Sari la conținut

14. Hungary Michelin® Grand Prix of Hungary

B.B.
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 117
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 4 minute, danypop a spus:

Contracandidații lui Marcel se bat care sa se califice mai prost 🤣🤣

Ma refer la cei 2 de pe 2 si 3 in campionat

Iiiiiiii-haaaaaaaaaa

O sa fie spectacol AM Vs Peco

Acum 4 minute, B.B. a spus:

IMG_20250823_123519.jpg

Beau pt asta.

Acum 20 minute, MirceaB a spus:

Motorul lui Acosta era să-l omoare pe un cameraman. 

Au tot dat reluări dar nu s a văzut.
Ai video pass ceva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hehe, cei 2 veniti din q1 in s-au calificat in prima linie. Marc spune ca nu-i surprins deoarece fiind un circuit nou, de fiecare data cand pui gume noi, gasesti noi limite, deci mergi tot mai tare. Asadar faptul ca ai trecut prin q1 te-a ajutat de aceasta data. Evident, daca te-ai si calificat pentru q2🤤🤤

Cu acel timp din q1 pecco ar fi fost pe 7 in q2. 0.5 față de Marc

Incepe cursa motoE

Hai Jacopo 💪💪

Editat de danypop
Link spre comentariu

Acum 57 minute, exilatu' a spus:

Cât de demoralizant trebuie sa fie sa fii singurul din 6 Ducati să nu prinzi q2...

Nu a fost super departe, a avut și puțin ghinion.

Nu reflecta realitatea.

Dar va fi greu în pluton.

Mai rău e ca mm a făcut pole.

Regula nr 1 e "bate ți coechipierul"

Peco a făcut asta la doar la cota și jerez?

Link spre comentariu

Acum 11 minute, frigider a spus:

Nu a fost super departe, a avut și puțin ghinion.

Nu reflecta realitatea.

Peco a făcut asta la doar la cota și jerez?

Si Brno 🙄

Link spre comentariu

Cocu la Prima zicea ca Pecco a zis ca daca MM ar fi mers pe GP24 ar fi fost si mai grav.

Oare chiar asa naspeta e aceasta GP25?

Eu unul cred ca Pecco are nevoie de ceva consiliere psiho.. deja e grav ce se întâmplă.

@Method

Citat din interviu cu Marc Marquez:

"You crashed twice during the Pani gale tests. Have you found your limit yet? : "You know me... but if you saw me training, you'd know me even better! To reach your limit, you have to crash. The problem is that I crashed twice in the same corner (laughs). At turn 9, in the small chicane. They're street bikes, they're very good, but they're not MotoGP bikes. In the morning, seeing that spot, I told myself I'd crash (laughs)." ~@marcmarquez93 🐐

Link spre comentariu

Acum 1 oră, frigider a spus:

Iiiiiiii-haaaaaaaaaa

O sa fie spectacol AM Vs Peco

Beau pt asta.

Au tot dat reluări dar nu s a văzut.
Ai video pass ceva?

Nu, doar o poză din momentul cazaturii. Restul am văzut  live.

IMG-20250823-WA0006.jpg

Link spre comentariu

1 oră în urmă, B.B. a spus:

Citat din interviu cu Marc Marquez:

Iar începem cu prostia ca trebuie sa râmi pe jos ca să găsești limita?

Nu îl contrazic pe MM dar eu cred ca sunt atâția și atatia piloti și înainte și în timpul și vor fi și după el care SIMT IN KKKT CAND GUMA PLEACĂ SI NU TREBUIE SA O SI CULCE CA SA ÎNȚELEAGĂ !!!

Mi se pare stupid și periculos ce face pt ca sunt convins ca își da seama ca e gata și va fi pe jos dar tot mai insistă puțin și desigur - poc.Nu mai zic de riscurile de accidentare.

Aia nu e simțit limita (repet sunt convins ca are abilitatea asta și fără sa cadă- o au piloți mult mai slabi decât el),aia e băgat jucat cu cwrul gol pe lângă pla sculată e băgat degetul în stup sa vezi dacă te mușcă albina șamd.

Zice și el ca a cazut de 2 ori în același loc deci acum probabil trebuie sa cadă de vreo 3-4 ori sa sublinieze în capul lui unde e limita?  :crack:

Dar oh well,după cum i-am zis si colegului - dacă asa simte el limita - cu cwru pe asfalt/țărână....ce sa zic - succes.

Nu vreau sa fiu rău precum m-a admonestat colegul dar piloții forțează (logic) limita de intrare pe absolut fiecare curba în parte - deci conform principiului asta - câte curbe sunt?13?a cazut pe 1 singur viraj?AMR 12 căzături.Bafta în a simți limitele:lol:

1 oră în urmă, B.B. a spus:

Cocu la Prima zicea ca Pecco a zis ca daca MM ar fi mers pe GP24 ar fi fost si mai grav.

Oare chiar asa naspeta e aceasta GP25?

Teoretic e logic ce zice Pecco - dacă asa merge cu asta care are anumite probleme de feeling față,pe aia ar fi fost mai rapid.

Pe partea cealaltă însă...poate MM nu ar fi avut capacitatea lui Bagnaia de a simți și în consecință frâna așa dur cu GP24

(N-a cazut destul cu GP24 trebuie sa o mai "simtă" nițel :D )

Dar meh,eu cred ca și cu Gp24 si-ar fi luat bătaie Pecco.Insa nu cu ceasul de la gară cum își ia acum,ar fi opus o rezistență.

Acum 2 ore, frigider a spus:

4sure

Nici o șansă.

După cum a zis Oxley : Pecco ar fi bine sa nu se mai streseze și sa trateze ce a mai rămas din sezonul asta ca o continuă sesiune de teste pt a se pregăti pt 2026.Că dacă și la anul o arde tot așa...pt 2027 o sa avem 2 Marquez în roșu.

Iar aia chiar ca va fi moartea pasiunii..

P.S. Remarc din nou prestația f bună pt asa un circuit a lui Bezzechi/Aprilia.

Deja motoreta asta vad ca începe sa funcționeze BINE (de podium) în multiple situații - good stuff good stuff cum ar zice englezu.

Apropo

@B.B. Acum cine e fastest?Cine e cel mai rapid om din weekend?

MM nu?Acum e ok sa zic ca cel care are pole e cel mai rapid?E ok nu?Numa când nu e MM în pole te deranjează? :crack:

Link spre comentariu

Acum 1 minut, xt600 a spus:

Un circuit foarte tricky... foarte greu de depasit si usor de facut greseli... sa vedem daca ramane in calendar. 

Nu e tricky, e o prostie. 3 sicane, 3 viraje unde astia din motogp intorc motoreta la 3 m dupa viraj. 
inteleg ca o sicana a fost facuta din motive de safety, dar in esenta este un layout cam de cacao. 
nu am nimic cu vecinii nostri, dar spre sa nu ramana in calendar. 
cred ca au 2 viraje mai intresante, gen 7-8, dar precedate de o sicana si urmate de o sicana☺️

Link spre comentariu

Acum 2 ore, damager a spus:

Nu e tricky, e o prostie. 3 sicane, 3 viraje unde astia din motogp intorc motoreta la 3 m dupa viraj. 
inteleg ca o sicana a fost facuta din motive de safety, dar in esenta este un layout cam de cacao. 
nu am nimic cu vecinii nostri, dar spre sa nu ramana in calendar. 
cred ca au 2 viraje mai intresante, gen 7-8, dar precedate de o sicana si urmate de o sicana☺️

Nu te contrazic. Probabil il cunosti nemijlocit, insa eu altceva voiam sa spun: la viteze... umane... sa le zicem, este cum spui tu, insa la viteze relativiste (mai aproape de viteza luminii :D), se aplica alte legi ale fizicii. Iar baietii astia, cam in zona fizicii relativiste evolueaza. Si uite asa, o prostie de circuit, la nivelul din MotoGP, devine foarte tricky. Nu am vazut atatea depasiri si intrari gresite in viraj, ca in sprintul asta, in tot campionatul de pana acum... Stiu, exagerez, dar intelegi ideea.

Link spre comentariu