chv Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Acum 2 ore, ALEX-Guzzista a spus: Boss,…..aia occidentalii e prosti ca cumpara Logan si Duster ,ei nu stie ca nu ai valoare daca nu te dai jos din Bembe,Auzii sau Mergedes…Opelu e cam de saraci … Romanii aia cu valoare nu cumpara Logan ca nu se strica,ia masina occidentala cu 3-400 k la bord ca sa manance si mecanicosii o paine,nu este egoisti. Postul este off-topic ! La moto ca si la masini conteaza ce faci cu ea,cat si pe unde mergi. Sa iti iei X6 nou si sa faci 20-30 km pe saptamana,trebuie sa fii ori putred de bogat,ori tampit…. Nasol e ca si Golanul nou sa cam scumpit nu prea mai e de saraci…. d”aia ț-ai loat tu moto guzzi nu cf moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 13 ore, chv a spus: d”aia ț-ai loat tu moto guzzi nu cf moto Daca scoate CF moto un cruiser ca Intruder-ul C 800 trec in tabara CF Moto !! Acum 13 ore, chv a spus: d”aia ț-ai loat tu moto guzzi nu cf moto Sa stii ca chiar m am uitat la CL-C -ul lor de 450 dar era cam mica pt mine ca si motor si fara crom. Gata ca poluam topicul inutil ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 9 ore în urmă Moderatori Share Postat 9 ore în urmă Acum 22 ore, frigider a spus: ... la moto e altfel treaba vs masini unde un logan chiar e ultima masina Vorbesti din propria experienta ca ai avut Logan sau dupe net? Am avut Logan nou(2006) si pana la 130k km cand s-a vandut,inafara de 2 bucsi pe fata,nu am schimbat nicio piesa pe el.Da,nu e o masina confortabila la drum lung,scaunele parca is cele din autobuzele RATB-ului,dar la ce bani a fost,a fost peste asteptarile mele.Adica,cum se spune azi,am primit muulta masina la banii dati-expresie tampita,ca doar o masina,nu e parizer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă comparatia cu masina era ca pe moto oricum te bate vantu, ploua, 0 antifonare etc. ca mergi pe o gioarsa de moto sau pe una de top tot iei muste in dinti. doar ca una are 100 de sisteme de siguranta, gioarsa are 0. la masini sunt diferente mari, scaune, materiale la interior, antifonare, spatiu la interior , multe rau. nu am vrut sa deturnez topicul omului, m-am activat la "moto consacrate", nu trebuia sa o fac. am logan, super incomoda, super zgomotoasa, ce sa mai zic, ultima poate ar trebui sters tot offtopicul, cu scuzele de rigoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă De ce mai pastrezi Logan-ul daca nu corespunde pretentiilor tale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 48 minute în urmă Share Postat 48 minute în urmă Acum 47 minute, Keyser Söze a spus: De ce mai pastrezi Logan-ul daca nu corespunde pretentiilor tale? De bani Hai cu ștergerea offtopicului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate