate.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, frigider a spus:

dezamagitor MM, a terminat fra-su inaintea lui.

sper sa se fi busit ceva la moto dupa ce a dezbracat moto lui Acosta, altfel nu merita locul la ducati de uzina :laugh:

Dupa ce i s-a infipt Acosta in coor nu cred ca a mai avut chef de racing.

Link spre comentariu

Acum 21 minute, Method a spus:

Aia m-a frapat și pe mine,pt ca în rest a dormit cu succes tot sezonul...si presimt ca la anul tot la fel somnic pufos

Maine dacă termina cursa e campion lejer...locul 9 parca?de fapt trebuie sa termine și sa nu facă o prostie monumentala.

Parca la KTM merge, nu? In cazul asta nu va avea parte de somn, ci de o agonie lunga si chinuitoare... Mai ales avand in vedere problemele financiare de la KkTM.

Ca sa termine cursa, nu depinde numai de el, ci si de ce fac si ceilalti de pe circuit... O intrare la rupere a altui pilot and it's over. A se vedea si ultima depasire a lui Bastianini de astazi. A fost curata, dar a fost facuta in cel mai periculos viraj al circuitului, unde nu prea se depaseste de regula, pe principiul ori la bal, ori la spital. Omului nu i-a pasat ca l-ar fi putut lua cu el si pe JM, "interferand" astfel in lupta pentru titlu. Cum spui si tu, tot sezonul nu s-a gandit la pozitia a treia in campionat, acum insa lupta la sange cu principalul favorit la titlu. Coincidenta, tocmai colegul de echipa este cel de-al doilea favorit si - ce sa vezi? -  are nevoie de ajutor. De asta imi este teama, cu indivizii de la Ducati ma astept la orice. Atragea atentia si Stoner in sensul asta, intr-un interviu recent.  Om care le cunoaste mentalitatea si modul de a lucra. 

Link spre comentariu

Si eu am văzut sprint-ul si s-a văzut din avion ca Bastia a fost mult mai bataios ca de obicei.

Dupa ce a dormit tot sezonul si a luat o victorie de ciuda ca i-a murit câinele, deodată si brusc se luptă pt puncte si locul 3 in campionat.

Pff ce vrăjeală de doi lei..

Însă eu cred ca ordinele de echipă se aplică si in cazul lui MM care a terminat pe locul 6-7 dupa ce în calificări a ieșit aproape pole.

Sa nu mai zic ca in calificări MM a mers lipit de Pecco si ala nu a comentat nimic.. a si zic in interviu MM ca Pecco are nevoie de riders intre el si JM.. 

Eu cred ca in calificari strategia a fost - Bagnaia merge mai bine cand e fugărit, in special de MM, si asta au si făcut.

Link spre comentariu

deci omu e pe locul 3 in campionat si voi ziceti ca a dormit.  si MM pe care il tot adorati si e pe locul 4 ce-a facut si mai mult somn?

In GPuri Bastianini, are 2 victorii, 2 locuri 2, 5 locuri 3, o cursa din care s-a retras, un loc 14 si un loc 18 in rest  de  9 ori a fost pe locul 4 si 5 

aberati baieti cu brio despre combativitatea unor piloti care sunt platiti cu bonusuri la puncte, la victorie, la podium

visati numai teoriile constipatiilor OTVistilor

Link spre comentariu