apriliacluj Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 1 minut, danypop a spus: ....,Da,s-ar putea ca peste 2-3-4-5 ani Ducati sa nu mai fie cea mai buna mobra. normal, roata se invarte tot timpul chiar sunt curios, ma pun sa caut niste statistici, sa vad care constructor a avut cea mai lunga dominatie PS. recordul e detinut de MV Agusta cu 8 titluri consecutive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 17 minute, danypop a spus: Ok ok dar cum a reusit jiji ca anul trecut (atunci a început constructia gp25) sa faca o mobra pe masura lui Marcel, el neputând sa o testeze/ofere feedback Topic închis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 2 minute, frigider a spus: Topic închis? Nu, ca e multisor pana la următorul gp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 7 minute, frigider a spus: Topic închis? cine l-a deschis, sa-l si inchida, nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 5 minute, apriliacluj a spus: cine l-a deschis, sa-l si inchida, nu?? Cand s-o trezi din beția de dupa cursa de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 1 oră, frigider a spus: O sa zic ceva ce n-a zis nimeni, cred: mm are și el noroc ca a lipsit JM. Dacă nu era cu accidentarea JM cred ca sigur ii punea probleme. Câștiga ceva curse. Din păcate nu.MM l-ar fi bătut și pe JM chiar neaccidentat fără drept de apel.2014 all over again am zis la început de sezon și iată ca se întâmplă la linie. JM poate e mai rapid decât MM per 1 lap (chiar si fără sa cadă ca să găsească limita ) insa e prea instabil psihic și în economia unui campionat ar fi luat bătaie lejer de la MM. Vorba ta ar fi luat vreo 2 victorii.Si atat. Pt ca să nu uităm că noi acum vedem cea mai bună Aprilia din tot anul,nu a început așa Aprilia,era mult mai jos ca și performanțe. Acum 38 minute, Cavaleru a spus: O fii reusit Satana sa-i suceasca mintile lui Gigi si sa nu mai tina asta cont de ce zic ceilalti piloti? Nu cred. Eu cred ca dall'Igna e prea inteligent ca să se ude când râde Memelu la el.Cea mai buna relație a lui Gigi cu un pilot a fost cu Lorenzo cu care îl legau colaborări vechi din perioada Aprilia moto2 parcă și totuși și pe ala l-a vândut fără sa tresară.Pasiunea lui Gigi e motoreta nu pilotii și a spus-o asta tot timpul,în special anul trecut când a iesit JM campion în dauna pilotului propriu. Acuma dacă vorbeam de Tardozzi...acolo era altceva ...dar Gigi nu,nu va merge pe panta Honda. Eu cred ca Gp26 va fi rupere.(Sper în secret sa o greșească și sa vina la anul Aprilia peste ei dar îmi dau seama ca sunt doar iluzii) Însă mai în gluma mai în serios,Aprilia e singura care poate veni aproape de Ducati...pt ca restul....slab. Yamaha ne-a arătat un progres fantastic ce lipsește cu desăvârșire vorba lui Caragiale,Honda aruncă bani cu nemiluita dar nu are absolut nici o direcție,Ktm e in deep shit după deciziile financiare superbe ale austriecilor,știu știu toți au proiecte toți au idei,aia vin cu V4 dar se amana dar au niște probleme dar etc etc astialalții și au luat nou director de proiect și o sa vedem noi ce mare progres înregistrează șamd șamd ktm au "rezolvat" dificultățile financiare și vai ce rup ei la anul...dar pana una alta singura care a mișcat ceva și în puncte și clasări pe podium și nu doar în proiecte marețe de viitor e...Aprilia.Si bravo lor,am zis tot timpul ca ei sunt singurii care ar putea pune piedici dacă mai investesc niște bani și care chiar au o direcție. Însă deocamdată...și 2025 și 2026 Ducati va fi arma letală...și ce e cel mai rău...au șanse cred ca ...70% sa fie la fel și din 2027 încolo.Sper Însă să o greșească măcar atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Corect. JM cu greu s a bătut cu Peco. Păcat ca nu vom ști niciodată. La anu mm o sa aibă sub centura 1 sezon full la factory. Șansele lui JM scad considerabil. Omu va da cox Poate l va bate pe dl Peco. Acum 14 minute, apriliacluj a spus: cine l-a deschis, sa-l si inchida, nu?? Clar. E topicul lui. Incpe sa cred ca Peco nu termina sezonul la ducati. *scz, am uitat ca a găsit fața. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) Acum 2 ore, Method a spus: 1.Pai dacă in virajul 1 au date se uită pe ele au atins limita (conform teoriei tale - deși sunt curios sa îmi zici și mie ce data din telemetrie îți spune când se termina grip ul într-un viraj? Rossi mergea la limita? Nu de alta dar îl vad din ce in ce mai aproape pe Q de Aprilia si sigur va veni în locul lui JM pt ca Bezzechi e italian și pilot bun cu cap și merge prea ok nu vor renunța la Bezzechi ...nici campioni mondiali nu vor ieși cu el dar nici nu ii face de rușine Nu ma contrazic cu nimic. Datele alea de care vorbesc, nu inseamna nimic, per se. Sunt comparate, analizate, interpretate si confirmate de feedbackul pilotului. Ai fost atent la ce spunea Bezz, in camera in care asteapta premierea?? Spunea ca in virajul 2 nu a fost rapid tot weekendul. Ei bine, un asemenea viraj, este locul in care un pilot care vrea sa progreseze, va incerca sa imbunatateasca si asta inseamna sa caute acele limite. Uneori, trece de aceste limite si face poc. Ar trebui sa intelegi ca la nivelul ala, limita intre win si poc este extrem de fina. Nu il mai baga pe Rossi in aceasta discutie. Omul are o filosofie diametral opusa fata de MM. Iar daca este sa ii credem (si nu vad de ce nu i-am crede, cata vreme au concurat ani de zile impotriva lui) pe Pedrosa si Lorenzo, in multe curse nici macar nu isi batea capul sa fie cel mai rapid, ci facea tot posibilul sa ii faca pe ceilalti sa fie mai lenti ca el. Apoi daca te ancorezi in sinergia faptelor, ca sa parafrazez un clasic, vei realiza ca vremurile lui Rossi, Stoner, Lorenzo, Pedrosa, Doohan, etc, s-au dus. Azi avem in PR sau Quali 12-13 piloti intr-o sec... au fost curse in care primii doi clasati au fost despartiti de cateva miimi de secunda, astfel ca daca nu scoti tot ce se poate din motocicleta, ajungi la coada plutonului. Asta inseamna sa cauti limitele despre care tot discutam, iar cand le cauti mai si cazi. De aceea astazi se cade mult mai mult decat pe vremea lui Rossi, Stoner, Lorenzo, etc.. iar cine nu cade... stii tu. Daca JM incepe sa se acomodeze pe motoreta si sa aibe rezultate (si realizeaza ce tampenie a vrut sa faca), va ramane la Aprilia. Aprilia este motocicleta cu potential. Intr-o asemenea situatie, Q nu va ajunge prea curand la Aprilia, decat daca accepta un loc la echipa de client. Si oricum, nu cred ca va face mare branza... parca il si aud, dupa vreo jumate de sezon, plangandu-se de motocicleta, ca o boarfa. Asta stie el cel mai bine, sa se planga, sa faca mofturi si sa ameninte cu plecarea. Mai nou, daca i-ai citit declaratiile, vrea o motocicleta cu care sa castige din prima. Omul nu vrea sa puna umarul la un proiect, el vrea totul de-a gata. Basini de primadona! Ma tem ca nici Aprilia nu poate sa ii ofere o asemenea motocicleta, inca. Sa nu ajunga pe la KTM, in locul lui Acosta sau la Honda.. As muri de ras.. Editat 3 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: O fii reusit Satana sa-i suceasca mintile lui Gigi si sa nu mai tina asta cont de ce zic ceilalti piloti? Nu stim decat ca in mod normal Gigi si inginerii dezvolta mobra, insa am inteles ca au fost impresionati de ce poate face MM cu o motoreta si poate ca acum tin cont mai mult de feedback-ul primit de la el. Poate ca in goana dupa performanta vor cadea in aceeasi capcana ca Honda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 15 minute, Method a spus: JM poate e mai rapid decât MM per 1 lap De unde le scoti, frate? Pe ce iti bazezi afirmatia??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă GP 24 a fost super ok ptr pretendentii la titlu, chiar si in 2025 pilotii mai de mijlocul plutonului sunt foarte competitivi, injinerii au dezvoltat-o/imbunatatit-o si acum unul din pretendentii de anul trecut nu se mai intelege cu ea, in schimb Satana merge lejer cu ea. Injiner fiind, cum ar fi sa recunosti ca ai facut o duda??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 15 minute, Lup69 a spus: Injiner fiind, cum ar fi sa recunosti ca ai facut o duda??? Mai ales cand duda aia a castigat cate? 24-25 de curse din 28 disputate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 1 oră în urmă, Lup69 a spus: GP 24 a fost super ok ptr pretendentii la titlu, chiar si in 2025 pilotii mai de mijlocul plutonului sunt foarte competitivi, injinerii au dezvoltat-o/imbunatatit-o si acum unul din pretendentii de anul trecut nu se mai intelege cu ea, in schimb Satana merge lejer cu ea. Injiner fiind, cum ar fi sa recunosti ca ai facut o duda??? ce duda frate, au 7 victorii duble la rand. Acum 48 minute, danypop a spus: Mai ales cand duda aia a castigat cate? 24-25 de curse din 28 disputate? rusine mi-ar fi. ref caderea de forma a fratelui mai putin popular: multi se asteptau sa nu tina si iata ca se intampla. mai tarziu decat se astepta. imi pare rau pt el da ma bucur pt mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 28 minute în urmă Share Postat 28 minute în urmă Acum 2 ore, Method a spus: Din păcate nu.MM l-ar fi bătut și pe JM chiar neaccidentat fără drept de apel.2014 all over again am zis la început de sezon și iată ca se întâmplă la linie. JM poate e mai rapid decât MM per 1 lap (chiar si fără sa cadă ca să găsească limita ) insa e prea instabil psihic și în economia unui campionat ar fi luat bătaie lejer de la MM. Vorba ta ar fi luat vreo 2 victorii.Si atat. Pt ca să nu uităm că noi acum vedem cea mai bună Aprilia din tot anul,nu a început așa Aprilia,era mult mai jos ca și performanțe. Nu cred. Eu cred ca dall'Igna e prea inteligent ca să se ude când râde Memelu la el.Cea mai buna relație a lui Gigi cu un pilot a fost cu Lorenzo cu care îl legau colaborări vechi din perioada Aprilia moto2 parcă și totuși și pe ala l-a vândut fără sa tresară.Pasiunea lui Gigi e motoreta nu pilotii și a spus-o asta tot timpul,în special anul trecut când a iesit JM campion în dauna pilotului propriu. Acuma dacă vorbeam de Tardozzi...acolo era altceva ...dar Gigi nu,nu va merge pe panta Honda. Eu cred ca Gp26 va fi rupere.(Sper în secret sa o greșească și sa vina la anul Aprilia peste ei dar îmi dau seama ca sunt doar iluzii) Însă mai în gluma mai în serios,Aprilia e singura care poate veni aproape de Ducati...pt ca restul....slab. Yamaha ne-a arătat un progres fantastic ce lipsește cu desăvârșire vorba lui Caragiale,Honda aruncă bani cu nemiluita dar nu are absolut nici o direcție,Ktm e in deep shit după deciziile financiare superbe ale austriecilor,știu știu toți au proiecte toți au idei,aia vin cu V4 dar se amana dar au niște probleme dar etc etc astialalții și au luat nou director de proiect și o sa vedem noi ce mare progres înregistrează șamd șamd ktm au "rezolvat" dificultățile financiare și vai ce rup ei la anul...dar pana una alta singura care a mișcat ceva și în puncte și clasări pe podium și nu doar în proiecte marețe de viitor e...Aprilia.Si bravo lor,am zis tot timpul ca ei sunt singurii care ar putea pune piedici dacă mai investesc niște bani și care chiar au o direcție. Însă deocamdată...și 2025 și 2026 Ducati va fi arma letală...și ce e cel mai rău...au șanse cred ca ...70% sa fie la fel și din 2027 încolo.Sper Însă să o greșească măcar atunci In 2027 se schimba cauciucurile. Va depoinde foarte mult de directia care p vor da gumele. Pirelli are un cauciuc fata fantastic, ducati este o mobra concentrara pe guma spate. va depinde foarte mult de cauciucuri performanta, mai ales ca nu prea vor avea date producatorii. eu tot pe japonezi pariez daca o sa fie unii care sa bata ducati, aprilia mi-i se pare ca se misca prea incet si investesc prea putin in dezvoltare fata de honda si chiar yamaha. Va ramane de vazut daca mm cu ducati vor ramane la fel de competitivi. Cu MM realitatea este ca nu ai nevoie de o mobra extrem de competitiva, compenseaza el pana la un punct lipsa de competitivitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate