frigider Postat ieri la 19:21 Share Postat ieri la 19:21 (editat) Acum 36 minute, danypop a spus: Nu parea nimic, a câștigat atunci Pecco si a redus diferența nu pentru ca era capabil sa-l bata pe Marcel ci pentru ca a cazut cel din urma insa toată lumea era/este conștientă ca n-avea sanse. A fost cu noroc, si pentru Pecco si pentru pariul colegului. Timpul ne-a dovedit asta. Știu, dar matematic era încă aproape. Editat ieri la 19:21 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 20:46 Share Postat ieri la 20:46 Un link cu sprintul si cursa de clasa mare poate sa puna cineva? Am lipsit un pic din localitate in w.e. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă La 21.07.2025 la 13:46, frigider a spus: *de ce romanii tin sa bage in discutie membrii familiei? Pai (daca te referi la maturi) pt ca membrii familiei insista sa apara la televizor frangandu-si mainile pline de frica,mieunate si tematoare. Acum insa vad ca nu mai e cazul,nu mai e stres deloc - exact dupa cum ai zis - outcome'ul e inevitabil,si se vede inca de la jumtatea campionatului. Nu mai e cazul sa se streseze Acum 22 ore, damager a spus: pariul a fost la primele etape si l-am castigat. vroiam o motivatie sa ma uit la curse. Ultimile 2 curse le-am ratat, dar nici mare motivatie nu am avut. week-endul asta am fost la circuit si era pe TV motogp. Cred ca se uitau 7-8 oameni la cursa Parca m-am bagat si eu la pariul ala cu ceva vis-a-vis de Marcelino. Nu imi mai aduc aminte (stau f prost cu memoria) Meh,am zis din start ca va fi 2014 all-over again,iata ca fix asa e. Si mai zic ceva - cred ca sunt sanse ff mari ca si 2026 sa fie fix la fel ca 2025. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 6 minute, Method a spus: Si mai zic ceva - cred ca sunt sanse ff mari ca si 2026 sa fie fix la fel ca 2025. daca MM nu se accidenteaza, nu vad ce s-ar putea schimba ....toate dezvoltarile sunt inghetate, nu are nimeni vreun as sau iepuras in joben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 2 minute, ioio_viola a spus: Interesanta si totodata sugestiva diagrama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 1 oră, ioio_viola a spus: Îți vine sa te lași. Asta a fost anul trecut sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate