frigider Postat ieri la 19:21 Share Postat ieri la 19:21 (editat) Acum 36 minute, danypop a spus: Nu parea nimic, a câștigat atunci Pecco si a redus diferența nu pentru ca era capabil sa-l bata pe Marcel ci pentru ca a cazut cel din urma insa toată lumea era/este conștientă ca n-avea sanse. A fost cu noroc, si pentru Pecco si pentru pariul colegului. Timpul ne-a dovedit asta. Știu, dar matematic era încă aproape. Editat ieri la 19:21 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Un link cu sprintul si cursa de clasa mare poate sa puna cineva? Am lipsit un pic din localitate in w.e. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă La 21.07.2025 la 13:46, frigider a spus: *de ce romanii tin sa bage in discutie membrii familiei? Pai (daca te referi la maturi) pt ca membrii familiei insista sa apara la televizor frangandu-si mainile pline de frica,mieunate si tematoare. Acum insa vad ca nu mai e cazul,nu mai e stres deloc - exact dupa cum ai zis - outcome'ul e inevitabil,si se vede inca de la jumtatea campionatului. Nu mai e cazul sa se streseze Acum 22 ore, damager a spus: pariul a fost la primele etape si l-am castigat. vroiam o motivatie sa ma uit la curse. Ultimile 2 curse le-am ratat, dar nici mare motivatie nu am avut. week-endul asta am fost la circuit si era pe TV motogp. Cred ca se uitau 7-8 oameni la cursa Parca m-am bagat si eu la pariul ala cu ceva vis-a-vis de Marcelino. Nu imi mai aduc aminte (stau f prost cu memoria) Meh,am zis din start ca va fi 2014 all-over again,iata ca fix asa e. Si mai zic ceva - cred ca sunt sanse ff mari ca si 2026 sa fie fix la fel ca 2025. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 6 minute, Method a spus: Si mai zic ceva - cred ca sunt sanse ff mari ca si 2026 sa fie fix la fel ca 2025. daca MM nu se accidenteaza, nu vad ce s-ar putea schimba ....toate dezvoltarile sunt inghetate, nu are nimeni vreun as sau iepuras in joben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 2 minute, ioio_viola a spus: Interesanta si totodata sugestiva diagrama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 1 oră, ioio_viola a spus: Îți vine sa te lași. Asta a fost anul trecut sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate