Sari la conținut

5. SPAIN Gran Premio Estrella Galicia 0,0 de España

Postări Recomandate

Acum 2 ore, tourist1 a spus:

S-au gasit bilute in garajul Ducati #63

(Scrisesem c0ai3, dar m-a corectat forumul)

L-a facut psihic Peco? :)))

Din pacate doar bilutele au fost pe circuit. Coxul de curse l-a lasat la boxe. 
Nu poti sa castigi campionate stand cuminte pe 2-3-4 in fiecare cursa.

Acum 2 ore, Method a spus:

1.desigur ca ultimul argument al lui Marquez trebuie sa fie întotdeauna o busculare.

Am zis tot timpul ca vor ieși scântei între cei 2.

2.de fiecare dată când lucrurile nu merg conform planului A sau B pe care le are Memelu în cap,vede roșu și pierde controlul.

Interesant.

Sper sa nu câștige AM.

Ce e si mai stupid la el (daca se poate!) e ca la final tot el era botos. L-a felicitat de complezenta pe fra-su (care castigase prima cursa din viata lui !!!) si s-a carat imbufnat. Atitudine de egoist patologic.

Pe de alta parte de data asta Alex a aratat ca chiar poate sa castige o cursa fara ajutorul lui Marc, ceea ce nu ma asteptam. O fi invatat din meditatiile pe care i le da ala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 115
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 6 ore, xt600 a spus:

A explicat bine problema, dar a omis sa spuna ca a franat ca disperatul. A incercat sa franeze mai tarziu decat cabronul, dar a facut-o mai tarziu decat era posibil, de unde si voblajul. Vestea proasta pentru el, este ca MM a franat mai tarziu decat el, iar Ducati a stat pe trasa, de parca era pe sine. Fenomenala pe franare si pe entry, motocicleta aia... 

Din pacate, Zarco este unul dintre cei mai underrated piloti din circuit. Mereu ma intreb cum ar fi aratat cariera lui, daca ar fi ajuns la Yamaha de uzina. Parea facut pentru motocicleta aia, dar a simtit asta si Rossi si nu l-a vrut. Bine, au fost si niste frictiuni, intre cei doi. Pacat. 

Marini nu a fost adus la Honda, ca sa castige curse. Are alt rol in economia echipei. Dar este timpul pentru Honda sa se uite la piloti de top (vezi intentia de a-l aduce pe Acosta), asa ca va veni momentul despartirii de Marini. 

din ce ai scris trag concluzia ca nu ai ascultat interviul. Pt ca aspus ca el a franat unde fraba de obicei, fiind f putin mai pe exterior ca erq MM langa el. 

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Cavaleru a spus:

@Method nu stiu daca ai observat dar Gigi a stat in scaunul lui 63 ;)

Am vazuuuut :P

Ce zici de asta?nu l-am vazut pe Gigi sa stea în scaunul vreunuia dintre ei pana acum - deci Pecco e încă favoritul :)

Link spre comentariu

Acum 3 minute, Method a spus:

Ce zici de asta?nu l-am vazut pe Gigi sa stea în scaunul vreunuia dintre ei pana acum - deci Pecco e încă favoritul :)

italiano vero

din pacate n-am vazut startul si primele 7 ture @frigider aveti un link pt un sarman?

Link spre comentariu

Acum 56 minute, Speedy.K a spus:

Ce e si mai stupid la el (daca se poate!) e ca la final tot el era botos. L-a felicitat de complezenta pe fra-su (care castigase prima cursa din viata lui !!!) si s-a carat imbufnat. Atitudine de egoist patologic.

E normal sa fie egoist.

Nu e normal sa fie imbufnat pt ca frati-su a luat bătaie de la el toată viața lui și btw am vazut in doc'ul cu Marquez- foarte matură și sănătoasă atitudinea lui AM față de MM și îți dai seama ce înseamnă ca toată viața sa stai în umbra așa unui frate care e pur și simplu un fenomen și tu sa fii fratele mai mic (și mai prost).

Mda...personal nu îl suport pe AM dar ca și atitudine și mod cum privește viața jos pălăria.

Márquez...egoist rău și jevruță?cam da can't argue that.Insa e prea bun pilot ca să conteze.

Dar iată ca ii arată lui Pecco cum poate fi învins - sa îl iei prin surprindere atunci când crede ca are totul sub control și sa îl lași sa își dea în petec.Problema (lui Pecco) însă e faptul ca nu prea e la nivelul lui MM ca și viteza...si pt a-l forța pe Marquez trebuie sa fii macar la nivelul lui ca și viteza.

Marquez a declarat ca nu știe de ce a căzut pt ca nu forța ci "I was just cruising waiting for the 2nd part of the race,which is my strong point"...mie mi s-a părut după frânarea aia în care s-a apropiat MASIV de Bagnaia (inainte sa o piardă) ca a forțat fața rău de tot.Meh,ca și Pecco când cădea,ei pot declara ce vor ca nu avem noi de unde sa le vedem telemetria,cert e ca a greșit și a căzut ca tartanul intr-o cursă în care era prim candidat la victorie.

Big mistake.

Editat de Method
Link spre comentariu

1 hour ago, Cavaleru said:

@Method nu stiu daca ai observat dar Gigi a stat in scaunul lui 63 ;)

Am observat eu. Dar am observat și că acest lucru s-a întâmplat după ce Marquez a căzut și Bagnaia era singurul pilot de la echipa oficială care putea obține victoria. Lucru care nu s-a întâmplat...

Cum au mai spus de multe ori colegii, a scăpat de dracu' și a dat peste fratele lui. :crack:

Jos pălăria pentru Quartararo. :bow: A mers mult mai matur decât în cursa de sprint, ce-i drept și cu ajutorul lui Marquez, și a gestionat situația perfect de pe cotețul ăla. Pecco a arătat încă o dată că nu prea are ouă, dar măcar a redus din handicap față de locul întâi. 

Link spre comentariu

Acum 37 minute, damager a spus:

din ce ai scris trag concluzia ca nu ai ascultat interviul. Pt ca aspus ca el a franat unde fraba de obicei, fiind f putin mai pe exterior ca erq MM langa el. 

Intr-adevar, nu am ascultat interviul lui, insa comentatorii de limba engleza (vezi filmarea cu cazatura), de pe site-ul oficial spuneau ca a franat prea tarziu, ceea ce este sustinut si de felul in care ii juca spatele. Ca sa impacam si capra si varza (pana la proba contrarie nu putem afirma ca Q minte), sa zicem ca pentru punctul ala mai spre exterior ( cu aderenta diferita), franarea a fost prea tarzie. Daca se afla pe trasa corecta, poate ca punctul de franare ales ar fi fost cel corect. Zic si eu. 

Acum 36 minute, Method a spus:

Normal... MM a cazut. A trebuit sa ii cedeze scaunul, cand satana a ajuns la boxa.. :D si a trecut in cel al lui Bagnaia. Pana la boxa lui AM avea de mers si nu s-a mai deranjat. Are si el o varsta.. ;). Glumim, dar situatia nu este buna pentru Pecco... ieri, dupa sprint, toata conducerea Ducati, inclusiv Domenicali, era in jurul lui Marquez. Asta este foarte relevant, in legatura cu dinamica relatiilor si raporturilor din cadrul echipei Ducati Lenovo. 

Acum 14 minute, Kagemusha a spus:

Jos pălăria pentru Quartararo. :bow: A mers mult mai matur decât în cursa de sprint, ce-i drept și cu ajutorul lui Marquez, și a gestionat situația perfect de pe cotețul ăla. Pecco a arătat încă o dată că nu prea are ouă, dar măcar a redus din handicap față de locul întâi. 

Mie mi se pare ca Pecco gestioneaza foarte bine situatiile astea de dogfight, cu MM. Le accepta si le abordeaza cu calm. Bine, aici se vede scoala lui Rossi. Marea problema (dintotdeauna) a lui Pecco este aceea ca nu este un pilot f. rapid. I-au demonstrat-o astazi atat AM (care, raman la parerea, nu este vreun supertalent, dar trece printreo perioada de gratie), cat si Quartararo, cu o motocicleta inferioara. Din acest motiv, Pecco nu va avea prea multe ocazii la dueluri 1 vs 1, cu MM. Pacat, pentru ca in asemenea situatii are sanse foarte bune si am avea si noi parte de putin spectacol. 

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Method a spus:

Mda...personal nu îl suport pe AM dar ca și atitudine și mod cum privește viața jos pălăria.

Márquez...egoist rău și jevruță?cam da can't argue that.Insa e prea bun pilot ca să conteze.

Pai asta este atitudinea corecta, altfel ar intra in depresie. 

Cu frate-su nu as zice ca este egoist, dimpotriva, l-a sustinut toata cariera lui, inclusiv sezonul asta. 

Editat de xt600
Link spre comentariu

1 oră în urmă, Method a spus:

Dar iată ca ii arată lui Pecco cum poate fi învins - sa îl iei prin surprindere atunci când crede ca are totul sub control și sa îl lași sa își dea în petec.Problema (lui Pecco) însă e faptul ca nu prea e la nivelul lui MM ca și viteza...si pt a-l forța pe Marquez trebuie sa fii macar la nivelul lui ca și viteza.

Asta daca ajunge in fata lui. Nu prea s-a intamplat in celelalte curse sau sprinturi. 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Kagemusha a spus:

Cred ca s-ar fi descurcat sa iasă pe 3 totuși,chiar și cu MM in peisaj.

Pecco dimpotrivă mi s-a părut ca are oo pt ca a stat drept când MM i-a tras un cot și nu s-a lăsat deloc intimidat.

Problema la Pecco e viteza- rareori il prinde pe MM.

Acum 2 ore, xt600 a spus:

sa zicem ca pentru punctul ala mai spre exterior ( cu aderenta diferita), franarea a fost prea tarzie. Daca se afla pe trasa corecta, poate ca punctul de franare ales ar fi fost cel corect.

:agree:

A recunoscut și el ca a marlit-o asa printre rânduri "it was all or nothing...and i did nothing....i lost the front" a forțat prea mult ce sa mai...probabil el a frânat corect însă pe o zona murdara unde l-a înghesuit MM și outcome'ul...tot vina lui este ce sa o mai întoarcem...

Acum 2 ore, xt600 a spus:

Mie mi se pare ca Pecco gestioneaza foarte bine situatiile astea de dogfight, cu MM. Le accepta si le abordeaza cu calm. Bine, aici se vede scoala lui Rossi. Marea problema (dintotdeauna) a lui Pecco este aceea ca nu este un pilot f. rapid. I-au demonstrat-o astazi atat AM (care, raman la parerea, nu este vreun supertalent, dar trece printreo perioada de gratie), cat si Quartararo, cu o motocicleta inferioara. Din acest motiv, Pecco nu va avea prea multe ocazii la dueluri 1 vs 1, cu MM. Pacat, pentru ca in asemenea situatii are sanse foarte bune si am avea si noi parte de putin spectacol. 

Din păcate cam asa e.

Astăzi Pecco nota 20 pt vanjoșie",dar ca și viteză....dacă el a avut probleme în a-l prinde pe Q...

Dacă MM nu greșea,Pecco ar fi terminat pe 4 - si asta pe un circuit preferat al lui unde se lauda ca el are "something extra" !!!

Pai bine mai maestre măi,unde ți-e edge'ul unde ți-e superioritatea trâmbițata pe Jerez?

Sa îl vedem la LeMans.

(Dar din câte îmi aduc eu aminte,la fel cum MM l-a atacat pe Pecco anul trecut pe Jerez de pe o moto net inferioara,la LeMans era gata gata sa ii depășească pe amândoi frumoșii de pe aceeiasi motoreta GP23,deci nu mi-as pune banii pe Pecco nici în Franța)

Editat de Method
Link spre comentariu

1 oră în urmă, frigider a spus:

Io nush ce vrea sa facă mm cu căzut în 2 gp uri din 5.
Pe bune ca are nevoie de consiliere.

Poate de fapt vrea sa bata recordul lui Peco: campion cu 5 dnf.

(Pre vremea când nu era sprint sau  era? Cred ca era)

DNF-urile sunt in cantitate limitată la MM.. trebuie sa isi faca norma.

Cu tot cu 2 DNF tot e in fata lui Pecco si aproape tot el conduce campionatul.. Alex nu o sa reziste mult acolo, îți dai seama.

Link spre comentariu

F tari conversațiile din mașină după sprint.

Acum 9 minute, B.B. a spus:

DNF-urile sunt in cantitate limitată la MM.. trebuie sa isi faca norma.

Cu tot cu 2 DNF tot e in fata lui Pecco si aproape tot el conduce campionatul.. Alex nu o sa reziste mult acolo, îți dai seama.

A zis ca dacă în Austin ii e f clar de ce a căzut aici e mai dubios,poate de la turbulentele moto din fata?

A zis ca aștepta a 2 a jumate a cursei.

Nu vom ști niciodată..

Îl enerva se Peco, asta e clar.

Pe date cică nu se uitase la momentul interviului.

Toate sprinturile au fost mm1, am 2

Ce e impresionant la MM e ca omu cade, nu da drumu la moto și pleacă din nou.

A scos 4 puncte azi, cu mult noroc,ai căzut multi.

Nu știu dacă scotea 1 punct fără sa cada oameni.

Link spre comentariu

incapatanarea astea a lui MM i-am mai fost fatidica odata..

cred ca i s-a pus pacla pe ochi cand a vazut ca Peco nu chiar asa de carton cum credea el. Probabil ca daca nu forta il depasea in cateva ture fara prea mare bataie de cap, caci s-a vazut pe final potentialul inexistent al lui Peco.

AM Campeon! :D 

noroc ca mai cade MM ca sa ramana animat campionatu :)

nu stiu ce a facut Q20 la motoreta aia de a mers asa bine. Peco n-a ajuns nici macar aproape de el ca sa zici ca a incercat sa schiteze o depasire.. foarte dubios. Imi vine greu sa cred ca Peco a uitat sa dea Cox

Link spre comentariu