exilatu' Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Cât de demoralizant trebuie sa fie sa fii singurul din 6 Ducati să nu prinzi q2... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Motorul lui Acosta era să-l omoare pe un cameraman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Cred ca mm poate nici sa mai iasa pe circuit dupa 1.36.6ele asta Hai ca a scos locul 2 Bezz. Bun bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Contracandidații lui Marcel se bat care sa se califice mai prost Ma refer la cei 2 de pe 2 si 3 in campionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă (editat) Editat 2 ore în urmă de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 4 minute, danypop a spus: Contracandidații lui Marcel se bat care sa se califice mai prost Ma refer la cei 2 de pe 2 si 3 in campionat Iiiiiiii-haaaaaaaaaa O sa fie spectacol AM Vs Peco Acum 4 minute, B.B. a spus: Beau pt asta. Acum 20 minute, MirceaB a spus: Motorul lui Acosta era să-l omoare pe un cameraman. Au tot dat reluări dar nu s a văzut. Ai video pass ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Hehe, cei 2 veniti din q1 in s-au calificat in prima linie. Marc spune ca nu-i surprins deoarece fiind un circuit nou, de fiecare data cand pui gume noi, gasesti noi limite, deci mergi tot mai tare. Asadar faptul ca ai trecut prin q1 te-a ajutat de aceasta data. Evident, daca te-ai si calificat pentru q2 Cu acel timp din q1 pecco ar fi fost pe 7 in q2. 0.5 față de Marc Incepe cursa motoE Hai Jacopo Editat 2 ore în urmă de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 57 minute, exilatu' a spus: Cât de demoralizant trebuie sa fie sa fii singurul din 6 Ducati să nu prinzi q2... Nu a fost super departe, a avut și puțin ghinion. Nu reflecta realitatea. Dar va fi greu în pluton. Mai rău e ca mm a făcut pole. Regula nr 1 e "bate ți coechipierul" Peco a făcut asta la doar la cota și jerez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 11 minute, frigider a spus: Nu a fost super departe, a avut și puțin ghinion. Nu reflecta realitatea. Dar va fi greu în pluton. Mai rău e ca mm a făcut pole. Regula nr 1 e "bate ți coechipierul" Peco a făcut asta la doar la cota și jerez? Si Brno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Cocu la Prima zicea ca Pecco a zis ca daca MM ar fi mers pe GP24 ar fi fost si mai grav. Oare chiar asa naspeta e aceasta GP25? Eu unul cred ca Pecco are nevoie de ceva consiliere psiho.. deja e grav ce se întâmplă. @Method Citat din interviu cu Marc Marquez: "You crashed twice during the Pani gale tests. Have you found your limit yet? : "You know me... but if you saw me training, you'd know me even better! To reach your limit, you have to crash. The problem is that I crashed twice in the same corner (laughs). At turn 9, in the small chicane. They're street bikes, they're very good, but they're not MotoGP bikes. In the morning, seeing that spot, I told myself I'd crash (laughs)." ~@marcmarquez93 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 38 minute în urmă Share Postat 38 minute în urmă Acum 1 oră, frigider a spus: Iiiiiiii-haaaaaaaaaa O sa fie spectacol AM Vs Peco Beau pt asta. Au tot dat reluări dar nu s a văzut. Ai video pass ceva? Nu, doar o poză din momentul cazaturii. Restul am văzut live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate